AOC 24G2U

AOC 24G2U

  • Max upplösning: 1920x1080
  • Bildstorlek: 23.8 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

AOC 24G2U

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.6 / 5
(10 omdömen)
5
(9)4
(1)3
(0)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
2020-08-01
Min första skärm med 144Hz (inte en dag för tidigt) och mycket nöjd än så länge =)
2020-03-25
+ Bra IPS panel + USB HUB + 144hz + Tunna ramar + Freesync/G-sync compatible + Låg input delay, märker ingen skillnad från min gamla 144hz TN-panel. - Väntar fortfarande på en 1440p variant, hade förstås blivit betydligt dyrare.
2020-03-18
Prisvärd skärm. Har haft min i några månader och den fungerar perfekt.
2020-01-20
Fick hem skärmen idag och är otroligt nöjd. +144Hz vilket är riktigt trevligt. +Skitbra färger och svärta. +I princip inge backlight bleed. +Bra byggkvalité. +Väldigt tunna kanter. +Inga döda pixlar. Inte hittat något negativt med skärmen än sålänge. OSD'n skulle man kunnat styra med en joystick istället för knappar men det är ju bara en smaksak. REKOMMENDERAR STARKT!
2019-11-26
Fruktansvärt prisvärd skärm. Riktigt bra bild, G-sync fungerar som det ska. Kan inte finnas en mer prisvärd skärm idag. Skulle definitivt rekomendera ett köp!
2019-11-22
+ Freesync och fungerar med Nvidias G-sync (G-sync verified tar tid att få för att Nvidia är Nvidia). + 144Hz. + Låg input lag. + Priset! + Färg och Svärta. + IPS. - OSD. Använt den strax över ett dygn och än så länge är den helt suverän. Hade tidigare en Benq XL2411Z och den panelen ville inte köra 144Hz över HDMI så när grafikkortet fick en uppgradering (och jag tappade DVI) blev det en skärmuppgradering på samma gång. OSD'n hade kunnat göras betydligt bättre. Suttit vid en massa skärmar sista åren och denna hör till dom sämre när det kommer till placering av knappar och design av OSD. Visst, vänjer man sig med knapparnas placering efter att man väl hittat en inställning som känns bra så behöver man inte pilla där på ett tag men.. Ja. Färgerna går inte att jämföra mot kalibrerade skärmar som kostar två till tre gånger mer än denna men för pengarna är jag väldigt imponerad! Uppdatering, hade nog tur med IPS och BG Bleed. Om jag aktivt söker efter det så kan det märkas lite men, jag glömde att skriva något om det för att det var nästintill icket existerande.
2019-11-16
Skrivet efter ett par veckors användning. + Freesync (+ G-sync*) + Låg IPS-glow och nästan ingen background-bleed. + Utmärkt kontrast och svärta för en IPS panel. + Stor färgrymd som sträcker sig långt utöver sRGB. + Imponerande pixel respons. + Flickerfri. +/- En svag temperatur skiftning på höger sida. +/- 6 bit+frc. * (Har testat en handfull spel med G-sync påslaget i Nvidia kontrollpanelen. Skärmens inbyggda FPS räknare indikerar att G-sync fungerar. G-sync på så varierar siffran. G-sync av så är den låst till 144 oavsett FPS i spel. Subjektivt så känns flytet och latenserna betydligt bättre, så jag litar på att G-sync är påslaget och fungerar.) - - - - - - - - - - Övriga tankar. Min panel var nästan perfekt. Inga defekta pixlar, och bara lite svagt IPS-glow på höger sida som syns när skärmen visar något svart och det är släckt belysning i rummet. Fortfarande ljusår bättre än än den grå-dassiga svärtan som min ASUS TN panel visar. Pixel responsen som sagt är mycket imponerande för en IPS panel. Inte långt ifrån min (TN) ASUS vg248qe, som är fortfarande i toppen bland dem snabbaste pixel responstiderna på marknaden. Temperaturskiftningen är märkbar, men inte störande. När man visar en enfärgad ljusgrå bild så upplevs höger sida något kallare (blå). Skärmen är 6bit+FRC istället för äkta 8bit. Kunde bara se detta då jag letade efter det. Och även då var det väldigt svårt att upptäcka. Dem inbyggda högtalarna omdefinierar uttrycket "burkigt ljud". Inte värt att dra ner betyget för då jag anser inbyggda högtalare vara en bonus funktion. Har hörlursjack, så använd den istället. - - - - - - - - - - För detta priset så är skärmen imponerande! Övervägde att sätta 9 av 10, men jag tror ärligt inte att det finns någon bättre spelskärm i denna prisklass. Därav 10 av 10. Självklart val för gamern på en strikt budget!
2019-11-14
Gillade skärmen under de få timmar jag testade den. +144hz och freesync +Svärta och färger +USB-hub -Inte g-sync kompitabel (vid skrivandets stund). -inbyggda högtalarna bör användas endast i nödfall. Dessvärre hade mitt ex en lysande vit pixel ganska centralt på skärmen, som inte jag kunde ignorera vid mörka partier i spel, därför skickades den tillbaka till butiken och då de var slut i lager blev det en annan modell istället.