Axkid Minikid 2

Axkid Minikid 2

  • Typ: Bilbarnstol
  • Riktning: Bakåtvänd
  • Anpassad för: 0 - 25 kg
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Axkid Minikid 2

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(7 omdömen)
5
(4)4
(2)3
(0)2
(0)1
(1)
Sorterat efter datum
D
Didrik

3 omdömen

7 månader sedan
Jättenöjd med min Minikid 2! Mycket rymlig så att min dotter kan åka säkert bakåtvänt så länge som möjligt. Trots att hon är lång och snart 6 år gammal har hon fortfarande gott om plats både vad gäller höjd och vikt i Minikid till skillnad från mina andra stolar (Britax Max-way och Hi-way II) som båda är klart kortare i ryggen och dessutom är krångligare att installera. Minikid 2 är både välbyggd och snygg trots ganska lågt pris. Rekommenderas starkt om man prioriterar säkert åkande länge i kombination med enkelt handhavande och snygg design!
i
ilovematcha

32 omdömen

7 månader sedan
Helt ok stol som har bra utrymme för barnet och lämnar också mycket benutrymme vilket gör att bakvänt sittande är möjligt en längre tid även med längre barn. Enda nackdelen som är störande är att bältesfästet i grenen verkar sitta längre inåt än andra stolar. Detta gör att clipset trycker i grenen lite redan nu på min 3.5 åring. Hur det blir när han blir lite äldre...?
B
Bobbyrex

22 omdömen

ett år sedan*
Har funkat bra med vår son. Går att köpa till extrainlägg för att få mer lutning på stolen, har gjort att huvudet inte fallit fram särskilt ofta när han sovit. Lite tight for huvudet, säkert bra vid krockar men kan tänka mig att han inte kommer gilla det när han blir större. ASIP-kudden som ska skydda mot sidokrockar har varit ett minus. Dels bygger den ut för långt så att den tar i dörren, sen är den slarvigt ihoplimmad vilket gör att den släpper ganska omgående. Tydligen har axkid uppdaterat denna, förhoppningsvis får jag en ny genom garantin. Uppdatering: fick snabbt en ny ASIP på garantin, denna är mycket bättre byggd. Uppdatering 2: nackstödet låser sig ofta vilket gör det svårt snabbt ställa in.
*Redigerades 8 månader sedan
M
Mammatill3

6 omdömen

ett år sedan
Testat flera olika märken och tyckte absolut bäst om denna och klart mest prisvärd!
105komma6

3 omdömen

ett år sedan
Dottern har älskat denna stol från dag ett, och gör fortfarande efter 18 månader. Vi hade en Maxi-Cosi Mobi XP tidigare, men ser bara fördelar med Minikid 2.0.
e
effots85

17 omdömen

ett år sedan
Lätt installation, bra pris, våran 9 månaders verkar gilla den. Somnar oftast.
7 månader sedan
Vi har använt Axkid minikid i några månader nu och det är uppenbart att den har stora svagheter jämfört med Maxi cosi och Concords säten. 1) Tätningarna vänder sig sedan och säger efter varje varv. Det är inte lätt att få tillbaka dem när de vrider sig i spännet som kommer att vara i låset. Selen som är vänd är av säkerhetsskäl inte hållbar. 2) Förankringsbanden är fästa på en låsbox på samma sätt som ett vanligt säkerhetsbälte. Vänster sida har hängt två gånger i låset och har inte kommit ut. 2 gånger har vi varit tvungna att demontera denna låsbox så att den gick ur låset och sedan har den fungerat som normalt igen. Detta är antingen dålig design eller en tillverkningsfel. Anledningen till att vi köpte den här stolen var för att det är den enda stolen som barnen kan sitta längre bakåt med ..

Google