Prisjakt

Audio Pro A10

Audio Pro A10

  • Bluetooth
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
  • Effekt: 52 W
Bevaka
Jämför

Audio Pro A10

Omdömen

Produktbetyg

4.1
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 omdömen
5
(5)4
(2)3
(0)2
(1)1
(0)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
R
Reckan8

5 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

Bra och snygg högtalare valde den före C5 för designen men det är bättre ljud i C5. Har endå flera stycken hemma då den är enkel att placera ut och är snygg och spelar bra. Så det beror på vad för placering du ska ha på den vilken jag skulle ha valt.!

c
cmf_sweden

34 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan*

Omdömet utgår från ett pris på 1190:- Det är bra kvalitet på ljudet från den här lilla diskreta burken - som känner sig hemma i varje skandinaviskt designat hem. Med det sagt, så är den nätta storleken trots allt begränsande. Vill du ha djup och rymd bör du köpa två och komplettera med någon typ av sub. Likaså, är du kräsen och van vid high-end ljud i alla lägen så är detta inte rätt cylinder för dig. Ljudet är helt enkelt inte där. Basen är för tunn, mellanregistret lite tillbakadraget och diskanten blir aldrig riktigt top notch med dessa bmr-element. Eller annorlunda uttryckt - det saknas en nolla på slutet hos prislappen. Ska du ha den solitärt, så tänk midrange köks- eller sovrumsradio. Då blir du nöjd. Väggfäste och en 3.5mm ingång ger plus i kanten. Många gnäller på AudioPros app. Visst, den kunde vara bättre, men nått större bekymmer är den inte. Spotify, TuneIn radio och egna nätverket funkar fint. Det är också enkelt att para ihop två högtalare med drag and drop. Just så har jag gjort och parat ihop min A10 med min A40 - som får stå för djup och rymd. Huxflux fick jag ett riktigt trevligt diskret stereosystem i vardagsrummet - som dessutom matchar den grå färgen på både soffa och matrumsmöbler! Uppdatering: Nu har jag spelat in A10:n och basen låter faktiskt klart bättre. Inte imponerande, men riktigt bra för storleken. Sammantaget, i rätt kontext är detta en riktigt prisvärd pjäs som levererar väl i förhållande till prislappen, men då det saknas inbyggd Chromecast, så finns det också andra alternativ som kan passa dig bättre. Kolla då på t.ex. Audio Pros modell G10, som har Chromecast och kan passa bättre för dina behov.

*Redigerades ett år sedan
n
naturiska

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Prisvärt ljud! Enheten kräver rätt placering enligt mig. Jag saknade djup och tryck i ljudet när den stod i midjehöjd, monterade den sedan något högre i hörnet av köket.. och där kom basen fram något. Inga problem med mjukvara i telefonen, upp med treble!

u
uffe421

11 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan

Den låter väldigt bra, och är snygg och därmed lättplacerad. Däremot....eftersom den låter så bra köpte jag en till, för att ha dem i stereo i ett och samma rum. Bruksanvisningens instruktioner för hur man gör för att koppla ihop två st och få dem att fungera i stereo var minst sagt bristfälliga, till slut lyckades jag lista ut det genom att experimentera mig fram. Slutsats: bra och snygg produkt, med en bruksanvisning och app som inte är särskilt användarvänliga.

stelex
stelex

74 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Fantastiskt bra ljud i en sådan liten sak. Jag har även en D-1, och A10 står i uterummet nu på sommaren och ska stå i köket övriga året. Fungerar perfekt ihop när man väl fått igång det med hjälp av den totalt värdelösa appen. Synd på Audio Pro´s app som man styr högtalarna med, totalt kass och inte alls användarvänlig. Bottenbetyg på appen.

_empir

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Enkel produkt med bra för pengarna prestanda. Klart och bra ljud med vettiga basegenskaper, ingen woofer men produkten står sig bra. Enkelt att komma igång och fysiska knappar gör hanteringen enkel utan device i närheten. Den har väggfäste som går att köpa till. Ett solitt köp helt enkelt.

p
pjorgensen01

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Äntligen en högtalare som har ett verkligt ljud utan överdrifter på något håll, har testat en del och när det väl har funnits bas har den varit överdriven och dränker då mellanregistret, men inte på denna, lagom fyllig bas och det övre registret finns och och på rätt låtar blir det även en underbar krispig diskant, mellan är väl det registret som denna har problem med men inget allvarligt utan en helt okej högtalare, från en kille som vill ha stora högtalare från Frankrike drivna med elektronik från England.

B
Babbglin

22 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan*

Lovprisade på nätet. Men tyvärr motsvarade de inte förväntningarna. Jag har hört några av deras andra högtalare och har själv en Addon T10 MK II (som C10 fast utan att vara smart) som jag tycker låter riktigt bra! Plus - Lättplacerad - Snygg - Funkar helt ok att streama till, även om deras app inte riktigt är i klass med andra (sonos t.ex) - Lätt att para ihop till stereoläge eller olika rum - Inga problem med anslutningen eller något - Bra med 4 snabbvalsknappar och fysiska knappar Minus - Ljudet, väldigt tunt ljud med undermålig bas (även för denna storlek). Ikea symfonisk låter bättre. Sonos Play 1 likaså. Harman kardon citation one också. - De låter väldigt ansträngda på lite högre volym. Om du har plats, kör två stycken C10 i stereo istället :)

*Redigerades 2 år sedan