Logitech MX Master 3

Logitech MX Master 3

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Anslutning: Trådlös
  • Funktioner: Ergonomisk design, LED-belysning (enkelfärgad)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech MX Master 3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(13 omdömen)
5
(6)4
(3)3
(4)2
(0)1
(0)
Sorterat efter datum
2020-07-31
Bästa musen jag använt någonsin. Scrollhjul av metal och den massiva vikten ger en känsla av premium som inte finns annars. Vikten och storlek är ett plus i mina ögon, men kan förstå att inte alla älskar det Det mest negativa är antagligen programvaran, som jag tycker är snygg... Och inte mycket mer. Saknar flera funktioner som jag brukade ha på min Roccat mus.
2020-07-22
Riktigt bra mus! Tyst, lättanvänd och många smidiga funktioner. Scrollhjulet med magneter är grymt. Men efter bara några månader så slutar saker fungera. Scrollhjulet börjar låta. Det händer inget när man scrollar lite svagare (det bara låter hackigt). 5 stjärnor för funktioner. 1 stjärna för byggkvalité, särskilt som detta är en riktigt riktigt dyr mus som borde hålla länge!
2020-05-30
Toppenbra mobil mus med Bluetooth, USB-C, snabbladdning och friskrollande skrollhjul (MagSpeed).
2020-04-25
Fantastisk! Känsla Kvalitet Batteri Teknologi Best of all time
2020-04-23
Älskar denna mus. Skaffade en till kontoret efter att ha haft master 2s i ett år. Väldigt fin vidareutveckling på världens bästa mus. Scroll-hjulen är underbara att använda och den ergonomiska formen hjälper min trasiga högerhand att slippa smärta efter varje arbetsdag. Skaffade en till till hemmakontoret, så jäkla underbar är den! Bara köp.
2019-11-20
Redigerades 2020-01-29
+ Batteritid + Bra funktionalitet och programmering - Klickmotstånd - För tung vid mycket rörelse - Passar nog inte mindre händer Drar främst av stjärnor pga tyngre/storlek samt relativt högt knappmotstånd, är dessa inget problem så är musen superbra. Rent funktionsmässigt är denna väldigt bra. Två scrollhjul öppnar många möjligheter, detsamma med extra knapp som aktiverar valfria funktioner när man flyttar musen fram/bak/vänster/höger (likt hur man swipar med två/tre fingrar på en trackpad). Går att anpassa knapparna till specifika program, musen switchar då automatiskt beroende på vad du gör. Batteritiden är bra (har inte testat denna så länge, men på papper är den bra nog för att man aldrig ska behöva tänka på det). Ovanpå detta går den att koppla via både bluetooth och Logitechs USB-adapter, och har switching så man kan styra flera enheter samtidigt. Däremot passar inte denna alla p.g.a. hårdheten/trögheten på knapparna, samt musens vikt och storlek. Tycker detta är lite av en miss av Logitech. Har man inte inte större händer och kommer åt vänster/höger-klick långt fram så blir motståndet på dessa relativt högt (min billiga Logitech M310 samt en del Razormöss har mycket mindre/skönare klickmotstånd mot mitten av vänster/höger-knapparna), kommer man åt långt fram på dem är det däremot mjukt och funkar bra. Resterande knappar (tre knappar på sidan samt scrollklick) har också mer motstånd än jag föredrar (och än vad många andra möss har). Själva scrollhjulet är större än många andra vilket innebär mer fingerrörelse. Det är dessutom gjort av metall vilket jag tycker (eller objektivt?) ger dåligt grepp jämfört med gummiaktiga scrollhjul; med gummiscroll enkelt kan sätta fingret varsomhelst (toppen, sidan, botten, med fingernageln, etc.) och få grepp, men med detta scrollhjul måste du sitta fingret på toppen. Metall behövs visst för magnetisk kontroll, men om möjligt vore ett gummilager på utsidan en klar förbättring. Musen är också tyngre än jag föredrar, vilket gör att det blir bökigt när man smått lyfter den många gånger om dagen. Ovanpå detta är musen ganska stor (ganska hög och lång), vilket inte riktigt passar mina händer. Scrollning blir konstigt p.g.a. höjden, och greppet kombinerat med vikten gör den störande att använda längre perioder.
2020-01-24
Perfekt! Hade MX Master 1 innan vilket också är en suverän mus. Denna höjer nivån ännu högre, skrollhjulet är fantastiskt bra. Helt knäpptyst, fast man känner klicken förstås. Snabb rullning övergår till fritt hjul som rullar på snabbt. USB C! Äntligen är jag helt av med alla mikrousb-enheter i hela huset, så nu slipper jag ha kvar en helt egen laddare på skrivbordet bara för musen. Ur fräschetssynpunkt var det bra att de valde ett skrollhjul helt i metall. Dvs inga gummerade delar för ökat motstånd. Fram- och bakknappen är mycket bättre placerad jämfört med Mx Master 1 och 2.
2020-01-12
Säkert en bra mus men passar inte min hand något vidare. Kanske om man har mindre händer. Ska testa deras 2S modell istället då jag har känt på den i butik och den verkar sitta bättre.
2019-12-28
Håller med papsliko1 nedan. Det är en konstig vinkel/sluttning på musen som känns onaturlig för mig. Nästan så man får hålla handen i en 90-gradersvinkel vid knogarna. Annars andas den kvalitet och scrollhjulet är nice som kan scrolla långa avstånd enkelt.
2019-12-18
Klockren produkt, ett måste för alla Caddare.
Sida 1