Kategorier
Prisjakt

Harman Kardon Onyx Studio 6

Harman Kardon Onyx Studio 6

  • Bluetooth
  • Batteridrift
  • Effekt: 50 W
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Harman Kardon Onyx Studio 6

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
IamDavej
IamDavej

211 omdömen

en månad sedan*
Jag köpte den på rea och tänkte " jaha den är väl helt okej". Har 2 mindre UE Wonderboom också som är bra men inte till hårdrock. Har även en Sonos 3 och Heos 1 att jämföra med. Nu sitter jag här med en Sonos m.fl. med dåligt ljud helt plötsligt. Herregud vad den är bra. Basen är helt sjuk! Har 10" och 12" sub hemma men denna är inte sämre. Hur i hela friden? Denna är gjord av magi och Ferry dust. Det är orimligt. Alltså hur? Jag blir sällan imponerad av ljud men jag har tappat talförmågan. Visst är den lite skarp i början men det tar sig när den spelas in. Viktigt att placera i hörn också för bästa ljud.
*Redigerades en månad sedan
o
ohdannyboy

3 omdömen

2 månader sedan
Chockerande bra ljud ur en sådan förhållandevis liten högtalare och nu till ett rimligt pris. Bluetooth funkar 100% bra med ipad/iphone, säkert med android också. Ihopparning krävs en gång därefter finns högtalaren alltid tillgänglig att välja i ios.
w
widen

9 omdömen

5 månader sedan
Superljud och en otrolig bas!
N
Niklas

6 omdömen

5 månader sedan
Extremt bra
m
mateks

2 omdömen

6 månader sedan*
Har kollat runt i flera år efter sladdlös bluetooth-högtalare och fastnade till slut för den här. Har den bara hemma och flyttar runt den i olika rum och har den även i garaget så ljudet var viktigare än storleken. Ljudet är fantastiskt och jag är ändå van med att lyssna på mina Dali-golvhögtalare i vardagsrummet. Registret är brett och naturligt. Den kommer ner lägre i frekvens än mina stora golvhögtalare när jag kör frekvenstest vilket känns smått otroligt. Det riktigt skallrar i porslinet. Passar mig bra som gillar bastung musik. Eftersom effekten är begränsad så blir det dock inget riktigt tryck i baspuncharna men det dova basmullret duger mer än väl (beror mkt på placering också). Basen känns dock matt om man maxar ljudet. 5 snäpp under maxvolym känns perfekt om man vill ha skaplig ljudnivå och samtidigt riktigt bra ljud. Ibland vill jag kunna justera diskanten och då funkar det kanon med valfri equalizer i telefonen. Har man den ipluggad så är den alltid redo för att bli uppkopplad men kör man på batteri stänger den av sig efter ett tag om den inte används och man får då trycka igång den igen. Sen att sista versionen (6 istället för 5) dessutom är vattentät känns bra. Har redan burit den fram och tillbaka mellan huset och garaget i spöregn och det känns bra att slippa oroa sig. Lär tåla damm bättre också när den är vattentät tänker jag. Kvalitets-känslan är över förväntan, den är tung när man håller i den och man håller i ett aluminiumhandtag. Tyget är kraftigt med knapparna integrerade i tyget. Batteritiden är enligt spec. men dom hade utan problem kunnat pula i dubbla storleken för längre speltid men det är inget som stör mig. Summa summarum så når den upp till alla förväntningar eller lite till så jag kan inte ge annat än 5 stjärnor.
*Redigerades 6 månader sedan
3 månader sedan
Jag köpte en Onyx Studio 6 Black. Det är vackert att titta på, det har fantastiskt ljud. Det var ett bra köp till försäljning för mindre än hälften av priset. Bas är väldigt viktigt för mig och det är super, men det plattar ut vid max volym vilket besviker lite. Det som besviker mig är: Från Studio 4 till Studio 6 - du tappar mikrofonen, röstintegrationen, du förlorar appen OCH du lämnar stereon för en mono .... Det var en enorm besvikelse. På grund av den goda ljudkvaliteten kämpar jag faktiskt för att bestämma vilken jag vill behålla.

Google

5 månader sedan*
Positiva: Djup och klar bas, djupare än påstått (50Hz) 2. Vattentät Solid byggd (men förmodligen inte tänkt att konkurrera med Xtreme2 om robusthet). 4. Ännu bättre ljud med kabelansluten strömförsörjning. 5. Lätt att plocka upp. 6. Botten tung, står mer stabil än den kan se ut. Negativa: 1. Mycket snål batterilösning drar ner 1 stjärna. endast 1 st 18650 batteri (något större än ett AA-batteri) 2. Lite nyheter från Studio 5 till 6, Det riktiga namnet är Studio 5.1 (Uppgraderingar från 5 till 6, är vattentäta och uppgraderade diskant) 3. För dyrt (5000kr vid lanseringen) (Lång) Slutsats: Priset det lanserades till (~ 5000Nok) är för högt. Under ~ 3000. - det här är det bästa i klassen så vitt jag vet. Ledsen att en sådan snygg och kraftfull batteridriven högtalare har så lite batteri att batteriproblemet antagligen kan lösas med en batteribank. Jag beställde Studio 6 (1500.-) strax efter Xtreme 2 (1500.-) när jag hörde en jämförelse på YT (King of bass under 200 $, av DLX Willington), Fick båda samma dag och packade snabbt ner Xtreme 2, eftersom Jag älskar djup bas.
*Redigerades 4 månader sedan

Google