LG OLED65CX

LG OLED65CX

  • Pris/tum: 461.38 kr/tum
  • Bildstorlek: 65 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
LG

LG OLED65CX

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
10 dagar sedan
Bästa TV:n jag nånsin ägt. Hade en C7:a innan, som jag tillslut fick utbytt, mot kreditering, pga mycket strul, så fick bli en CX istället. Och det är helt klart ännu bättre bild, speciellt när jag ser på HDR och Dolby Vision. C7:an kunde klippa lite i de ljusaste partierna, men detta är inte längre ett problem på CX. Hade problem med banding på C7:an (som jag bytte panel på, två ggr), men detta är inget problem på den nya. Grymt nöjd med att kunna använda mig av 4K 120fps, inkl G-sync (och nu även freesync), när jag kör med Gaming PC:n. Och blir perfekt till PS5:an om några månader :)
14 dagar sedan
Inget stöd för DTS ljud som de har haft innan :(
en månad sedan
*Redigerades 19 dagar sedan
Wow, Min första OLED och skillnad ifrån Qled var extrem. + Svärtan (svart är kolsvart) + Perfekt för spel + Smidig remote + Otroligt bra uppskalning + Kvalitets känslan + Truemotion (rörelse utjämning) är riktigt bra och klart värd att ha påslagen. - Värdelös röststyrning (lär aldrig använda) - Lyckas inte styra min 2.1 Optiska med samma fjärr, gick med min äldre Samsung tv. - Optisk och Ethernet uttagen är bakåt på tvn vilket hindrar montering väldigt nära vägg om dessa ska användas. - Ethernet är 100mbit och alltså betydligt långsammare än wifi! (Helt sjukt på en tv 2020). Värt att tänka på är att OLED är mycket känsliga för ljus om du vill ha bra bild, så det är mörkläggningsgardiner som gäller om du ska kolla på tv en solig dag och har flera fönster.
en månad sedan
Uppgraderade från 7 år gammal Samsung 46" 7000-serie FullHD-TV. Köpte på Elgigantens sommarrea med 20% rabbatt från 30.000 till 24.000 kr (!). Mycket pengar, men att ge motsvarande pengar för en Samsung Q90R/T som är en LCD med blooming (vitläckage ut i svarta områden) och mjölkig svärta är helt obegripligt för mig, i den här kalibern. TVn lämnar inget att önska. Snabb och följsam i menyer, superb bild som också ser naturlig ut och inte överdriven. Mörka filmer (thrillers och rymdtema) är makalöst bra. Bilden ser ut som man kan tycka att den borde se ut. Svärtan svart, det ljusa så ljust som det ska vara. Inte överdrivet eller överprocessat med bildbehandling. Kollar man på nätet anses detta vara världens bästa TV just nu, med extra allt. Burn-in är inte längre ett problem (see youtube-kanalerna RTINGS och HDTV's tester). Ljusstyrkan är mer än tillräcklig! Hdmi 2.1 med 40 gbps, framtidssäkrat. Att LG's C9 klarade 48 gbps har ingen verklig påverkan då det handlar om 10-bits paneler. TVn har alla "bells and whistles" man kan ha idag Juli 2020. Netflix, Viaplay etc funkar dunder. Uppskalning är superbra. Spel funkar utan lagg. Att sitta sidan om TVn förvränger inte bilden eller färger. Magic remote är svinbra och mycket enkel för hela familjen att använda. I Sverige, där vi kollar på TV mest på kvällen och det är mörkt från eftermiddag större delen av året - - - > OLED. Full pott än så länge.