Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.2 / 5
(19 omdömen)
5
(12)4
(4)3
(1)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
2020-07-30
Köpte dessa då jag var nöjd med de gamla men tappade bort boxen... Lika pålitliga som de gamla men snäppet bättre. Magnet i lurarna så att de fastnar bland annat.
2020-07-14
Good ear buds wish nice sounds and great call clarity. I would rather have ANC than the Ambient sounds, but its a good value product.
2020-07-06
Smidiga hörlurar. Bra ljud, batteri och komfort.
2020-07-01
Jättesmidiga lurar med bra ljud. Om man har en eller flera enheter från Samsung. Jag har en Samsung Galaxy S10e telefon och parningen var otroligt smidig. Sen parade jag dem med min Dell laptop. Det gick också smidigt, MEN till min stora besvikelse kan man inte ha lurarna anslutna till både telefonen och laptopen samtidigt. För att använda laptopen måste man först koppla bort dem från telefonen och vice versa. Efter lite googlande visar det sig att de bara stödjer multipla samtidiga kopplingar mot enheter från Samsung. Hade jag vetat om det innan hade jag förmodligen valt ett par Sony WF-1000XM3 istället. Men jag kommer ändå behålla dessa eftersom det primära var att kunna ha dem till telefonen.
2020-06-13
Redigerades 2020-06-14
Efter att ha kämpat med Jabra Elite 65t i 2 år, var det som en dröm att plugga in dessa. Sitter som en smäck, ingen tendens att "krypa" ut ur öronen, vilket var ett stort problem för mig med 65t. Ljudkvaliten vid musiklyssning är helt klart ok. I de förinställda lägen man kan växla mellan olika profiler. De telefoner som har en equalizer som fungerar tillsammans med bluetooth, kan du tweaka ljudet som du vill ha. Det finns fler inställningar i appen som är värda att testa. Samtalskvaliten är en klar fördel jämfört med 65t. Mycket positivt överraskad av dessa Buds+. Med tanke på priset är dessa ett givet köp.
2020-06-11
Extremt lätta och bekväma, både lättare och bekvämare än mina gamla Oneplus Bullets wireless som inte ens var true wireless, hur går det till? Inte hunnit mer än att använda dem två timmar eftersom jag hämtade ut dem för två timmar sedan. Jag är ingen audiofil på något sätt och brukar bara bry mig om att ha klart ljud så att jag hör vad som sjungs och vad som sägs i podcast men wow! Dan sjunger ju harmoni med Samus i bakgrunden, det hade jag aldrig hört förr! För övrigt fungerar appen bra på min Oneplus 6 och kvalitén känns utmärkt. Nästan lite tråkigt att inte ha något att klaga på..
2020-06-05
Mkt bra ljud, gillar man den förra versionen så kommer man älska dessa :)
2020-05-14
Redigerades 2020-05-30
Mycket smidiga och mycket bra batteritid. Eftersom de laddas varje gång man lägger dom i fodralet så är dom alltid laddade när man ska använda dem. Ljudet är bra så länge man laddar ner Galaxy Wear-appen och ställer in EQ på "mjuk". Mikrofonen är väldigt bra! Det enda negativa är att ibland när man går utom räckhåll så kommer höger och vänster lur ur synk. Det händer inte så ofta men är väldigt störande när det händer.
2020-05-23
För mig verkade dom för stora, så det gjorde ont men annars godkända.
2020-05-16
Sköna, praktiska, smidig laddning men odugligt ljud för musik
Sida 1