LG OLED65B9S

LG OLED65B9S

  • Pris/tum: 276.77 kr/tum
  • Bildstorlek: 65 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG OLED65B9S

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(4 omdömen)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
3 månader sedan
*Redigerades 4 dagar sedan
Ja vad ska man säga, bilden är riktigt bra helt enkelt! Om man jämför med min gamla LED från 2010 så är det som dag och natt haha och då menar jag speciellt på svärtan. Perfekt bild enligt mig och mina kriterier. När det ska vara svart så är det svart, detta är väldigt märkbart i filmen Gravity t.ex. Har testat spela via min HTPC och spel flyter på fint och snyggt i [email protected] Det är skönt och smidigt att navigera i menyer med hjälp av Magic Remoten där man slipper pila sig genom bokstäver när man vill skriva något. Har tidigare alltid "råkat" köpa TV-modeller som inte riktigt hållit måttet enligt mig men denna gång blev det helt perfekt. 10/10!
en månad sedan
Ger en helt annan upplevelse än min gamla 50" plasma. Största fördelarna tycker jag är att bilden är så bra, speciellt svärtan men även väldigt skarp och trevlig på alla sätt. Vi har HDTV via bredband som ger tydligt sämre bild än HBO och Netflix. Enda nackdelen är att även om skärmen är tunn så sticker elektroniken ut kanske 30 mm på undre halvan av TV:n. Jag skulle gärna ha alla anslutningar i en box med endast en tunn kabel upp till TV:n som kan monteras dikt mot väggen. Hoppas det finns när jag köper ny TV om 10 år eller så. Edit: jo jag vet att det finns redan, men inte i "min" prisklass.
en månad sedan
Underbar bild. WebOs som fungerar kanon, vi älskar deras fjärrkontroll.
en månad sedan
En fantastisk tv helt enkelt - supersvart med OLED, knivskarp bild, supertunn, webOS är helt OK, hittar kringutrustning som spelkonsoler på ett trevligt sätt, fjärrkontrollen är skön. Har efter en månad egentligen inget att klaga på - ett riktigt bra köp.