Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3

 • Hörlursdesign: In-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 5 i Hörlurar
Jämför pris på alla Sony Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sony WF-1000XM3

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 15 omdömen

Sorterat efter datum
2019-09-17
  z
  zykoz(2 omdömen)
  Vilket ljud. Har svårt att se några andra Noice cancelling in ear komma i närheten. Eller för den delen över ear. Spöar mina tidigare JBL med hästlängder. Sjukt nöjd. Bra batteritid. Passformen är perfekt för mig. NC är grym. Topp topp.
  2019-09-15
   L
   Ltsqarepants(1 omdöme)
   Mina första "true wireless" lurar. Väldigt smidigt koncept. Själva blåtandshanteringen är utan anmärkning; det bara fungerar. Batteritid är även den utan anmärkning; lurarna är alltid 100% när jag tar dem ur fodralet. Vet ej om det finns indikator för fodralets laddnivå. De är lätta och sitter väldigt bra, testade foampluggarna man får med, men de i silikon som satt monterade passar mig bäst. Ljudet är bra, det hörs att det är Sony. (Med eq inställd på excited är de riktigt varma) Äger även ett par wh-1000xm2, vars ANC är väldigt mycket bättre än den som dessa erbjuder, med det sagt är dessa inte dåliga, de dämpar allmänsorl på ett kontor väl och hjälper till på kortare flygningar. Vid längre flygningar åker nog on-ear lurarna på... Ganska dyra, men jag tycker nog att de är värda priset.
   2019-09-09
    E
    Edvinsson__R(14 omdömen)
    Otroligt välljudande in-ear och levererar detaljer i vissa gamla låtar jag totalt glömt bort att de fanns. Skönt att kunna spela på en bra mycket lägre volym än med traditionella lurar utan ANC och ändå ha musiken först. ANCn fungerar riktigt bra och riktigt smidigt att man kan ställa nivåerna på olika ”teman” som lurarna själv vandrar mellan när du sitter still eller förflyttar dig. Bra batteritid även om jag inte riktigt får ut de utlovade 6h med NC aktiverat. Laddfodralet är även det lite klumpigt jämfört med tex Bose varianter, men det tar jag gärna då ljudkvalitén vida överglänser deras alternativ.
    2019-09-06
     t
     tswfootball(8 omdömen)
     Fantastiska hörlurar som låter väldigt väldigt bra! ANC funkar bra och det märks framförallt när man åker i kollektivtrafiken. Skönt att kunna lyssna på musiken utan att behöva höja volymen så mkt! Tycker även deras ambient sound låter väldigt naturligt. Gällande komfort är det väll som alla in-ear hörlurar. Det tar lite tid att vänja sig men sen sitter de bra((men som sagt, inget unikt för dessa utan gäller alla in-ear) De sitter även ganska bra till och ramlar ej ur - trots avsaknad av en "hake" som man ser i sportlurar. Här har de verkligen lyckats med en bra design då jag alltid haft problem med vanliga in-ears som ramlar ut. Det enda negativa är väll samtalsljudet. Är du utomhus lär den andra motparten knappt höra dig.. Tyvärr är faktum att inget av true-wireless hörlurarna har lyckats med detta och det är synd.. Återstår att se vem som lyckas lösa det först!
     2019-08-04
     Redigerades 2019-09-04
      r
      roy79(28 omdömen)
      Uppdatering sep 19: Nu har jag haft det ett tag och kan konstatera att som hörlurar hävdar jag fortfarande det är den bästa True wireless man kan köpa just nu. Men som det är nu duger den knappast som headset. Samtalsljudet är dovt och ojämn, svårt för mottagare att höra stundtals. Enda workaround som fungerar är avinstallera appen och stäng av all ANC då blir det precis godkänt. Eftersom workaround förbättrar tyder det att Sony kan förmodligen lösa det genom en fw uppgradering framöver. Tills dess tar jag bort 2 stjärnor. FYI: Man kan installera appen, ställa in sina inställningar och sedan avinstallera. Inställningar finns kvar på hörlurarna. Jag har Android. Original: Fantastiskt sällskap för resor, bekvämt och bra ljud för att vara så liten. Möjlighet att ställa in olika nivåer på ljudisolering via appen. Dockan är lite större än andra men i gengäld så ger den längre batteritid. Totalt ska den kunna ge 3 laddningar så totalt 24 timmar enligt utsago. 10min laddning ska ge 90min. Man knackar på hörsnäcka för aktivera olika funktioner som kan ställas in via appen. Som många tester har påpekat så kan man inte in volymen på hörlurarna utan det måste man göra i telefonen. Brusreducering är bra men förstås inte lika bra som de stora on ear varianter.
      Sida 1