Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy Watch Active2 44mm LTE Stainless Steel

Samsung Galaxy Watch Active2 44mm LTE Stainless Steel

  • Operativsystem: Tizen OS
  • Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, eSIM
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Watch Active2 44mm LTE Stainless Steel

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
D
Defeat

30 omdömen

ett år sedan*
Köp galaxy active 1 med samma funktioner för halva priset. Active 2 har samma hårdvara som Galaxy watch 3, EKG, Blodtryck och SpO2 syremätare. Dessa funktioner är bara en mjukvaruuppdatering bort, men Samsung kommer högst troligt inte låsa upp dessa funktioner för Active 2. Bästa och mjukaste gränssnittet, men apputbudet är värdelöst. Apparna som finns är oftast buggiga och lite B. Ganska basala fitnessfunktioner. Du kan inte skapa egna träningsprogram vilket gör t.ex intervallträning omöjligt. Längdskidor saknas. Har jämfört löpning med denna på ena armen och en garmin vivoactive 4 på andra. GPS-precisionen är kanske likvärdig, båda svävar iväg lite emellanåt. Garmin uppdaterar positionen oftare dock vilket gör att den inte skär lika mycket i kurvor. Märkligt nog rapporterar samsung längre sträcka trots att den genar i kurvorna. Båda var för oprecisa för att hålla koll på tempo. Pulsen hängde med bättre IRL på garmin men i slutändan visade båda samma medel- och maxpuls.
*Redigerades 10 månader sedan
F
Foda

4 omdömen

ett år sedan
En av de sämsta elektroniska prylar jag någonsin köpt. Tappar koppling med telefonen ett par gånger i månaden, vilket gör att man får lägga in kortuppgifter mm igen och igen. När man löptränar så kan man enkelt hamna i musikspelaren och då inte hitta tillbaka. Trodde att löpningen skulle vara det svåra men med denn bit skräp på armen så fokuserar man ibland mer på den än på själva träningen. Har varit väldigt nära att göra slut på den med en polygrip många gånger. Undvik denna!
M
MrDre75

24 omdömen

2 år sedan*
Korta omdömet... Grym display! Bra batteritid! Jag tycker "geek"-prylar ser ännu mer tråkiga ut i svart men Samsung har lyckats väldigt bra. "Always on display" (AOD) är suveränt bra och Samsung behåller hela urtavlan "intakt". Storleken: 44 mm är för mig perfekt trots medium till small på mina klena handleder. Skärmen: Suverän! Otrolig skärpa och tillräckligt ljusstark för att klara alla ljusförhållanden. Skärmen fladdrar från AOD till aktiv skärm vilket är lite irriterande och tar bort känslan av att det är kvalité. Batteriet: Väldigt bra! Fulladdat batteri räcker förmodligen två dygn under normal användning (AOD, GPS, WiFi (auto) och bluetooth på; LTE avstängd). Vid träning drar GPS:en lite för mycket för att jag ska vara riktigt nöjd men i stort ingen dealbreaker. Under 45 minuter träning med positionering påslagen och musik strömmat till hörlurar drog batteriet från 77% till 36%. Men med bluetooth avstängt drog batteriet bara 96% till 91% på 35 minuter. The bad... Klockan tappar kopplingen till telefonen (Samsung S10E) lite för ofta. Varje gång jag sätter mig i bilen och telefonen kopplar upp sig mot bilen så tappas kopplingen till klockan. Varje gång. Sedan kommer och går uppkopplingen under hela bilresan. Jag drar ner betyget från en stark 4:a till en 3:a pga det här besväret. Spotify. Var ska man börja.... Spotify har helt tappat greppet verkar det som. Appen på klockan är hopplös. Den hänger sig regelbundet. Ologiska inställningar med funktioner som "remote" och "standalone". Appen klagar på brist på bluetooth till telefonen och allt möjligt. Helt oduglig app! Man blir förvånad dom gånger det funkar som det är tänkt. Den är helt usel på att mäta aktiviteter (löpning i mitt fall). Pulsmätningen är helt usel och många gånger missar den att mäta hela första kilometern. Den lanseras som en träningsklocka och eftersom den inte lyckas med det så drar jag ner betyget.
*Redigerades ett år sedan
k
kleinis

75 omdömen

ett år sedan
Blev först besviken då jag tyckte att batteriet laddades ur otroligt snabbt. Med LTE, wifi och widgetar aktiverade laddades hela batteriet ur på ca 5 h. Misstänker att Spotify-widget var den stora boven. Men när jag nu aktiverat att wifi och LTE endast aktiveras när jag går ifrån telefonen, samt avaktiverat alla onödiga widgets, så har jag riktigt bra batteritid. Klarar lätt 2 dagar. Ställer man i batterisparläge så räcker batteriet i 4-5 dagar. Mycket smidigt med eSIM och inbyggd GPS och NFC, nu känner man inte samma behov av att ha varken telefon eller plånbok med sig. Samsung Pay fungerar klockrent - helt oavsett vad du har för mobiltelefon, allt som behövs finns i klockan! Rekommenderar 44 mm. Den är inte stor.
F
Fossegrim

2 omdömen

ett år sedan*
På plussidan: Den är elegant. Det finns väldigt många urtavlor att välja på. Integreringen med Spotify är hur bra som helst. Puls- och kalorimätning verkar väldigt korrekt. På minussidan. Att använda LTE med Spotify samt att logga aktivitet håller i ungefär 1 timme sen är batteriet urladdat. >OM< det ens fungerar då klockan konstant blir för varm och stänger av sig och går in i någon slags nedkylningsläge. GPS-spårningen är urusel. Slingor jag gått som jag vet är 5,5 km loggas kanske som 2 km. Vasaloppet är enligt klockan 4 mil långt 🤷🏻‍♂️ Slutsats: Vill du använda klockan för att se hur mycket klockan är? Köp. Vill du använda klockan som en träningspartner? Avstå.
*Redigerades ett år sedan
S
Scriabin

112 omdömen

ett år sedan
Inhandlades på webhallen för 3.9 tSEK. Enkel, smidig och funktionsrik smartklocka. Batteritiden är bättre än Apple watch, där jag kan få ut ca 2-3 dagar med moderate use. Klockan används mest för att hålla koll och skriva meddelanden, betala med samsung pay, styra spotify, samt förenkla vardagen med bixby voice. Något i den högre prisklassen varför betyget dras ned
j
jn99

7 omdömen

ett år sedan
Snygg klocka med många funktioner. Se review här https://youtu.be/RXCizJKQwDI
O
Off Beat

13 omdömen

2 år sedan*
Uppdaterat omdöme kommer. En fin och elegant smartklocka. Design/skärm Till skillnad från GWA1 har GWA2 en digital touch-bezel. GW har en fysik ring men den digitala fungerar fint. Skärmen tycks vara klarare och bättre än till GW. Kanske inbillning men isåfall en positiv sådan. Vikten är lätt vilket gör den superbra för träningen. Dock är medföljande armband väldigt långt och bör nog bytas till ett silikonband om träning står på agendan (skinn och svett är inte nice). Nederdelen (bottenplattan) på den silvriga och guld är svart medan övriga delen är... Ja, silver och guld. Detta skapar lite av en optisk illusion: klockans höjd ser lägre ut. Smart! Vet inte om detta är lika tydligt på den svarta modellen. Laddaren är inte klockans höjdpunkt. Till GW medföljde en ståendes laddare vilket var till fördel vid användning av stålarmband. Nu blir det aning knepigare med en liten puck. Funkar, men föredrar en stående. INGEN adapter medföljer! Usch... Personer med normal-medelvrist och uppåt bör välja 44mm över 40. Testade 40 på armen och den såg väldigt liten ut. Ja, 40 är stort för en icke-smartwatch och är en lagom size bland klockälskare om kag uppfattat det något korrekt. Men 44mm är inte stor. De 2mm som saknas mot GW46 är inte ett korrekt mått att använda sig av då formen på huset för 46mm ha andra dimensioner som gör 46an sjukt stor och aningen klumpig med "fel" armband. Egenskaper Det mesta står ju på samsungs sida, men den har det mesta som man kan behöva, gps, Samsung pay, LTE (mer om detta nedan), HR 24/7, vattentät mm. Den har Tizen som operativsystem och INTE Wear os by google. Finns nackdelar med båda och jag gillar faktiskt båda. Batteriet.... Med blåtand drar klockan ca 4-6% /h. Med LTE drar (dricker) den 15% /h Detta innebär att blåtandsuppkoppling för GWA2 44mm drar lika mycket som GW46mm gör på LTE 4G/3G auto. Inte bra. Ja batteriet skiljer, men skillnaden ska inte vara av denna magnitud. Ang. batteriets förbrukning vid LTE...så hoppas jag innerligt att Samsung fixar det omgående, för det är riktigt sunkigt. Enheten överhettas också extremt lätt vid användning av LTE. Räkna med att det kan bränna. Sen har den stannat upp sin laddning och överhettas (då påslagen i stand alone mode, dvs LTE). Priset? Ett skämt, men antar att Samsung matchar mot appfels fyrkantiga smartwatch. Priset drar ner 1 stjärna. Drar också av 1 till pga det ruskigt dåliga batteriet vid användning av LTE. Fy skäms Samsung.
*Redigerades 2 år sedan
R
Robert10

14 omdömen

2 år sedan
Grym klocka på det mesta. Ser riktigt bra ut och får två dagar i batteritid. Köpte klockan mest för att använda alarm, timer och Samsung pay dagligen. Skönt att slippa kladda på mobilen också
a
arava

2 omdömen

2 år sedan
Snygg klocka med bra batteri tid. Kan få ut 2-3 dagar (Apple Watch ger mig 18 timmer). Gillar verkligen gränssnittet, klart smartare (och renare) än Apple's och Googles dito. Gillar att man kan navigera genom att röra kanten även om jag hade föredragit en fysisk roterande boett. Designen gör att 44mm inte känns för stor, men det finns en 40mm som jag testade först. Har inte testat träningsfunktionerna särskilt mycket men tror inte den är lika bra som t.ex. Gramin. Ett litet minus är att få operatörer stödjer e-sim idag men Samsung har valt att inte sälja den billigare wifi versionen i Sverige.
Sida 1