Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony WH-1000XM4

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.4 / 5
(9 omdömen)
5
(3)4
(0)3
(5)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
5 dagar sedan
Utmärkt produkt... Tills du köper ett ex med problem. Och tro mig, folk har problem. I mitt fall med brus på ena sidan som uppstår efter ett par timmars användning; fler har samma problem. Problemet är att Sony enligt sin policy inte tillåter byte utan att man skickar in varan, med turnaround-tid på just nu 4-5 veckor. Så, sky dessa som pesten.
15 dagar sedan
Utmärkt brusreducering, bra ljud. Jag är ingen audiofil så jag har inte så mycket att säga om ljudet. För mig funkar det däremot uselt att koppla hörlurarna till både dator (Win10) och telefon (Android). Växling av vilken enhet vars ljud ska höras fungerar inte alls. Det innebär att jag måste gå in i inställningarna och koppla ifrån hörlurarna. Därefter börjar det inte fungera av sig självt i telefonen, utan jag behöver gå in i hörlursappen och kontrollera musiken. 50/50 när datorn kopplas in blir ljudet ohyggligt. Personligen tycker jag att hörlurarna trycker för hårt in mot skallen runt öronen.
23 dagar sedan
*Redigerades 15 dagar sedan
De här är de bästa i sin klass. Jag använder dom när jag jobbar hemifrån nu kopplade till både min laptop och mobil. Den har funktionen att kunna ha två bluetooth kopplade till den samtidigt. Fungerar alldeles utmärkt och är en mycket praktisk funktion för mig. Jag var ute och gick lunch tid på en vältrafikerad gata och pratade i dom ett samtal med en kollega. Han sa att han hörde mig väldigt bra och utan problem. Det är verkligen en stor skillnad från den förra Sony WH-1000XM3:an som hade problem med samtal utomhus. Men Sony har alltså fixat det! Utmärkt Sony! Jag rekommenderar varmt dom här hörlurarna. Världsklass helt enkelt!
23 dagar sedan
OM de här passar dina öron OCH du tänker ha dem enbart för att lyssna är de suveräna. Klassledande brusreducering och fyllig ljud. I så fall är de nog värda betyg 5/5. För mig passade de inte av två anledningar: 1. Det är för lite plats (i djupet) för mina öron. Det hårda innanmätet tar i öronen. Inte så att det gör ont, men det är obekvämt. Det är dock något mer plats i de här än i föregående version (XM3). 2. Jag hade tänkt ha dem som kontorslurar med anslutning till telefon + dator och kunna ta samtal från telefonen och ha datormöten med dem. Mikrofonen fungerar OK, men inte mycket mer. Men de här är inte gjorda för datormöten. Bland annat gick det inte att ändra volymen med touchkontrollen på luren när jag körde datormöten. Varför förstår jag inte. I det finstilta pappret som följer med lurarna (inte på produktwebbsidan) står: "This unit supports normal incoming calls only. Calling apps for smartphones and computers are not supported." Så sådan användning kan man inte förvänta sig att Sony bryr sig om. Ytterligare en irriterande sak: Man kan ställa in om lurarna ska stänga av sig om man tar av dem, men man kan inte ställa in hur lång tid de ska vänta innan de stängs av. Jag gissar att det är 5 - 10 minuter det tar och det tycker jag är alldeles för kort tid. Jag hade velat ställa det på 1 eller ett par timmar så att man kan ta av dem en stund och sedan börja använda dem igen direkt vid korta pauser, men ändå skydda mot att man glömmer stänga av dem när man går hem för dagen. Men det går (för närvarande) inte att få till. Har lämnat tillbaka lurarna på öppet köp. Tips: Se till att köpa av någon som erbjuder det så att du får chansen att testa själv om de uppfyller din användning och öron.
25 dagar sedan
Bra ljud och okej NC men nästan samtliga jag hade samtal med via dessa klagade på att det var svårt att höra vad jag sade. Det är kanske inga lurar som är gjorda för samtal men jag hade hoppats på att kunna ha dessa för det också. Kommer att lämna tillbaks.
en månad sedan
Kommer från Sennheiser Momentum 2 wireless, som jag varit hyffsat nöjd med. Mina upplevelser blir en jämförelse mot mina gamla lurar och de här lurarna är bättre på i princip allt, så jag är mycket nöjd! + Bättre ljud, framför allt basen är mer framträdande och tydlig även vid låg volym. + Bättre ANC och med olika lägen. Har dock stängt av att lurarna automatiskt känner av, för det var bara irriterande. Använder den manuella knappen på kåpan för det istället. + Bättre komfort (större kåpor som passar mina öron bättre och lättare vikt). + Bättre funktioner och inställningar via app. + Bättre ljud vid uppringning. + Högre output volym (behöver inte ha lika hög volyminställning på blåtand). + "Tala-i-chatt" funktionen fungerar riktigt bra (om än ett konstigt namn på funktion). Brukar för det mesta ändå ta av lurarna, för det känns artigare mot den man pratar med. + Smidigt att kunna kontrollera volym och play/paus genom att dra upp/ner och dubbeltrycka på utsidan av höger kåpa. Det enda negativa, som jag tycker Sennheiser var bättre på, är känslan av kvalitet och materialval. Sony-lurarna känns mer plastiga och sladdriga. Provade föregångaren XM3 i butik innan jag bestämde mig för dessa. Beroende på budget och behov, tror jag precis som en annan recensent säger att XM3 är tillräckligt bra, då skillnaden dem emellan inte verkar vara så stor ändå. PS. Såg just recension ovan som i princip är likadan som min... Lustigt sammanträffande, men jag kan bara hålla med och bekräfta samma upplevelse.
en månad sedan
Dags att byta mina gamla momentum 2 wireless mot något nytt och det fick bli xm4:orna. Jämför med momentumen är de bättre på alla punkter, skönare, bättre ANC, bättre ljud, enkla att fälla ihop samt massor av nya roliga finesser. +Riktigt bra ljud, tycker de har bättre upplösning jämfört med momentum och betydligt tydligare definierad bas. Har ej använt eq:n, tycker inte det behövs. +Jag gillar speciellt speak to chat, som stänger av ljud och ANC när man börjar prata. Funkar förvånansvärt bra i kontorsmiljö (funkar dock inte alls när man kör med grästrimmern hemma 😊 ). + Bra räckvidd med BT 5, jag kan lägga mobilen på en plats och vandra runt i hela vårt hus (150m2) utan att ljudet hakar eller andra problem. +samtalsljud funkar bra, betydligt bättre än mina momentum, men de var å andra sidan väldigt dåliga, folk jag pratar med verkar tycka att ljudet är bra. Pratat en del i bullriga miljöer och har haft några problem +bra app med många funktioner + Sköna att ha på sig även med glasögon -Får ej 990kbps mot min galaxy s20, det bara hackar hela tiden. 660 är max. Vet ej var felet ligger. -Förstår inte riktigt poängen med den anpassade ANC beroende på miljön, så fort jag går några steg, dämpar den ANC:n, vilket är störande. Har stängt av den funktionen. -Verkar ej gå att använda lurarna när de laddas? Fattar inte varför inte det skall gå. Samamnlagt är de värda full pott tycker jag. Riktigt bra lurar.
en månad sedan
Många funktioner men inte speciellt imponerad av ANC:n då xm4:ornas ANC är likvärdig xm3:orna. Köp hellre Xm3 om du inte absolut behöver multipoint Bluetooth.
en månad sedan
Good sound and BT multipoint is a nice to have feature. But the microphone is fairly bad. If you go into a discord room the headphones go into headphone mode essentially downgrading the music you hear just so you can talk with others. In the end they dont hear you that great either as the microphone is not that good. It picks up wind just by walking around.