Kategorier
Prisjakt

Apple Watch Series 5 44mm Aluminium with Sport Band

Apple Watch Series 5 44mm Aluminium with Sport Band

  • Operativsystem: Apple Watch OS
  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Kompass, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, eSIM
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Apple Watch Series 5 44mm Aluminium with Sport Band

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Kamui
Kamui

44 omdömen

ett år sedan*
I början tyckte jag att den var bedrövligt ful, väldigt ”nördigt” utseende... Men jag har vant mig nu och är nöjd med den. Den verkar ha lite problem med hur batteritiden visas, för ibland står den still superlänge och sen rasar den ner väldigt snabbt. Men jag laddar varje natt så det är inga problem för mig egentligen. Uppdatering 200828: Klockan är fortfarande ful, men batteritiden verkar ha åtgärdats via en mjukvaruuppdatering! :-) Nästa modell hoppas jag kommer vara lite större.
*Redigerades ett år sedan
D
Dwellington

5 omdömen

ett år sedan
Om vi säger såhär. Var nära på att köpa Series 3 42mm eller Series 5 40mm. Glad att det blir denna större modell. De mindre storlekarna är extremt små strots att jag har små handleder. Visst, 5:an är dyrare, men större rent fysiskt, men ändå smidig, dvs större skärm samt störra skärmyte än alla andra modeller + always on jämfört med 3:an som är så bra att ha.
A
ALAN W

21 omdömen

ett år sedan
Jag använder den nästan varje dag men den duger inte till något. Det enda positiva jag kan säga är att den gör sitt jobb under gym passen. Den räknar kalorier, puls osv och man kan byta låt istället för att ta upp mobilen osv. Att svara med klockan osv är löjligt, du är ju inte direkt någon agent. LoL spara era pengar!
D
Deacon

80 omdömen

2 år sedan*
Mycket nöjd såhär långt. Man mer eller mindre tvingas välja Apple Watch om man vill ha en smartklocka i kombination med iPhone. Hade tidigare en Samsung Galaxy Watch, som fungerade utmärkt till Android, men som förvandlades till en halvidiot med iPhone. Nu är funktionaliteten tillbaka, i och med bytet till Apple Watch, och den känns mycket funktionsrik. Batteritiden är klart sämre, men jag kan acceptera att få ladda varje kväll, så länge den håller hela dagen. Aviseringar rullar in som de ska, träningsfunktionerna, pulsklockan och EKG är klock(!)rena och AoD vill man förstås inte vara utan. Priset är väl, som alltid hos Apple, något högt, men som sagt, så har du inte så mycket att välja på, egentligen. Intressant att det går att köpa band som kostar dubbelt så mycket som själva klockan, och även andra material på själva enheten gör att priset kan dra iväg högt, högt över 10k. Onödigt dock, eftersom alla klockor är identiska på insidan, oavsett om du väljer aluminium eller keramik. EDIT: Efter några dagar har batteritiden "satt" sig. Får nu ledigt ut två dagar, med cirka 20 procent batteri kvar. Då talar vi 6-18-dagar med träning, notiser, samtal, meddelanden, musikstyrning och mobila betalningar. Givetvis med AoD påslaget. Bra!
*Redigerades ett år sedan
S
Sematwir

22 omdömen

2 år sedan*
Bra klocka, men tycker det är synd att fler utveckla inte har satsat och dragit nytta med att utveckla appar till iwatch. En sak är dock mycket dålig med klockan. Den grafiska visningen av hjärtslag under dygnet är rent patetisk. Består av någon form av plottriga punkter som i princip är omöjliga att tolka. Fitbit och andra märken jag haft är trots sitt mycket lägre pris långt före i grafisk hantering. Varför kan inte Apple bara dra ett sträck mellan avmätta punkter, alltså göra en interpolering!
*Redigerades 2 år sedan
rahman79
rahman79

45 omdömen

2 år sedan
Bästa klockan just nu :)
z
zijax

27 omdömen

2 år sedan
Synd att klarar bara 18 timmar men ändå grymt bra smart klocka