Kategorier
Prisjakt

Andersson PRB 3.6

Andersson PRB 3.6

  • Batterikapacitet: 30000 mAh
  • Ingång: USB (Typ C)
  • Funktioner: Lampa, Stöd för snabbladdning
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Andersson PRB 3.6

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
WithFieryTruth
WithFieryTruth

149 omdömen

ett år sedan
Snygg design, hög kapacitet och bra på att hålla batterinivån, men laddningstiden är rent bedrövlig. Att ladda från 0-100 tar c:a 30 (!) timmar, vilket innebär att man alltså måste planera laddandet i god tid om man ska ta den med sig någonstans.
Knude
Knude

49 omdömen

ett år sedan
Riktigt kapacitetmonster på 30000mAh! Snabbladdning via USB-PD till iPhone X fungerar utan problem. Bra med återstående % i display, visar också info om utgående laddning.
2 år sedan*
Se att det finns många brister i "egenskaper" av den här produkten .. det står: 5000mAh. Rösta inte alls. Den har 30000mAh batterikapacitet. Andersson visar sig vara en av de bästa i faktiskt uppmätt kapacitet. Ca. 72% av den angivna kapaciteten kan förväntas. Andra dyrare märken är normalt 65-68% av angivet mAh. Så .. så ca. 21000mAh i denna härlighet. Se Tek.nos test av batteribanker för att förstå vad jag menar .. PRB 3.6 Kan laddas med alla 3 standarder. Apple Lightning, USB-C och Micro USB och laddar otroligt snabbt till konkurrenterna och dess kapacitet. Den har 3 laddningsalternativ 2 USB-A med Quick Charge 3.0 och USB-PD. Med DC 5V 3 A, 9V 2 A, 12 V 1,5 A och max 18 W-utgång, ger den snabb laddning till det mesta av utrustningen. Storleken är också "perfekt" menar jag ... Jag är otroligt nöjd med produkten rekommenderar det till alla!
*Redigerades 2 år sedan

Google