Kategorier
Prisjakt

Logitech MX Keys (Nordisk)

Logitech MX Keys (Nordisk)

  • Anslutning: Trådlös
  • Typ av tangentteknik: Scissor switch
  • Teckenlayout: Nordisk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech MX Keys (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
S
SvenHare

3 omdömen

19 dagar sedan
Helnöjd
c
carijo

3 omdömen

en månad sedan*
VARNING! Vad ni än gör köp inte detta slit-och-slängskräp! Jag lät mig luras av tangentbordets stiliga yttre vilket visade sig vara ett stort misstag. Vad som inte framgår av produktbeskrivningen är att batteriet inte går att byta ut alls! Garantitiden är 2 år och batteriets livslängd bör enligt manualen hålla under produktens garantitid vid normal användning. Enligt Logitech supportavdelning kan tangentbordet inte användas när batteriet är förbrukat. Detta innebär således att du inte kan förvänta dig annat än ett tangentbord som håller längre än två år! Det borde vara förbjudet att sälja den här typen av produkt som bara innebär ett gigantiskt slöseri med resurser. Skäms Logitech!
*Redigerades en månad sedan
g
gern

35 omdömen

4 månader sedan*
Mycket bra tangentbord! Skönt att skriva på och lätt att hitta rätt position för fingrarna. Jag gillar dock inte markeringarna på tangenterna för det som skiljer melkan de nordiska språken och Win/Mac. Till exempel har de valt att ringa in alt-gr-alternativen på tangenterna. Det gör att det blir svårare att hitta dessa i början. Lyckligtvis är det sånt man snart vänjer sig vid. Några av knapparna är lite konstigt nappade. Till exempel att volym upp är en egen knapp medan volym ner delas med F12. En funktion jag saknar är att kunna kunna koppla valfri mus direkt till tangentbordet, så att musen följer med när man trycker på knapparna som väljer vilken dator tangentbordet kopplas till.
*Redigerades 4 månader sedan
H
Hyzac

9 omdömen

5 månader sedan
Till kontorsarbete är det klockrent. Smidigt när man har flera datorer att switcha emellan. Har med hjälp av detta och en Logitech MX Anywhere 2S mus kunna bli av med mycket sladdar och manuellt byte när jobbdatorn används parallellt med hemmadatorn. Bara switcha vilken man ska använda och köra på. Inte haft det så länge men ger verkligen känslan av gedigen kvalitet och stabil konstruktion.
P
Ponchoo

3 omdömen

6 månader sedan
Supernöjd med det här tangentbordet. + Skön skrivkänsla och gedigen kvalité på tangentbordet - Hade önskat att bakgrundsbelysningen kunde vara tänd lite längre, nu släcks den den redan efter 3-4 sekunder. Finns inget att konfigurera i Logitech Options. -Mjukvaran Logitech Options ger inge
D
Daniel Haaf

69 omdömen

7 månader sedan*
Logitech MX Keys är det bästa tangentbordet jag någonsin köpt och använt. Den här modellen fungerar lika bra till min Windows-dator som Mac:en och min iPad Pro. Visst är tangentbordet dyrt, men det är också kvalitet rakt igenom. Positivt + Stabilt och tålig konstruktion som inte böjer sig + Sköna tangenter som är bekväma att använda länge + Det tillhörande handledsskyddet är bekvämt och användbart + Belysningen är riktigt bra och aktiveras automatiskt + Snabbknapparna för att växla mellan enheter är grymt praktiskt + Mjukvaran som tillhör MX Keys är lätt att använda + USB-C är alltid välkommet + Det finns fyra programmerbara knappar i övre högra delen Negativt - Det saknas USB-port för tillbehör på tangentbordet - Vissa tangenter kan kännas lite gnissliga efter ett tag - Rejält dyrt tangentbord (men det är värt pengarna) Nämnvärt . Batteritiden med belysning aktiverad är inte på toppnivå . Du måste ha Logitechs mjukvara för att programmera snabbknapparna . MX Keys med fungerar klockrent Windows 10, macOS 10.15 och iPadOS 14 . Den dämpade känslan i tangenterna försvinner ganska snabbt efter användning
*Redigerades 7 månader sedan
G
Gorian

25 omdömen

8 månader sedan
Det gör sitt jobb som tangentbord, men inte så mycket mer. Och för den prislappen (~1300kr) så förtjänar man mer. + MacOS och Windows kompatibelt. Smidigt när man skiftar mellan de två att ha båda uppsättningen layouter tryckta på tangenterna. + Rätt skönt att skriva på. I stil med Apples trådade USB-tangentbord, fast lite mer "dämpat" eller vad man ska säga. + Rätt så tyst. + Smidigt med de fyra mappningsbara tangenterna ovanför numpaden. Jag använder lås-tangenten flera gånger varje dag. - Priset. Det borde snarare ligga på ~500kr än 1300kr. - Höger FN-knapp är på fel ställe, precis som Tuxie skriver i sin recension. - Min högra shift-tangent låter fruktansvärt illa vid nedtryckning. Alla tangenter är stumma och tysta, precis som de ska vara, förutom just höger skift. Den gnisslar och låter illa. Hade det varit någon tangent som används oftare så hade jag åkt tillbaka till butiken med tangentbordet.
T
Tuxie

86 omdömen

8 månader sedan
Hade kunnat vara det perfekta tangentbordet för både macOS och Windows men det har några detaljer som drar ner betyget rejält: * fn-tangenten sitter där höger option (i Mac-läge) ska sitta. Det hade varit okej om den gick att mappa om med t.ex. Karabiner, men den skickar inga signaler till datorn när den trycks ner ensam så det går inte. Det finns en Mac-version av tangentbordet men det har bytt ut insert-knappen mot fn istället, vilket gör det sämre i Windows och Linux. * Volym upp är på en egen tangent bredvid F12 och fungerar bara när Logitechs egna mjukvara körs utan lager som Karabiner-Elements. Överlag så är jag irriterad på alla tangentbordstillverkare som placerar fn på nedersta raden. Den passar bättre undangömt ovanför den numreriska delen eller liknande.
G
Gnudas

7 omdömen

9 månader sedan
Är lite kluven gällande detta tangentbord, har haft det ungefär 6-7 månader nu Min tanke var att då det är ett litet ganska kompakt men fullsize tangentbord så skulle jag ha det min till media / spel dator (har inga höga krav på speltangentbord) som jag har kopplad till tvn. Det funkar sisådär till det, det har en låsknapp i höger hörn, vet inte hur många gånger jag råkat låsa datorn när jag ska lyfta upp det och flytta det (det går dock att stänga av knappen). Har även upplevt att det ibland kan glappa lite på w. Så att spela funkar sådär då. Nu har mitt gamla Logitech diNovo Edge fått åka upp från källaren som medietangentbord i väntan på något bättre. Har det nu som kontorstangentbord, och där kommer det verkligen till sin rätt, sanslöst skönt att skriva på, låg profil och ingen travel. Har fått ersätta mitt Logitech Illuminated Keyboard K740, rejält uppsving. I min mening det första som kommit som kan mäta sig med det. Kan dock sakna handledsstödet. Positivt - väldigt skönt att skriva på när man vant sig - nästan ingen key travel att tala om - lätt att byta mellan enheter Negativt: - lite för lite kanter - lätt att råka trycka på knappar när man flyttar det - dålig idé att ha det som speltangentbord - det saknar utfällbara ben för vinkeljustering (vinkeln är iofs rätt bra ändå för mig) Summering: använder man det till 'rätt' sak så är det fantastiskt, om man inte har behov av vinkeljustering och handlovsstöd.
D
Dastan

29 omdömen

10 månader sedan*
+ Skön och snabb att skriva på, krävdes ingen tid att vänja in sig. + Snygg slimmad design. + Relativt tysta tangenter. + Acceptabel batteritid med USB C-laddning. Håller cirka 3-4 veckor med användning både dag- och kvällstid (med minimal belysning). + Smidigt att kunna växla mellan 3 uppkopplade enheter, både dongel och Bluetooth. - Priset: Inköptes för 1300 kr. Skulle gärna se den sänkas till tusenlappen. -Har problem med att signalen för volymknappen fastnar ibland. Så den sänker eller ökar konstant volymen, vilket kräver att man stänger av och sätter på tangentbordet.
*Redigerades 9 månader sedan
Sida 1