Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

  • Akustisk konstruktion: Sluten
  • Produktvikt: 6.3 g
  • Bluetooth-version: 5.0
Rank 4 i Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.7 av 5 stjärnor

Baserat på 5 omdömen

Sorterat efter datum
2020-03-17
Redigerades 2020-04-06
E
Equinoxe(34 omdömen)
Då var det dags att byta ut mina gamla Jabra Elite 65t som hängt med mig dagligen i två års tid. Hade beslutsångest om jag skulle köpa Jabra Elite 75t eller Samsung Galaxy Buds+, men eftersom jag även har Samsung-telefon så blev valet till slut Buds+. Båda hörlurarna är riktigt bra. Här är anledningarna till mitt slutgiltiga val: + Trådlös laddning. Känns bra att kunna ladda hörlurarna från min Galaxy S10 om man är ute och reser. + Kan använda både höger eller vänster hörlur enskilt. För Jabra kan man bara ha den högra separat. + Enkel parning a'la Apple. + Youtube-tester visar att Buds+ filtrerar bort oljud bättre i bullriga miljöer än Jabra 75t. Något som de jag pratade med tyckte var riktigt dåligt med mina Jabra 65t. De hörde knappt vad jag sa ibland. + Samsung scalable codec. Alltid trevligt att kunna köra deras egen codec när man har den möjligheten. Ska vara bättre än AAC och apt-x. Många som testat Buds+ tycker ljudet är mediokert (speciellt när de jämfört med Jabra 75t) men jämfört med mina gamla Jabra 65t så känns ljudet klarare och har punshigare bas. Det var min största oro så det känns skönt att det inte blev ett nerköp. Däremot är de olika equalizer-inställningarna inte jättebra. "Normalt" och "Dynamiskt" är de jag tycker låter bäst beroende på musik. Väljer jag "Basförstärkning" blir diskanten dämpad och man får ett instängt ljud med mycket bas men ingen dynamik. Hursomhelst är jag mycket nöjd med ljudet. I Labs-menyn kan man välja en extra hög medhörning och då får man verkligen superhörsel. Medhörningen i Jabra 65t hade alltid ett bakgrundssus och det finns inte i Buds+. I samma meny finns även möjlighet att kunna slå lite lätt på ytterörat för att kunna höja & sänka volymen. Funkar faktiskt bra. Nackdelar då... Bättre ip-klassning vore bra jämfört med Jabra. Riktiga knappar hade också varit trevligt än touchknappar. Överlag är jag mycket nöjd med mina Buds+ med bättre ljud än vad jag förväntade mig. Jämfört med mina gamla Jabra 65t är Buds+ så små att jag kan ligga på sidan utan att lurarna skaver och trycker illa. Edit: Obs! Ett tips! Jag lyssnade precis på ett musikstycke med väldigt mycket bas och dynamik och undrade precis "Va f-n så illa det låter". När avgrundsdjup bas kommer så lät det som om mellanregistret och diskanten inte orkade med. Det blev grötigt och lät riktigt illa. Kunde inte minnas att det brukar vara så. Tog på mina Bose over ear lurar men då lät det bra. Efter lite kikande i menyer så slog jag av "Adapt sound" under Inställningar > ljud och vibration > ljudkvalitet och effekter. Det gjorde susen! När jag lyssnar med trådade lurar så gör Adapt sound nytta och förstärker frekvenser som ger ett fylligare ljud. Men med Buds+ blev det katastrof! Edit 2: Har precis upptäckt att räckvidden mellan telefon och hörlurar är riktigt kass! Det räcker med några få meter så börjar ljudet hacka, t.o.m om det är fri sikt mellan enheterna. Detta var mycket bättre på mina gamla Jabra Elite 65t.
2020-04-01
S
Stickan69(13 omdömen)
Hade fått minusbetyg om det hade varit möjligt. Lätt att koppla upp mot mobilen. Bra att använda vid samtal. Lätt att få att fungera på alla sätt... MEN volymen är ca 1/10 av vad du får med lurar med sladd! Dvs är det 2-3 bilar ute och du lyssnar på ljudbok så hör du INGENTING! Kommer returnera mina efter 1 dag som trasiga. Skulle inte betala 1 krona för dom, märkligt att dom inte har 100 timmar drifts tid för dom kan då inte dra någon ström. Edit: Efter att ha provat även spotify måste jag säga att det hät är värre än skräpet från wish. Lika låg volym som med storytel men även någon artefakt i ljudet som jag aldrig har hört förut, ungefär som ett skorr i diskanten. Vill man kasta bort pengar ska man köpa dessa lurar.
2020-03-19
a
aritza(3 omdömen)
Sköna lurar för ett hyfsat bra pris! Hade gärna önskat att ljudet var lite bättre, men med lite inställningar lyckades jag få till det, samtalen funkar bra också! Även bra samtal vid användning av bara en lur, ingen har klagat fast jag vart ute eller åkt buss.
2020-03-15
_
__Falken__(1 omdöme)
Det här är en riktigt dunderuppdatering. En uppdatering 2.0 framför originalversionen av Buds. Inte jämförbara med ex Gear IconX. Att få med tre olika storlekar av "proppar" samt tre olika bygelstorlekar gör det enkelt att få till en perfekt passform. (Se däremot till att testa dig fram, då skillnaden på ljudet är enorm när lurarna slutet helt tätt, kontra att dom inte gör det.) Batteritiden.. Den har jag bara skrapat på ytan såhär långt. Samtalskvaliten är toppen vid några kortare samtal bland folk. Dom riktiga testerna på den fronten tar fart när arbetsveckan tar vid imorgon igen. Solklart köp i mina ögon då både ljud vid musik och samtal är suveränt. (Aktivera funktionen för volymkontroll via Labs!)
2020-03-05
J
Jonthan(6 omdömen)
Mycket bra passform och riktigt bra ljud för dessa små hörlurar Riktigt nöjd 🙂
Sida 1