Jabra Elite Active 75t

Jabra Elite Active 75t

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: True Wireless
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Jabra Elite Active 75t

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.7 / 5
(19 omdömen)
5
(10)4
(3)3
(2)2
(1)1
(3)
Sorterat efter datum
Idus
Idus

14 omdömen

19 dagar sedan
Riktigt bra och små lurar med bra ljus och funktioner. En stjärna bort för att de (liksom många andra liknande enheter) i lite mer krävande miljöer där jag killgissar att det är väldigt tätt med bluetooth-enheter (t.ex. buss/tåg) - så verkar den tappa/spraka till lite ibland - men väldigt sällan och stabilare än flera andra headset jag har - men inte helt säkra som sagt. Jättesmidigt med laddfodralet -vilket är mitt första och jag överväldigas över hur länge jag kan använda lurarna innan allt börjar få lågt batteri. Jättenöjd!
a
anteh

11 omdömen

19 dagar sedan*
Har använt lurarna en månad och är mycket nöjd: +sitter bra, även vid intensiv och svettig träning +bra ljus +avskärmar omgivande ljud bra -mikrofon tar upp omgivande ljud, kunde fungera bättre med samtal i bullrig miljö, men helt ok.
*Redigerades 19 dagar sedan
s
soft0

2 omdömen

en månad sedan
Jag hade tidigare 65t och jag tycker att detta verkligen är en förfinad variant. Bättre case, inga magneter som trillar runt efter att man tappat caset i marken (problem jag hade på 65t) och bättre ljud. Otroligt tåliga. De åkte (i sitt case) genom ett nästan tre timmars tvättprogram i ett par byxor och dom kommer ut och fungerar som inget har hänt. Mikrofonen har åkt på stryk (så klart) men laddning och ljud fungerar klanderfritt. Wow Utvecklingspotential finns så klart alltid, får jag dessa lurar med aktiv brusreducering?
s
stalin_sweden

2 omdömen

2 månader sedan
Extremt bra ljud! Sitter skönt (västra skavde tills jag bytte till STÖRRE propp). Hear through funkar bara när musiken är avstängd. Jag är van med Samsung IconX och där funkar det bra även när musiken är på. Bra med fysiska knappar. Tyvärr får jag inga avisering vid SMS o dyl. Det kräver kanske samma märke på telefon och lurar dock?
T
Tettsujjin

2 omdömen

2 månader sedan
Köpte dessa då jag behövde ett par lurar jag kunde använda båda i vardagen och vid träning. Cyklar och springer mycket så de måste klara svett och regn. Betyg efter en veckas användning. Pros + Sköna att ha på sig, skaver inte i örat + Sitter bra med rätt storlek på gummiplupp. Springa, cycla etc är inget problem. + Riktigt skönt ljud, punchig bas utan att mullra sönder hela huvudet + Lätt att växla mellan olika ljudinställningar, om man t.ex. använder en för podcasts och en för musik. + Lättanvänd app + Fysiska knappar på hörlurarna, bra när man är svettig + Den passiva brusreduceringen är över förväntan. Tar bort allt vindbrus när jag cyklar, har aldrig haft lurar som lyckas med det förut. Cons - Tappar kontakten med vänstra hörluren fort om man tar ut den. Måste sätta ner den i dockan för att den ska kopplas upp igen. - Den sitter så tight i örat att varenda "kroppsinternt" ljud hörs. Varje steg dunkar i huvudet, pulsen hörs, andningen osv. Låter som man går runt med en rejäl bihåleinflammation. Detta är säkerligen en förutsättning för att passiva brusreduceringen ska fungera men störigt ändå. - Skulle velat haft flera storlekar på gummipluppar. De största ger ovanstående problem, mellan sitter inte åt tillräckligt. - Lite sprakig bluetooth-anslutning om man springer eller cyklar med telefonen i fickan - Ingen Google Assistant vad jag kan hitta, endast Bixby - Dyra för lurar utan aktiv brusreducering Rekommenderas: Nja, borde finnas bättre för det här priset. Ser fram emot att läsa om Bose nya true wireless som bör komma i höst.
t
thomasr83

18 omdömen

2 månader sedan*
Det började att strula direkt då den vänstra proppen inte ville låta. Efter lite googlande så upptäckte jag att det tydligen var ett vanligt problem. Mjukvaran var uppdaterad till den senaste versionen, så det hjälpte inte. Efter mer testande så märkte jag att musiken spelades i båda öronen, men inte samtal. Efter ytterligare testande fram och tillbaka så tror jag att jag fick ljud under samtal även från den vänstra proppen, men det är lite svårt att helt säkert veta eftersom båda slutar fungera så fort man tar ur den högra ur örat. Under både samtal och hearthrough så hör jag min egen röst typ 0,5 sekunder efter att jag har sagt något, trots att både hearthrough och sidetone är avstängt. Har inte undersökt den saken så mycket mer. Eftersom bara den högra proppen fungerar om man enbart vill använda en så tappar man direkt funktionen att höja och sänka volymen (åtminstone sänka, eftersom den knappen sitter på den vänstra proppen). Sist men inte minst så tycker jag att dom tyvärr är ganska obekväma i öronen. Jag vet inte om jag sätter i dom fel, men jag brukar sällan ha några problem med in-ear-modeller annars. Ska man säga något positivt så tycker jag att ljudet är ganska bra, även om basen inte känns så där extremt bra som många andra har påstått? Nu är jag inte så jättekräsen, så hade det här varit det enda problemet så hade jag inte klagat på hörlurarna alls. Det blir naturligtvis en återlämning.
*Redigerades 2 månader sedan
Pepsico
Pepsico

121 omdömen

2 månader sedan
Har haft två stycken Jabra active elite 65t då jag tyckte att de var så himla bra. Har nu haft mina active elite 75t i en vecka nu och jag kan inte något annat än WOW! Vilka fantastiska lurar! Grymt bra ljud och brutal bas! All musik blir bättre! Älskar dessa lurar! 10 av 5! 😅
S
Samuel

1 omdöme

4 månader sedan
Har haft Elite Active 65T i 2 år, de har fungerat okej men skillnaden mot dessa är förvånande stor. Små förbättringar som gör mycket för upplevelsen: man kan slå av den irriterande rösten, den kopplar bort sig automatiskt i caset istället för att ligga och dra ström, medhörningsfunktionens knapp är flyttad till andra luren mm. Min högra 65T gav upp efter en dusch, hoppas på att dessa håller mtp starkare IP-klassning.. Jag är mycket nöjd!
s
svettudd

2 omdömen

5 månader sedan*
Har provat många true wireless lurar, inklusive Apple Airpods, Airpods Pro, Samsung Galaxy Buds, Jabra Elite 65t mfl. Måste säga att dessa är oslagbara! Positivt: Sjukt bra ljud, grym bas som känns, riktigt fint mellanregister och diskant. Sitter riktigt bekvämt (för mig iaf) Elite 65t klämde i öronen efter en stund, de gör inte dessa. Riktigt lång batteritid med case (28 timmar) Vattentäta med riktig ip-rating Grymma mikrofoner för samtal Genomhörning fungerar mycket bra Nackdelar: Om du vill lyssna med endast en lur i örat så kan du bara använda den högra tyvärr. Samma sak som med Elite 65t Ingen brusreducering, dock inget större problem för mig då dessa sluter tätt och har bra volym så tar bort allt störande ljud ändå.
*Redigerades 5 månader sedan
p
pattenboy

18 omdömen

6 månader sedan
2200 SEK är ett högt pris för ett par hörlurar utan aktiv brusreducering. Skaffade dessa ändå genom företaget då jag pratar mycket i telefon och tänkte att jag även kunde nyttja dem för min löpning. Första kvällen var jag imponerad. Jag la märke till ett irriterande hiss som bakgrundsljud men det hörs inte när musik är igång så visst det kan jag väl köpa. Har även ett par Sony WI-C600N som även de lider av det. Men idag har jag använt dem mer och jag är inte imponerad. + Bra battertid + Rätt snygga + Fin "laddlåda" + Bra ljud (när anslutningen fungerar) - Ingen laddare, bara laddkabel. Snålt för denna kostnad - Tappade kontakten var 30 sekund när jag var ute och sprang med dem - De jag talade i telefon med klagade på burkigt ljud Mobilen jag använde var en OnePlus 7T och både mobil och hörlurar uppdaterades med senaste mjukvaran igår 2020-04-22. Jag är riktigt besviken och det blir att returnera dem.
Sida 1