Kategorier
Prisjakt

Urbanista Paris TWS

Urbanista Paris TWS

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Urbanista Paris TWS

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
N
Niclas

2 omdömen

10 månader sedan*
Haft dessa i ett halvår ungefär och är riktigt nöjd. Skön bas och bra volym. Batteritiden går inte att klaga på heller. Men har märkt lite skillnad i mottagningskvalitén mellan olika telefoner. Hade en Redmi Note 7 förut och med den kunde det spraka lite i ljudet när man hade luren i fickan och befann sig utomhus och cyklade. Har nu en P30 Pro och inga störningar alls. Kan det ha med olika Bluetooth-versioner att göra kanske? I vilket fall är jag jättenöjd och rekommenderar dom starkt.
*Redigerades 10 månader sedan
f
fajlip

1 omdöme

ett år sedan
Som andra skriver, konstant hyfsat högt brus vid lyssning av låg volym, extra tydligt vid podcast. Har varit med om brus i trådlösa lurar innan men inte såhär högt. Sitter inte alls lika bekvämt som andra inear lurar där forman är rakt in och ingen mojäng som är utanför örat.
N
Nickelito

1 omdöme

ett år sedan
Toppenlurar till ett vettigt pris. (799:- hos Kjell & co.) Bra ljud. Jag upplever inget brus som andra anmärker på. Sitter perfekt i öronen.
Marre
Marre

2 omdömen

ett år sedan*
- Konstant surrande i bakgrunden vid låga volymer! Testade 2 ex. Samma problem. Tråkigt! - Krångliga att återställa/reseta. +Gillade formen starkt, satt väldigt bra i mina öron. Kunde träna, jogga utan problem. +Ljudet var okej, inget man kan klaga på när dem är så billiga. Pajade efter 2 veckors användning, inget jag skulle rekommendera!
*Redigerades ett år sedan
M
Musikälskare

3 omdömen

ett år sedan
Har testat dessa till och från i 5 mån... Ljudet är en mix av bas, mellanregister och diskant till ett Urbanista special... Bedrövligt ljud som inte ens duger till en ljudbok, lurarna laddar ur när de ligger i ett fulladdat etui efter 6-7 dgr, den utlovade speltiden per laddning ska vara 5 tim men är ca: 1tim o 50 min. Ibland kommer en smäll i lurarna som lätt kan få människor att bli hörselskadade. Urbanista borde skämmas som vill ha en tusenlapp för detta skräp. Mina lurar hamnade sedemera i soppåsen med garantikvitto o förpackning.
b
boje

1 omdöme

ett år sedan
Haft mina 2v. Båda lurarna har spruckit i plasten utan yttre åverkan! Konstant brusande i båda lurarna så det går inte lyssna på lugn musik i lite lägre volym. Köp inte dessa! Riktigt skit! Sen MediaMarkt, där jag köpte dem över nätet vill inte ens ta tillbaka dem. Utan dem ska skickas på lagning och jag måste fysiskt lämna in dem i deras butik?!?! Vad är det för snack?! Köp inte från MediaMarkt!
M
Milad

1 omdöme

ett år sedan*
Inget bra ljud och batteriet håller inte den tid som lovas!
*Redigerades ett år sedan
W
Woodland

3 omdömen

ett år sedan
Jag köpte dessa True Wireless från Urbanistas hemsida under Black Friday veckan till rabatterat pris. Hörlurarna är använda i ca 1 vecka och omdömet speglar den tidens användning. Ljudet är oväntat bra för att vara i denna priskategori, jag lyssnar främst på house/EDM men även annan musik. Basen är i min smak något svag för just house/EDM, i övrigt är ljudet väldigt bra. Passformen för mig är väldigt bra, efter ett tag märker jag inte att dom sitter i öronen. Det medföljer olika storlekar på öronpluggarna. Jag har även testat med skum-pluggar (ej comply) istället för medföljande plast-pluggar och då laddar inte hörsnäckorna i boxen, detta eftersom skummet är större än medföljande pluggar och dom nuddar då inte laddningsmetallpiggarna. Oklart om "True Wireless" från Comply skumpluggar passar bättre. Jag har även testat med samtal och både jag och mottagaren hör varandra utan problem. Laddlådan är lagom stor och kan laddas via QI, vilket jag har testat och fungerar bra. Laddkabeln som följer med är något kort, ca 0,1m, mycket bra med USB-C. Enligt Urbanista håller laddboxen 20 timmar och hörlurarna 5 timmar, återstår att se hur det ser ut i praktiken. Plus: *Väldigt bra ljud för prislappen *Enkel och smidig laddlåda med trådlös laddning (QI) *Snygg laddbox, jag har den gröna :) *Hörsnäckorna kopplar upp sig väldigt snabbt från att man tar ut hörsnäckorna ur boxen och att den säger "power on" i båda hörsnäckorna och därefter "connected" i båda hörsnäckorna *Stänger av sig automatiskt när man lägger hörsnäckorna i boxen (kan tyckas vara en självklarhet) *Batteriindikator på laddboxen med röd led-lampa som blinkar olika beroende hur mycket batteri som är kvar (står tydligt hur detta ska tolkas i manualen) *Touchen för att byta låt framåt i listan känner inte alltid av att jag håller mitt finger där, 2/3 gånger fungerar det medan 1/3 händer ingenting, jag är noga med att placera fingret just på Urbanista-loggan på höger hörsnäcka enligt instruktionen Minus: *Något svag bas för house/EDM *För kort laddkabel, ca 0,1m *Hörlurarna sticker ut något ur örat, något som främst är estetiskt och självklart subjektivt, dom är alltså mer synliga än andra True Wireless hörsnäckor, nu jämför jag med TW som inte är in-ear Sammanfattat efter 1 veckas användning är att detta är prisvärda TW hörlurar jämfört med konkurrenter med prislapp på 1,5-2k. Självklart kan ljudbilden vara bättre på TW i en högre priskategori, men för under 1000kr är det bra ljud!