Kategorier
Prisjakt

Xtrfy K4 RGB TKL (Nordisk)

Xtrfy K4 RGB TKL (Nordisk)

  • Anslutning: Kabelansluten
  • Typ av tangentteknik: Mekaniskt
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Xtrfy K4 RGB TKL (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.8 / 5
(13 omdömen)
5
(13)4
(0)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
T
Turb0

48 omdömen

3 timmar sedan
Riktigt nice. Det är mitt 3:e mekaniska tangentbord och är det bästa jag använt. Tidigare tangentbord: Ett trådlöst från Drevo (Kina) 250kr Qpad MK85 (svenskt?!) 1100kr
R
Robin

1 omdöme

12 dagar sedan*
Kört med detta i en vecka nu och kan bara säga WOW! Mycket stabilt bygge med den bästa bakgrundsbelysningen jag sett på ett tangentbord. Mjuka tangenter som inte för mycket oväsen ifrån sig.. dom låter "kluck" istället för "klick" eller "klack", en fröjd att knappa på! Bättre pris på TKL tangentbord i denna klass går nog inte att hitta på marknaden idag. Var tveksam till röda switches...nu kommer jag aldrig använda något annat när det gäller gaming! Säkert köp!
*Redigerades 12 dagar sedan
e
emiohyes98

7 omdömen

22 dagar sedan
Vill bara säga att detta är mitt första mekaniska tangentbord, så är inte erfaren inom detta område :). Fördelar: Snygg RGB Kan ställa in hur svagt eller starkt RGB ska vara och stänga av den helt om man vill. Skönt att skriva på och spela. Kompakt. Nakdelar: Inga!
rafto
rafto

26 omdömen

24 dagar sedan*
Mycket hög kvalitet. De övriga gaming-företagen slänger också ihop mekaniska tangentbord men detta är klassen över. Har inte testat Ducky, Varmillo osv men detta hör kanske hemma i den ligan snarare än Corsair och Steelseries.
*Redigerades 24 dagar sedan
e
eckexd

6 omdömen

2 månader sedan
Köpte mig först ett corsair k68 rgb men det var inge vidare så köpte ett k4 retro version åh jävla vilket underbart tangentbord. + skönt att båda spela och skriva på + plug and play rgb jämn och fin rgb + fin bygg kvalite och roboust + väldigt prisvärt Har väl inge negativ att säga egentligen tagentbordet är rätt tjockt så handledsstöd är att föredra Negativ är väl att det inte ingår och inte pbt keycaps men för priset är det grymt . Väldigt nöjd med detta köp.
3 månader sedan
Fantastisk känsla, klart ett av de bättre tangentborden jag någonsin testat!
B
Bash

7 omdömen

3 månader sedan
Riktigt bra tangentbord med sköna brytare. Enda nackdelen är att det inte sitter PBT.
E
Erik

3 omdömen

4 månader sedan
Köpte det svarta K4 TKL. Otroligt skönt att skriva på. Snygg design, hög kvalitetskänsla. + Rejält och stabilt + Sköna röda switchar + Stabil känsla även i de större tangenterna eftersom de är smorda + RGBn ställs in direkt på tangentbordet + Prisvärt - Låter mer än ett vanligt tangentbord med membran
b
bjornla86

44 omdömen

4 månader sedan
Har ingenting att klaga på med detta tangentbord. Köpte retro-versionen och det både ser bra ut och är väldigt trevligt att skriva på. Hög kvalitetskänsla!
O
Olle

3 omdömen

9 månader sedan
Har skaffat retro versionen, riktigt fin RGB med bra känsla på knapparna. Storleken är helt perfekt för mig där jag inte har någon användning av knapparna till höger utav piltangenterna. Mellanslag, Enter och Baksteg är väl smorda och det ger en väldigt skön känsla vid både spelande och skrivande
Sida 1