Prisjakt

Philips Hue White BT Filament G93 550lm 2100K E27 7W (Dimbar)

Philips Hue White BT Filament G93 550lm 2100K E27 7W (Dimbar)

  • Sockel: E27
  • Typ av lampa: LED/Lysdioder
  • Ljusfärg: Varmvit (<4000K)
Bevaka
Jämför

Philips Hue White BT Filament G93 550lm 2100K E27 7W (Dimbar)

Omdömen

Topplistor

Nr. 4
Topplista: Smarta lampor utan hubb
Bra app, snygg design
Fungerar bäst med hub

Philips Hue har länge stått ohotad på tronen över de bästa smarta lamporna och de fortsätter egentligen att göra det nu också. Men! Inte när det kommer till lampor som inte behöver en hub, eller en gateway som det också kallas.

Philips Hue erbjuder här en lampa som kopplas via bluetooth och installationen är inte krånglig i sig, användandet av lampan är också förhållandevis smärtfritt och funktioner som av/på är problemfria.

En bra och intuitiv app uppmanar en till att investera i hela start-kitet, på gott och ont. Vill man ha ut full funktionalitet från sina smarta lampor måste man investera i en hub. Lampan fungerar dock med både Google Assistant och Amazon Alexa.

Söker man efter smart belysning utan hub men kanske har planer att expandera kan detta vara ett utmärkt alternativ att börja med.

Victor Svaleklint
Victor Svaleklint
Se hela topplistan

Produktbetyg

3.1
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
3 omdömen

Användaromdömen

Sorterat efter datum
S
Sebban93

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Håller med tidigare kommentar att lampan är alldeles för varm i skenet. Även ifall man räknar med att man ska ha den som mysig bakgrundsbelysning, så blir det ändå en nackdel att inte kunna få det lite mindre varmt vid behov. Man gör bättre i att skaffa en "white and ambiance" istället. Lycka till med shoppingen!

j
jonaselgblad

2 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*

Riktigt snygg som sänglampa monterad i en Jotex ENGLAND (https://bit.ly/2CLp0bh). Kontrolleras via zigbee-systemet eller Bluetooth. Värt att tänka på är att den inte dimrar ner lika långt som den klassiska Philips Hue lampan, allt mellan 1-20% avger i stort sätt samma mängd ljus.

*Redigerades 2 år sedan
b
biola

13 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Tycker tyvärr att 2100K är för varmt/gult när den lyser för fullt. Denna ljuskälla tycker jag kan passa i en dekorationslampa lite nerdimmad i ett fönster eller på en hylla men inte i en lampa som är tänkt att vara huvudljuskällan i ett rum. Detta utseende på lampa med White Ambiance hade varit något...