Xplora 4

Xplora 4

  • Operativsystem: Wear OS (Android Wear)
  • Funktioner: Inbyggd högtalare, Inbyggd kamera, Telefonfunktionalitet (SIM-kort), Inbyggd mikrofon
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Xplora 4

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.4 / 5
(8 omdömen)
5
(0)4
(3)3
(0)2
(3)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
5 dagar sedan
Har två Xplora4 klockor som vi haft i ett halvår nu. Klockorna fungerar bra och vi har inte haft några problem med dem. Batteriet håller länge och de är lättanvända. Gillar appfunktionerna och möjlighet att begränsa vilka barnen kan ringa till och vilka som kan ringa till barnen. Halvbra är väl att GPS funktionen har en eftersläpning på grund av att den vill spara batteri. Men det går att genom appen tvinga fram så den uppdaterar direkt.
7 dagar sedan
Bra idé men urusel kvalité. Skärmen sprack av att min 6 åring gick emot en sten med armen. Var med när det hände och det var inget som borde ha sönder något. Pinsamt.
2 månader sedan
VARNING! Håll er undan från denna undermåliga & lågkvalitativa produkt. Höll på länge & våndades kring köpet av en lämplig produkt till mitt barn, tyvärr är det så att man blir inmålad i ett hörn för det finns inte så många andra alternativ i denna bransch. Köpte denna klocka på Elgiganten för att ha någon chans att reklamera ifall, nu är det gjort. Har brukat klockan i 4 månader & mitt barn har varit varsam med den. Problemen är främst att den slutar motta laddning efter ett tag, vilket består i att kabeln "slutar fungera", enligt Elgigantens service är detta ett supervanligt fel, många reklamationer. Det finns inga nya sladdar att erbjuda, utan hela klockan måste bytas ut, vilket resulterar i att du är av med klockan 2 veckor i månaden. Appen till telefonen är också under all kritik, seg, ologisk & support från företaget är helt obefintlig. Detta är inte mer än en "Kina produkt, inköpt av Xplora i väldiga volymer till lågt pris, som sedan säljs med goda marginaler i våra nordiska länder. Köp hellre en Doro telefon till ditt barn & investera i några bra appar för att ha koll.
2 månader sedan
Väldigt mycket lågkvalitet-känsla. Typ Rusta-möbler. Deras hemsida är trasig till hälften. Oftast när man ska göra nåt som att testa deras GoPlay. Man kommer ju inte ens in. Vi får se hur den fungerar men än så länge är det en stark tvåa. Det bästa med denna produkt är deras villkor. Välskrivna och friskrivna från allt ansvar. Citat: "Alla delar av XPLORA-tjänsten erbjuds “i befintligt skick” och vi utställer inga garantier för att de funktioner som finns i XPLORA-tjänsten eller tillhörande material eller innehåll är felfria, eller att fel kommer att korrigeras, eller att servern som tillhandahåller tjänsten är fri från virus eller andra skadliga komponenter. " Snyggt...
6 månader sedan
Har ägt 1 klocka i ca 5 månader nu. Batteritiden är, under normal användning, (dvs icke-aktiv gps-positioneringsuppdaterande), ca 1.5-2dgr. Jag har knappt testat stegräknaren eller lagt ner mkt tid på att ta bilder o sånt trams, utan mest fokuserat på huvudändamålet, nämligen att ens barn har telefon/sms-möjlighet samt gps-tracking utan reklam o annat lull-lull. Detta har fungerat till belåtenhet. (Kontinuerligt uppdaterat till senaste firmware via klockans wi-fi-alternativ.) Men visst hade man önskat att barn-smartwatches kommit längre, haft bättre prestanda och varit mer likt vanliga smartphones etc, men tyvärr har nog vare sig marknad eller efterfrågan funnits eller varit tillräckligt stor för att detta kunnat ske. Kommer säkert om ett par år... Så enligt mig får vi nöja oss med vad som finns idag, och då är denna klocka bland den bästa jag sett ivf. Lycka till!
9 månader sedan
*Redigerades 6 månader sedan
Jag gillar iden med en telefonklocka och grabben gillar den också men tyvärr är det en bit kvar innan den får godkänt betyg: + Enkel att använda + En telefon som man inte tappar bort + Inga spel (som en smartphone skulle ha) - Batteritiden är ca en dag om och endast om man använder den måttligt. - Vissa funktioner i den fungerar lite från och till, stegräknaren "fungerade" i två dagar sedan slutade den fungera i två veckor nu fungerade den igen. Efter en uppdatering vred sig alla bilder man tog 90 grader hur man än höll klockan vet inte om det är fixat. Efter ytterligare några månaders användning: stegräknaren är ett skämt när den ens fungerar: oftast 0 steg men vissa dagar har den allt mellan 250 till 60000+ steg utan någon som helst korrelation till hur aktiv grabben varit. Har inte prövat det Svenska alternativet Cmee 2C V2 som är lite billigare men kan inte tänka mig att den är sämre.
8 månader sedan
Köpte två till mina söner nu på black fridaykampanjen för 1500:- styck. Simkorten som fanns i vid leverans var kass men fick två nya utskickade i tid till julklappsinslagningen. Har inte velat ge mina kids mobiler för att de typ tappar bort allt som inte sitter fast på kroppen. Men när man fick ett brev från skolan att de skulle gå ner på en pedagog på 50 barn så kände jag att jag ville ha lite mer koll på mina barn då jag inte kände att skolan klarade av det längre. Betyget på klockan är ändå bra. Gpsen är helt okej både inomhus och utomhus. Toppen med att man med stegräknaren ser att de rör på sig med. :) Dock lägger den av ibland så man får starta om klockan för att den ska räkna stegen igen. Övrigt så verkar den väldigt stötsäker och vattentålig. Ska ju gå att bada med den, dock inte provat detta. Smidigt att man kan spärra klockan när de är i skolan med så de inte störs av den på lektionerna.
9 månader sedan
Högtalaren gick sönder efter 2 timmar. Köpte den på Xploras egen hemsida och deras kundservice skulle höra av sig inom 48h men de har forrfarande inte hört av sig efter 7 dagar och "stängt" ärendet 2 gånger.