Kategorier
Prisjakt

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 2.1
  • Streaming-standarder: AirPlay, Google Cast/Chromecast, AirPlay 2
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Harman Kardon Citation MultiBeam 700

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(5 omdömen)
5
(3)4
(2)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
C
ChalleMan

50 omdömen

en månad sedan
Ljudet är riktigt bra. Bas saknas men jag ska testa att komplettera med sub. Fjärrkontrollen är riktigt omodern. Tur att limpan synkar bra med tvn och har röststyrning.
R
Robin

1 omdöme

2 månader sedan
Väldigt nöjd med tanke på ljud i förhållande till storlek och pris. Snygg och enkelt lösning. Hade tidigare 5.1 hemmabio med AudiPro Avant-högtalare men tröttnade, för mycket kablar, kändes gammeldags och det var dessutom alldeles för krångligt för min flickvän. Bytte till denna istället i hopp om att göra det enklare och modernare, med möjlighet att komplettera med fler högtalare vid behov. Först tyckte jag ljudet var lite dåligt när jag provade de olika inställningarna. Bytte sedan till Surround-instäolnkngen och det blev perfekt! Perfekt för både film, musik och tv tycker jag. Ändrar nog aldrig inställningen igen. Visst kan den inte mäta sig med min tidigare hemmabio riktigt, men fullt tillräcklig diskant, bas och mellanregister för vardagligt bruk. Just nu känner jag inget behov av extra baslåda eller extra högtalare, en soundbar räcker ganska långt. Basen är ok, förvånande bra med tanke på storleken. Det enda negativa är att ljudet är väldigt känsligt, med väldigt högt ljud när jag byter mellan Hdmi arc (TVn) och Spotify cast ibland. Jag har nästan alltid volymen på 5-30% av maxvolymen, inte mycket högre.
erland90
erland90

26 omdömen

3 månader sedan
Funkar bra och ok ljud hade nog förväntat mig lite djupare ljud av HK men för denna peng är det helt acceptabelt. Kommer införskaffa mig en sub för att få mer uns! Hade önskat lite fler inställningar och får inte Chromecast att fungera.
SinguIarity
SinguIarity

3 omdömen

6 månader sedan
Väldigt nöjd med denna Soundbar. Testade först en från Sony, men upplevde ljudet från Sony som ”burkigt”. Ljudet här är klart och basen är förvånansvärt stark och tydlig. Fungerar bra i såväl musik som film. Funktionsmässigt är det bra med display för navigera i olika inställningar, även om den mest används för byte av låt. Det enda negativa är att inbyggda Google assistent ibland verkar aktiveras av sig självt och tro något ska spelas, då ljud som spelas pausas och dioderna lyses upp. Eventuellt hjälper det att stänga av assistenten helt för bli av med det.
en månad sedan
Hade velat ha möjlighet att se vilket ljudläge du hade på utanför skärmen högst upp. men annars var det värt att vänta. Perfekt för vardagsrummet under TV: n och ljudet var mycket fylligare än vad vi tidigare hade direkt från TV: n. HDMI Arc betyder att jag vanligtvis aldrig behöver använda något annat än AppleTV-styrenheten för vårt dagliga bruk.

Google