Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy Tab S6 10.5 SM-T865 128GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
corb
corb

142 omdömen

10 månader sedan
Riktigt nöjd! Har haft Tab S, S3, S4 innan som var för sig var i toppklass. S6 är inget undantag, toppklass hela vägen. Skärmen, ljudet, snabbheten, funktionerna som DEX med mera. Har dock undvikit att skaffa tangentbordsfodralet denna gång, för konstruktionen verkar vara en total katastrof. Däremot vanliga Book-covern funkar alldeles utmärkt. Det märks att den är snabbare och rappare än S4an över hela systemet. Skärmen är helt fantastisk och dolby Atmos-effekten med högtalarna gör att film- och seriekonsumtion är en fröjd med denna apparat. Har haft med mig min på resande fot flera gånger, inkopplad till en bärbar projektor, bluetooth tangentbord och mus. Perfekta resekamraten =)
I
Imro

7 omdömen

10 månader sedan*
Själva surfplattan är grym. Dock är tillbehören plastiga, billiga och totalt utan premiumkänsla. I slutändan spelar det ingen roll att skärmen är fantastisk, att den är snabb och med grymt bra ljud. Helhetskänslan blir bedrövlig när fodralet man håller i är strävt, sladdrigt och fungerar dåligt. 60Hz skärm på en flaggskeppsprodukt 2020 känns också lite trist. Har även en Tab S5e, samma sak där, surfplattan är super, men tillbehören är inte på samma nivå. Tveksamt om det blir fler samsungprodukter efter detta, Samsung förstår helt enkelt inte att helhetskänslan är nästan lika viktig som enskilda produkter.
*Redigerades 10 månader sedan
L
Linda

1 omdöme

ett år sedan
Helt suverän!
ett år sedan
USB-C till audiojackadapter ingår inte. Har många av dessa, men Tab S6 kräver en med aktiv DAC :( Minus för utebliven ljuduttag. Minus att adaptern ingår inte. Minus att adapter med aktiv DAC krävs.

Google