Prisjakt

Raspberry Pi 4 Model B 8GB

Raspberry Pi 4 Model B 8GB

  • RAM-minne: 8 GB
  • Processorkärntyp: 4 (Quad) Core
  • SoC/CPU: Broadcom BCM2711
Bevaka
Jämför

Raspberry Pi 4 Model B 8GB

Användaromdömen

Sorterat efter datum
niru
niru

34 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan
Har inget så resurskrävande att jag behövt 8gb då jag endast kör home assistant på min. Var dock fyndvara så slog till, raspberry pi känns som fin kvalite. Har aldrig haft problem med några av mina.
SimonDirGe
SimonDirGe

149 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 månader sedan*
Suverän Pi som vanligt. Pi 4 går lite varmt men inget farligt... sätt ditt någon form av bättre kylning. Kör LibreElec för Kodi. Funkar bra. Overkill med 8gb ram för min användning. Funkar nog väldigt bra som en vanlig "surf" dator. Finns Windows 10 IoT Core till den, men Linux är väl endå att föredra.
*Redigerades 6 månader sedan
C
CodeMaster

20 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan
Riktigt mogen och bra dator att leka med. Kan lätt ersätta en vanlig dator! Väntade i många år innan jag köpte en Raspberry Pi men slog tillslut till på denna. Den var så bra som jag förväntade mig. Monterade den i en Argon One M.2 låda tillsammas med en SSD på 250 gb. Då fick jag bland annat fullstora HDMI kontakter. Så nu går den riktigt snabbt snabbt och finns gått om minne att jobba med. Kör Raspberry OS, har fungerat över förväntan. Är minst lika snabb som en bärbardator men blir inte alls så ansträngd. Med ett 3D spel igång, en webbläsare och några extra program så drog den 10% CPU och 1 GB i ram :) Rekommenderar till alla som vill leka med en kul dator!