SanDisk USB Cruzer Blade 16GB

SanDisk USB Cruzer Blade 16GB

  • Pris/GB: 4 kr/GB
  • Minneskapacitet: 16 GB
  • USB-version: 2.0
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

SanDisk USB Cruzer Blade 16GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.5 / 5
(26 omdömen)
5
(3)4
(9)3
(2)2
(2)1
(10)
Sorterat efter datum
4 månader sedan
Det här lilla minnet har jag haft i runt fem år nu, använt både privat och i jobbet. Inte ett minne man köper som utökning av hårddisken och flitig filaccess, utan för tillfälliga överföringar av medelstora filer på någon megabyte styck eller så. Var sak har sin plats, så även ett USB 2-minne år 2020, och jag är glad över att SanDisk fyller den här nischen så man slipper slänga 250 kr på några skitsaker som man då och då behöver ta med till konferenser eller annat. För användningsområdena känns 16 GB generöst. Fungerar faktiskt även med en portabel Linux-installation på sig, särskilt om det är av en sort som läses in i RAM vid uppstart typ Tiny Core Linux, Slax eller Knoppix. Men det är nog mer anmärkningsvärt tack vare smart arkitektur hos sådana distros än just det här minnet.
10 månader sedan
Kasst. Men vad väntade du dig från SanDisks billigaste modell?
2 år sedan
Inget fartmonster direkt, men man får vad man betalar för vilket i detta fall är en väldigt prisvärd och pålitligt liten pinne för lagring och flytt av större filer. Fungerar utmärkt till att köra t.ex. portabla Linuxdistar, Windowsinstallationer, film i "normalkomprimerad" 1080p runt 12 GB och så vidare.
3 år sedan
Köpte mitt för 49 kr på Elgiganten. Använder det endast för att spara ner tillfälligt viktiga dokument som inte är så stora. Har inte testat att föra över stora filer osv, men för enklare bruk duger det bra.
4 år sedan
Gav drygt 60 kronor inklusive frakt, men jag ångrar att jag bemödade mig med den. Den är orimligt långsam i dagens läge. Att använda mer än några megabyte på en gång går trögt, och större delen av utrymmet på en gång håller inte pga slöheten. Den funkar till dokument och vanliga bilder, men med en massa molntjänster lätt tillgängliga har denna spelat ut sin roll. Undvik.
6 år sedan
Sämsta usb-minnet jag varit med om hittills. Överföringshastigheterna är under all kritik, och det verkar ha stora problem med kompabilitet i form av att boota OS som openelec med. Det går helt enkelt inte, hur mycket man än vill... Ni som använder era stickor till annat än att spara filer på kommer nog inte gilla detta skräp. Bra pris ja, men det är inte alltid det mest betydande
6 år sedan
Att köpa ett av marknadens billigaste, dessutom USB 2.0 och förvänta sig att få en Ferrarri känns ngt orättvist. Det här fungerar utmärkt för att installera WIndows 7 eller MAC OSX via. Många ggr fungerar inte USB 3.0 för installation av OS då drivrutiner saknas. Jag är nöjd och tycker att jag får vad jag betalar för! 55:00 gav jag!
6 år sedan
Samma som föregående, litet. Men väldigt långsamt.
7 år sedan
Jag gillar designen, att allt är av samma plastbit. Tycker att den känns stabil och har rätt storlek för ett minne. Den är ju som sagt långsam, så det ska man veta innan köp. Behöver du hastighet, leta vidare.
8 år sedan
Liten, smidig, lätt och rätt schysst utseende. Men oacceptabelt långsam.
Sida 1