Kategorier
Prisjakt

Imou Looc

Imou Looc

  • Max upplösning: 1920x1080
  • Funktioner: Inbyggd högtalare, Rörelsedetektor, IR-belysning (Mörkerseende), Inbyggd mikrofon, Allvädersskydd (damm/fukttålig), ONVIF-stöd
  • Nätverksanslutning: Wi-Fi
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Imou Looc

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Techdesign
Techdesign

22 omdömen

3 månader sedan*
Otroligt prisvärd! (549:-) Helt ok bild, stabil app och trevliga funktioner. Det ända jag saknar är AI-detektering men är på gång enligt info i appen. Finns 6 olika nivåer för känsligheten och allt över 3 är onödigt. Då får man notiser för skuggor mm. Angående inspelning så är den suverän. Räcker gott och väl med 32Mb. Köpte 64 och det ser ut att täcka 2-3 månader av inspelade rörelser. Ett knapptryck och minnet är rensat så jag kommer nog aldrig maxa minneskapaciteten. Saknar som de flesta skriver en ip-klassad strömkontakt så se till att placera den inomhus om kameran ska sitta utomhus. Tvåvägskommunikation är perfekt för dig med barn. Använder funktionen ett par ggr i veckan. Enkelt att komma igång och lägga till kameror. Köp!
*Redigerades 3 månader sedan
3kgt

168 omdömen

ett år sedan*
Efter ca 1 månads användning. Okej kamera med en bra app. Men kan tyvärr ej ge den full pott eller ens nära! Prisvärd för den som inte vill ha mera funktioner och bättre bild. För denna peng så är bilden helt okej. Lampan är en bra funktion, MEN den skadar nog mera nattetid än vad den hjälper. Detta då när den tänds vid rörelse så tar det några sekunder innan den kan fokusera korrekt, dessutom så tappar du en hel del bildräckvidd. Så om jag skall sammanfatta Positiva och negativa delarna kort nedan så blir det Positivt Lampa (I skrämmande syfte kan den vara bra och på närhåll) Okej bild för pengarna Appen är stabil Lång usb kabel Vattentät Bra mörkerseende och räckvidd SD kort Negativt Saknar en vattentät/ipklassad strömadapter! Detta känns tokigt när kameran är anpassad för både inomhus och utomhus, hur har dem tänkt att du skall kunna köra igång den utomhus? Ej bästa bilden! Tyvärr så får man vad man betalar för och jag anser inte bilden vara bra. Skärpan, och kvalité Du saknar info om uppspelnings kvalité, du kan ej styra nåt gällande video kvalité mer än att välja hd/sd. Rörelsesensorn är rätt okänslig på längre distans (Ca 7-10 m), men Super känslig nattetid på nära håll vilket betyder att flugor och insekter kommer nära sen lyser lampan, då rör dem sig nära den hela natten och den slutar ej spela in onödiga filmer! Gissar på att den kommer agera när det snöar/regnar med. Edit: Med 4 kameror och en hel del användning så är jag nu rätt så besviken på dessa. Efter uppdatering av appen så har aviseringar funkat riktigt dåligt. Nästan aldrig Samt har märkt att det är en mardröm med känsligheten! Antingen tar den och spelar alla skuggor, ljud, och insekter.. Eller så är den helt värdelös där t.ex förr 2 dagar sedan så ankom 3 obehöriga hem till oss och mina kameror hade spelat in små delar av hänelsen! Alltså när man behöver dem som mest. Mesta av inspelningen är insekter och skuggor. Dessutom så slutar den att spela in då minnet tar slut istället för att radera eller varna.
*Redigerades 3 månader sedan
B
Bagewitz

16 omdömen

10 månader sedan
Budgetkamera som gör det man kan förvänta sig. Jag har använt en Imou Looc i runt 8 månader nu och är på det hela taget nöjd. Den gör vad man kan förvänta sig för en övervakningskamera, som i skrivande stund kostar 649kr hos Netonnet. + Enkel att starta upp och komma igång. Bra app som alltid fungerar. Bra lagringsmöjlighet med SD-kort Appen skickar ögonblicksbild tillsammans med rörelsenotis till både iPhone och Apple Watch. Bra bild, för pengarna. - Strömadaptern behöver skyddas, då den inte är IP-klassad. Finns kabelbox för utomhusbruk att köpa hos Biltema, Jula och så vidare. Den slutar spela in när SD-kortet är fullt och man måste manuellt formatera kortet, i appen. Det hade varit bättre om kameran skött detta själv. Allt som allt är detta en bra övervakningskamera för priset man betalar. Rekommenderas.
lottovinnare
lottovinnare

311 omdömen

2 år sedan
Enkel att starta och sätta upp