Kategorier
Prisjakt

Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse HDMI 3xDP 6GB

Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse HDMI 3xDP 6GB

  • Grafikprocessor: Radeon RX 5600 XT
  • Minneskapacitet: 6GB
  • Minnestyp: GDDR6
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse HDMI 3xDP 6GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
D
Dont4n

9 omdömen

6 dagar sedan
Helt klart rekommenderat kort för 1080p gamers. Jag har kört en del CSGO och Farcry 4 i 1440p på en 27” och det flöt på helt ok med näst högsta grafikinställningarna. Mitt kort skeppades innan deras BIOS-uppgradering. Tog 3min att uppgradera för att maxa kortet efter att ha kollat Sapphire’s egna youtube-klipp på hur man skulle göra. Tror inte så många behöver göra denna uppdatering då det ska vara fixat i fabrik nu, men om man vill så var det väldigt enkelt. Det gav dock inte mkt extra FPS vad jag märkt mer än att jag ligger stadigt runt 125-135 fps i csgo i 1080p @144hz. Tidigare kunde det droppa mellan 145-90fps. Som sagt, inget killer-kort för den som ska spela de mest krävande spelen med högsta upplösning, men väldigt väldigt prisvärt i sin klass, rekommenderas!
p
plindahl

40 omdömen

5 månader sedan*
Kan inte annat än säga att jag är imponerad. Har sedan typ 2005 inte haft en dator som det gått att spela på (en massa tv-spel istället) men damn, detta är ett grymt kort som presterar att ge en grym upplevelse i gears of war 5 (fullt allt) 60fps utan att det låter från datorn. Har en Ryzen 9 och 32gb ram, samt PCI ssd. Den driver lätt 4 skärmar med spel på en. Har ingenting att klaga på alls. Rekommenderar starkt detta kort.
*Redigerades 3 månader sedan
u
ulanddanne

12 omdömen

10 månader sedan
Diggar detta kort starkt, fick ett ex med gamla bios nedsatt med öppnad förpackning. Det var lite knixigt att få till biosuppdateringen men gick lätt när jag använde AMDs officiella verktyg istället för det som kommer från Sapphire. Har undervoltat från 950 till 850 kortet går svalt, tyst och stabilt samt kommer upp till samma klock under load. Vad beträffar prestandan räcker det gott till min 1440P-skärm och mina behov.
e
e-Flex

1 omdöme

ett år sedan*
Jag har ägt den i mindre än ett dygn, och jag kommer från ett GTX 770, som är 7 år gammalt, men med det sagt, The Witcher 3, COD MW Warzone och GTA V på högsta inställningarna med 2560×1440 flyter riktigt fint runt 60 FPS, vilket är vad min skärm pallar med. Jag tror att AMDs mjukvara också är rätt så smidig och seriös, den belastar knappt datorn. Så jag säger att det här är ett säkert köp. Nu körde jag ett test i CIV VI Gathering Storm med Ultrainställningar och det rullade på i typ 60 FPS också. I övrigt är min CPU en i5-3570K med 16 GB gammalt DDR3-minne. Grafikkortet är i princip knäpptyst, även under ovan nämnda last, mina SSD är mer högljudda.
*Redigerades ett år sedan
hakd
hakd

132 omdömen

ett år sedan
Grymt kort men HEADS UP! Alla av dessa kort kan inte uppdatera BIOS till det senast släppta för snabbare minne och högre TDP.
3dfx_Interactive
3dfx_Interactive

17 omdömen

ett år sedan
Bra strömsnål gpu. Men skall nämnas att vega 56 från 2017 presterar ungefär samma som denna 2020....skandal...
B
BBC

1 omdöme

ett år sedan*
Det går och spela de mesta spel runt 120-200fps.
*Redigerades ett år sedan