Prisjakt

Sudio Ett

Sudio Ett

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Bevaka
Jämför

Sudio Ett

Omdömen

Produktbetyg

2.7
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 omdömen
5
(1)4
(2)3
(0)2
(1)1
(2)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
D
David

2 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan

Tveklöst ett av mitt livs sämsta köp. Den dagen jag kan plocka upp dessa ur etuiet och de fungerar direkt köper jag mig en trisslott. Övriga dagar präglas av sprakande-, smurf- eller demonremixer av mina favoritlåtar beroende på lurarnas humör för att justera pitchen. Får man till sin stora förvåning skiten att koppla upp ordentligt så slutar den lyckan garanterat vid nästa korsning när man råkar titta åt höger för att inte bli överkörd och högerluren tappar kontakt. Om du jobbar hemifrån fungerar de nästan var tredje gång! Har man tur får man tillockmed höra en hel låt utan problem. Detta förutsatt att du inte råkar lägga ifrån dig ena luren lite för nära eller lite för långt ifrån telefonen relativt luren du har kvar i örat då ljudet garanterat pajjar igen. Om man bortser från kontakten till telefonen kan jag höja betyget till 3/5 då ljudet och kontrollmöjligheterna är ok på sin höjd.

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Rekommenderar inte, ångrar mig djupt! Anledningarna är att: - Anslutningen är långsam och överraskande. Överraskande?! Tänker ni då, ja överraskande på det sätt att även när lurarna ligger i fodralet och man är ansluten till en annan bluetooth enhet så kan de bestämma sig för att stjäla musiken och stämningen. - De är väldigt svåra att ansluta till andra enheter än telefonen (datorer). - hörlurarna är stora och klumpiga, likaså fodralet. - fodralet är dessutom en smutsmagnet (det vita) - ingen speciellt bra byggkvalitet, känns rätt plastiga. - har vid flera tillfällen endast haft en fungerande lur, och den andra har hackat eller åkt på semester eller något annat, jag vet inte. - ingen hör vad jag säger när jag pratar i telefon, vindbrus förstärks på något konstigt sätt, omvänd brusedusering typ så fort man går in i samtal även om man inte hade aktiverat den innan man började samtalet. - priset, hade jag gett 500 för dem så hade jag utan tvekan köpt nya, men gav nu 1680... och känner att jag nog får vänta lite till tyvärr. Bra saker med dem är dock: + knappen, väldigt praktisk. + snygg förpackning + snygga på bild + de låter bra på pappret. + ljudet är helt okej och bruseeduceringen gör skillnad.

m
mtspersson

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*

För mig blev detta en hit! Har haft svårt att hitta in ear hörlurar som sitter kvar och inte gör ont. (Har stora öron) Efter ha prövat alla propparna som medföljer (och det är många) så blev det de största. De sitter jätteskönt och trillar inte ut. De går inte in i hörselgången utan lägger sig bara tätt emot. Perfekt känns inte alls. Ljudet är perfekt neutralt och sticker inte iväg åt något håll. Där har Sudio verkligen lyckats då jag avskyr förvrängt ljud. Vill man ha mer bas är där ingen app att ändra på för det. Men använder man Spotify så ändrar man i equalizer till ex. R&B så blir basen fyllig och stor. En fysiskt knapp sitter på båda lurarna vilket är bra för mig då jag använder handskar i jobbet då funkar det inte med touch. Man kan bara höja och sänka ljudet via telefonen, inte på hörlurarna. Tal hörs väldigt bra. Låter naturligt och tydligt. Har jämfört dem med mina Apple Airpods 2 och det är ungefär det samma. Räckvidden är väldigt bra. 10 m var inga problem. Brusreduceringen är ok, inte mer. Tycker ibland att där är ett biljud som jag inte gillar. Det försvinner när jag stänger av Noise Canceling, vilket är synd, Kan Sudio förbättra det hade det blivit full pott. Tar inte riktigt motorbrummet på maskinen heller. När man tar ett samtal är där medhörning så man hör sin egen röst, så man inte sitter där och skriker. Funkar helt ok. Jag rekommenderar Sudio Ett. Är positivt överraskad. Ljudkvalitén är väldigt bra för denna prisklassen, (990kr) Och skulle du ha känsliga hörselgångar och blir lätt öm, då kommer du gilla dom här. Det enda som behöver förbättras är Noise Canceling för att vara perfekt för mig.

*Redigerades ett år sedan
s
skara

8 omdömen

Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Tyvärr en besvikelse, då ljudet är klart sämre och vassare än föregångaren Sudio Tolv. Sen verkar modellen anpassad efter Asien eller nåt då största öronkudden i det närmsta är max en Medium i size och utan rätt kuddstorlek låter de än sämre. Borde man inte för 1600 kr kunna räkna med att bra storlekar på kuddar medföljer?? Svagt Sudio! Ingen EQ eller ANC, NoiceCancelling kan råda bot på detta!

E
Ellen98

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Fick hem mina trådlösa Sudio Ett hörlurar för några dagar sedan och har använt dem sedan dess. Kan verkligen starkt rekommendera dessa hörlurar. Ljudet är jättebra men noise-cancelling funktionen kunde vara något bättre. Både hörlurar och fodral känns lyxigt och hörlurarna sitter bra på plats eftersom man själv kan anpassa lurarnas storlek med ”ear-tipsen” man får med. Enkelt att ladda upp och håller länge!

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*

Bäst jag haft. Bäst ljud och brusreducering funkar lika bra som min headset Bose QC 2. Mycket bekväma. Enda minus är att det saknas nån app. Jag rekommenderar dem.

*Redigerades 2 år sedan