Prisjakt

Xiaomi Mi TV Stick

Xiaomi Mi TV Stick

  • Användningsområde: TV/film & foto
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Bevaka
Jämför
Xiaomi

Xiaomi Mi TV Stick

Användaromdömen

Sorterat efter datum
h
hajopaj

2 omdömen

Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan
Klarar inte av att spela 1080p. Laggar. You get what you pay for.
2010

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Funkar bra och prisvärd Perfekt fjärr med få knappar
v
vertaking

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 månader sedan
Högt betyg pga av priset. Fungerar bra om du inte bryr dig om lite seghet och osynk i ljud på tex Netflix.
R
RSAndersson

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan*
Positivt överraskad - har en Sony Bravia med Android TV och denna lilla enhet känns betydligt rappare. Fjärrkontrollen är också trevlig att ha att göra med. Lite onödigt dock att man inte fick med batterier till den. Hade det varit så att den hade stöd för 4k hade jag nog köpt en till vår primära TV, denna lilla sak kommer sitta i sovrums TVn.
*Redigerades 4 månader sedan
t
teqnet

121 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan*
Många bra funktioner. Inga problem att köra enklare spel men den är slö i menyerna ibland. Tyvärr fungerar Chromecast funktionen inte så bra. Vi blir ofta tvungna att starta saker med fjärrkontrollen istället. Fjärrkontrollen är bra, bortsett från att det satt ett klistermärke som lämnade klisterspår efter sig som var väldigt svårt att få bort. När jag försökte ta bort det klistret tappade fjärren finnish. Summerat: Hade fått fyra stjärnor om inte Chromecast var så skakigt. Hade jag inte köpt den för mindre än 300 kr, hade den fått en 2:a. .................... Har reklamerat den eftersom Chromecast knappt fungerar. Endast efter uppstart. Sänker till 2 stärnor efterssom detta är något som skall fungera.... (ja jag har fabrikåterställt den, tömt cachen på Chromecast appen, installerat om Chromecast appen, o.s.v...)
*Redigerades 9 månader sedan
a
azch

12 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 månader sedan
Bra för priset. Köpte varsin till ungarna(som inte bryr sig om 4k utan fortfarande kollar film för innehållet) i julklapp och har inte sett dem sedan dess. Skämt å sido, jag har fått hjälpa dem någon gång att starta om när det hängt sig. Upplevde den seg och hackig i början men efter en snabb uppdatering av programvaran så har det flutit på bra. De lirar även en del spel och brukar casta sin mobilskärm när de spelar och än har de inte upplevt fördröjning mer än någon enstaka gång. Slutsats: inte perfekt men bättre än en vanligChromecast
Puppet_Master
Puppet_Master

273 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Lite seg, laggar en del. Men har surfar på internet med den och tittat på Netflix och castat video ifrån datorn. Allt fungerar utan bekymmer. För pengarna så finns det inte så mkt att klaga på.
C
C.G

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Överraskande bra! Fick denna för endast halva priset och för det priset är det nog en av mina bästa köp 2020. Så mycket för pengarna! Köpte också Xiaomi box S precis innan jag fyndade denna så blir att lämna tillbaka boxen då jag är så nöjd med denna stick :)
j
jj830131

25 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
För priset? Utmärkt!
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Nä. Seg upplevelse över lag, läcker förmodligen minne som ett såll då en omstart löser problemet någon dag. Fjärrkontrollen känns rätt billig. Skulle inte rekommendera till någon.