Kategorier
Prisjakt

Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition

Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition

  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD), 4320p (8K)
  • Inbyggd lagringskapacitet: 825GB
  • Lanseringsår: 2020
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(22 omdömen)
5
(14)4
(2)3
(1)2
(3)1
(2)
Sorterat efter datum
rahman79
rahman79

43 omdömen

2 dagar sedan
Ett måste! POWER
s
storken123

20 omdömen

4 dagar sedan
Klumpig och stor konsoll, användar gränssnittet är sämre än PS4 och saknar massor av funktioner, inte mycket nextgen känsla här inte. Har dessutom haft massa problem med att allt hänger sig när den står i standby mode. Satsa hellre på en ordentlig speldator.
D
DexDen

31 omdömen

11 dagar sedan
Så himla nöjd . Handkontrollen är nex level. Startar otroligt snabbt. Känslan när man spelar är helt amazing
R
RobinNoren

2 omdömen

11 dagar sedan
Bästa presenten man kan ge sina barn + Spiderman spelet. Finns massor av exclusives som Xbox inte erbjuder.
S
SimonEinbeigi

11 omdömen

19 dagar sedan*
Hämtade mitt PS5 Digital Edition från Webhallen den 18 december 2020 och betalade 4990 kronor. Nöjd med konsolen, den är tyst och känns gedigen. Handkontrollen är fenomalt bra, dock är batteritiden i lägsta laget. Det som drar ner betyget är avsaknaden av PS5 spel vid release, samt att priserna på spel i PS Store är högre än motsvarigheten på fysisk media. Dock är det skönt att slippa gå fram till enheten för att byta skiva när man växlar mellan spel.
*Redigerades 19 dagar sedan
Dr Nick
Dr Nick

13 omdömen

20 dagar sedan
Verkar som den här generationens spelkonsoler satsar på att ha 60fps på de flesta spel vilket är stort plus. Kontrollen är också innovativ som Astro's Play room demonstrerar den jättebra.
S
Skattmasenxl

8 omdömen

en månad sedan
Vilket lyft till 5:e gen. Snabbare, bättre och härligare upplevelser med nya spel (de få som finns) Riktigt bra kontroll Stort minus för att det inte finns fler spel tillgängliga till lanseringen
S
Smirnoff86

8 omdömen

en månad sedan
Grym konsol, men KÖP INET DEN! Inte just nu, finns jo inga spel.. har betalat 12.000 för att få den! och har 3 spel.... Finns jo inga spel att köpa...
Muyfa666
Muyfa666

169 omdömen

en månad sedan*
Det känns som att nivån av nöjdhet hos de som fått tag i konsolen beror på förväntningarna. Jag förväntande mig korta laddtider, bra prestanda, tysta fläktar, bra handkontroll och bakåtkompatibilitet med PS4. Är de här kriterierna uppfyllda? JA! Spelar det någon roll hur konsolen ser ut? NEJ! Saknas det "riktiga" next-gen spel? JA! (mestadels), men de få spel som finns och/eller blivit patchade är riktigt trevliga. Många PS4-spel har ju även fått nytt liv med 60fps, bättre laddtider och uppskalad 4K - ej att förakta. Optisk läsare hade jag gärna haft, men äger faktiskt bara digitala PS4/PS5-spel i nuläget, och jag var väldigt nöjd med att alls få tag i en konsol innan nyåret. Vad vill jag klaga på då? Tillgängligheten. Sony skyller bl.a på rådande pandemi, men alla påverkas av den, och Microsoft hade inga större problem med att få fram tillräckligt många enheter av sin konsol (som också är riktigt bra btw).
*Redigerades en månad sedan
Fluxgoinghard
Fluxgoinghard

59 omdömen

2 månader sedan
Ångrar köpet. Otroligt ful konsol och inga nextgen spel. Vad har sony gjort? Jo lanserat en konsol utan spel
Sida 1