Kategorier
Prisjakt

Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75t

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Jabra

Jabra Elite 75t

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
e
ecarlsson

5 omdömen

6 dagar sedan
Köpte dessa för att Jabra hade lovat firmware uppdatering som skulle lösa problemet med att endast höger lur funkade själv. Sen gick de ut och meddelade att de inte lyckades lösa detta på ett bra sätt. Väldig konstigt när billiga kina-lurar för 30 spänn har lyckats lösa detta. Detta är en dealbreaker för mig. Använder oftast bara en lur och när den (höger) har slut på batteri så är headsetet oanvändbart. Tar upp mycket ljud när man rör på sig, särskilt med mössa eller luva. Annars hyfsat bra lurar som sitter bra. Stannar på plats en hel löprunda utan att jag ens behöver justera dom. Bra ljud och nu även med ANC.
B
Brian

1 omdöme

12 dagar sedan
Jag köpte 2 par, en till mig och en till min sambo. Katastrof.....Innan vi förstod hur de ska sitta, med micken neråt och lite framåt samt att gummitopparna ska byttas så att de sitter riktigt tajt i öronen skulle jag ge dem en stjärna, inget var bra. Ljudet var lågt och dåligt, micken ännu sämre och ANC märktes inte alls. Men så fort jag gjorde rätt blev dessa så bra. Utmärkt ljud, ANC som är helt okej, och riktigt bra telefonsamtal även ute. Batteritiden är jättebra och de är små. Helnöjd.
D
Danielnilzon

4 omdömen

en månad sedan
Bättre passform än 65t. Lättare att öppna etuiet än 65t.
H
HaMk

3 omdömen

en månad sedan
Mycket bra ljud för musik och filmlyssnande. Mikrofonen är tyvärr av undermålig kvalité och tyvärr inte användbara. Den du pratar med hör ofta inte var du säger och vissa ord klipps bort. En av de sämre klo jag gjort, inom jag köpte dem framförallt för kommunikation.
l
lns0295

8 omdömen

2 månader sedan*
Bra ljud. Värdelösa att ringa med. Tar upp bakgrundsljud något enormt.
*Redigerades 2 månader sedan
S
SWEIElias

4 omdömen

2 månader sedan
Hade ett par JBL TWS120 som gick sönder i samband med rengöring. Plockade upp dessa strax innan jul och måste säga att de är fantastiska. Extremt bra ljud, passformen är gudomlig och ANC fungerar utmärkt. Man märker verkligen hur Jabra bryr sig om deras produkt. Det ända jag skulle kunna påpeka är mikrofonen. Det kan ibland vara svårt att höra vad den ene säger men jag lyssnar mestadels på musik så det stör mig inte så mycket. Rekommenderas starkt!
B
Bankruped

22 omdömen

ett år sedan*
Så det här är riktigt trevliga pluggar, hyfsat omgång som lutar lite åt det bastunga håller. Inget stort problem för mig. Återstår att se hur länge de överlever "i fält" Ett år senare: inga direkta problem alls faktiskt, möjligen att multipoint går lite segt i växlingen mellan PC/mobil/PC.
*Redigerades 3 månader sedan
p
phira600

2 omdömen

3 månader sedan
Sitter bra, låter bra, mic'en är bra, funktionerna är bra (hearthrough och ANC mm.)
K
Kolbatrass

3 omdömen

3 månader sedan
För priset 1400kr, är de väldigt bra. Jag är kritisk till dåligt ljud men dessa levererar. Bra bas, men mycket musik kräver bra bas, särskilt vid träning. Bra ljudisolering och passform. Företaget har ju tidigare specialiserat sig på hörselapparater och den medföljande hearthrough fungerar väldigt bra. Enda minuset är väl priset nånstans, men 2 års garanti ingår, så man kan räkna lite efter det.
l
lallolu

15 omdömen

7 månader sedan*
Uppdatering: ANC funkar utmärkt. Dessa är verkligen bra. Bra ljud och bas. Låter som over-ear headphone. De är också sma och jätte bekväma. Det var jag rädd för efter min 65t som trycker på nedre delen av mina öra. Dessa är lysande. Har inte haft något problem med det. Dock uppdaterar jag firmware så snart det kom ut.
*Redigerades 3 månader sedan
Sida 1