BeSafe iZi Kid X3 i-Size

BeSafe iZi Kid X3 i-Size

  • Typ: Bilbarnstol
  • Riktning: Bakåtvänd
  • Anpassad för: 0 - 18 kg
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

BeSafe iZi Kid X3 i-Size

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
m
matthiasm01

41 omdömen

8 år sedan*
Vi hade två stycken X2 (en gick sönder på flyg) och har nu två stycken X3. Jag gillar de här stolarna starkt och X3-versionen är absolut bättre. OBS! Det finns ingen annan stol än denna som sitter lika fast i bilen! Det gäller tyvärr också Isofix-versionen på iZi Kid X3 som sitter mindre fast i bilen än bältesversionen. Dessutom har Isofix-versionen inga förankringsbälten under framsätet. Jag anar inte varför man har lämnat bort en så viktig säkerhetsdetalj på Isofix-versionen. Det är uselt... Tänk bara om bilen skulle gå runt med en så tung stol på Isofix-krokarna. Barnen ska helst inte sitta med vinteroverallen i bilen och bältena ska vara rejält åtdragna! Det är lite svårt att dra åt bältena rejält och detta är ett minus. Ett annat minus är att stolens frigolitdelar lätt kan gå sönder och att stolen är svårt att transportera på flyg utan att den går sönder. Stolen är mycket krånglig att montera och man måste följa instruktionerna till punkt och pricka. Först då blir stolen säker. Och inte använd en iZi Kombi framåtvänt. Då är den riktigt dålig! Denna minut
*Redigerades 8 år sedan
B
Bohman686

15 omdömen

9 år sedan*
Testmonterade först en Maxi-Cosi av motsvarande modell i bilen och den var omöjlig att få fast på ett stadigt sätt i vår bil. Då föll valet på denna lite dyrare stol. Vi är helnöjda med stolen förutom med ett tillbehör. Solskyddet som man kan köpa till denna är totalt värdelöst om man inte har cab och solen står mitt på himlen.
*Redigerades 9 år sedan
Darkie
Darkie

171 omdömen

9 år sedan*
Suverän bilbarnstol. Den klart bästa på marknaden om man ser till säkerhet tillsammans med isofix modelen. Kan upplevas som stor och klumpig av vissa men det rör inte mig om det innebär en högre säkerhet för mina barn. Enkel att montera in och barnet sitter väl ombonat 2 olika sittlägen samt magneter för upphängning av bältet så det inte är i vägen när man sätter in barnet. Har både denna modellen och isofix modellen och är supernöjd med båda. Priset kan upplevas som högt men ser man till hur länge man använder den och först och främst vem som ska använda den så är det inget att snacka om.
*Redigerades 9 år sedan