Apple Watch Series 5 4G 44mm Aluminium with Nike Sport Band

Apple Watch Series 5 4G 44mm Aluminium with Nike Sport Band

  • Operativsystem: Apple Watch OS
  • Funktioner: Barometer, USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Kompass, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, eSIM
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple Watch Series 5 4G 44mm Aluminium with Nike Sport Band

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(4 omdömen)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
5 månader sedan
Magisk klocka som har allt man behöver . Fungerar utmärkt till träning och vardagligt nödvändigt . Urläcker design och display Batteritiden är ok. Full pott.
7 månader sedan
Bra produkt, Apple watch 5 har nyare funktioner, men om du inte ska ha EKG och SOS funktioner med fall, köpa serie 3? SOS funktionen i 5 fungerar globalt, serie 3 & 4 fungerar bara i landet man bor i, en viss skillnad. Tänkt på att den inte fungerar med Iphone 5, 5S, 6 eller 6 plus, du måste ha SE eller 6 S eller högre för att det ska fungera. Ändring skedde i september 2019 enligt Apple hemsida. Du ska ha IOS 13.x idag, samt watchOS 6.x. Varför 4 av 5, nja det suger att det inte längre supportar Iphone 6... Och har man råd med denna klocka, så har man säker råd men en ny telefon...
10 månader sedan
Köpte den för att ha koll på sömn, puls, simning mm. Jag har den inte för att lyssna på musik eller podar. Batteriet räcker ca 36 timmar och laddas fullt på ca 2,5 timmar. Detta är min tredje Apple Watch 5, den första fick jag lämna tillbaka för det var ett måndags exemplar enligt Apple supporten. Den andra hade lite problem med att räkna längder och säga tiden när man trycker två fingrar på skärmen. Men den här fungerar utmärkt, har dock inte simmat med den. Om den här klockan klarar att räkna rätt antal längder så kommer jag att vara supernöjd.
ett år sedan
Från och med generation 3 så har AW varit väldigt bra. Generation 5 är inte milsvid bättre än 3 och 4, men har framför allt "always on"-display som jag verkligen uppskattar. Det drar lite mer batteri, men totalt sett så skulle jag vilja påstå att det är den bästa AW (som sig bör). Kostar en slant, som allt med Apples logga gör, men man får återigen vad man betalar för. Bästa smartklockan på marknaden? Sannolikt.