Prisjakt

Samsung QLED QE55Q80T

Samsung QLED QE55Q80T

  • Pris/tum: 205.13 kr/tum
  • Bildstorlek: 55 tum
  • Upplösning: 4K Ultra HD (3840x2160)
Bevaka
Jämför
Samsung

Samsung QLED QE55Q80T

Användaromdömen

Sorterat efter datum
d
dangoran

17 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan*
Har haft den här tvn i några veckor nu och är riktigt nöjd. Jag var sugen på en LG OLED men det kändes inte helt motiverat för mig att lägga 40 % mer. Den här levererar mer än nog bra svärta och grym bild. Jag kollar inte 30-40 % vinkel från sidan och jag har en soundbar så jag kan inte säga emot de tidiga recensionerna, men håller med tidigare recensent om att det blivit oförtjänt lågt betyg på denna. Man får ju reka lite så man inte förväntar sig en helt annat produkt. Jag har aldrig haft en TV med HDR innan så den tekniken får kanske ta åt sig en del av äran för mitt betyg. Nånting jag ångrar lite efter mitt köp är att jag inte skaffade en TV med stöd för Dolby Vision (den bättre HDR-varianten som Samsung inte stöder) nu när jag fått smak för HDR som gör sån galen förbättring i kontrast och färger. Men 4K-filmer med bara "vanlig" HDR10 blir så jäkla bra ändå! Tycker det var lite för meckigt att hitta inställningar för att få till t ex "passthrough"-ljud till soundbaren och HDR tror jag inte var helt givet heller. Fick googla och fick till det, det var inte direkt självklart och det händer fortfarande att ljud och bild av de formaten inte funkar helt automatiskt från min dator. Kan vara datorproblem till viss del, men TVn gjorde det inte enklare.
*Redigerades 10 månader sedan
g
gern

35 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Riktigt bra och prisvärd TV. Denna passar perfekt om man vill utnyttja den fulla kraften i den senaste generationen spelkonsoler. Som med så många andra TV-apparater måste man dock ändra bildinställningarna för att få en vettig bild. Som standard är färgerna alldeles för kraftiga. Största bristen tycker jag är fjärrkontrollen. Den har skön känsla, och det är jättebra att den kan styra andra apparater som till exempel comhem-boxen. Men jag hade önskat att det fanns lite fler knappar på den, och att man själv kunde välja appar till genvägsknapparna.
t
tommyq

32 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan*
Denna förtjänar verkligen inte så dåligt betyg som den har fått hittills. 1: betraktningsvinklarna är inte helt perfekta men inte på något sätt dåliga heller. Har du en normal soffa kommer bilden se lika bra ut oavsett var du sitter. Det är först när du sätter dig i onaturlig vinkel bredvid tv:n som färgerna blir en aning urvattnade. 2: uppskalning av sd-material hanterar denna tv exemplariskt. Förmodligen bättre än de flesta konkurrenterna, om inte alla. 3: Bixby? Vem använder bixby? Har aldrig tidigare hört talas om någon som använder det. Skulle faktiskt vara förvånad om det ens finns kvar om två år. Om man vill röststyra sin tv finns det egentligen bara ett alternativ som fungerar bra, oavsett tv-fabrikat. Skaffa en högtalare som stödjer Google Home och en Logitech Harmony-hub. 4: Ljudet i denna är helt ok för att komma från en tv, men bra ljud finns det ingen tv som har. Duger i sovrummet, men inte mer än så. Om du vill ha bra inbyggt ljud i en tv är det tjock-tv på blocket som gäller. 5: Ja, denna tv är tjockare än vanligt. Det beror på att den har Full Array LED, istället för Edge-LED som billigare apparater har. Om tv:ns tjocklek är viktig är det bara att köpa en billigare modell. Förvänta dig inte lika bra dynamik och svärta bara.
*Redigerades 10 månader sedan
C
ChalleMan

53 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan*
Jag instämmer ovan. Betraktningsvinkeln är kass. Ljudet katastrof. Jag är riktigt besviken. Bilden är bra rakt framifrån. Fjärrkontrollen grym. Riktigt djup i måttet. Min 8 år gamla tv var tunnare.
*Redigerades 10 månader sedan
M
Mbox

3 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan
Detta är förmodligen en hyffsad 4k-tv om du har bra material in i den. Men om du tittar på tex vanliga marksända kanaler så är den inte så bra på att skala upp dessa. De ser mycket bättre ut på min gamla tv. Ett varningens finger för betraktningsvinkeln på denna apparat. Sitter du exakt rakt framför den är bilden bra. Men om du tittar från sidan blir bilden fort blek och dassig. Här är tydligen Q80R eller Q90T mycket bättre. Men om du sitter rakt framför den och tittar på 4k-material så är den nog mycket prisvärd. Min åkte tillbaks på öppet köp.
A
Alsuhili

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Bixby does not work and voice service could not be used. Pin code could not be entered because the numbers were not shown every time I needed to use them which made me contact the customer service of Samsung company to do the factory reset via their system and the data they have. I tried many times to solve the problem but couldn't which made me take a decision of returning it back.