Kategorier
Prisjakt

Belkin TuneCast Auto Universal with ClearScan

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
Adde2000
Adde2000

4 omdömen

3 år sedan*
Vart ändå positivt överraskad av denna. Går ju självklart inte att jämföra med t.ex. AUX eller Bluetooth, men för att gå via FM så tycker jag den låter riktigt bra. Köpte den för 299:- och jag tycker den är lätt värd det priset. Har än så länge inte märkt några störningar som inte haft att göra med elledningar eller annan kanal på samma frekvens. Det ända minuset jag har märkt är att det är ett konstant tjutande/ brusande, men det märkas mest när man har t.ex. telefonen på låg volym och radion på hög volym eller väldigt tysta låtar/ tysta delar av låtar.
*Redigerades 3 år sedan
k
kvalitetsnerd

3 omdömen

4 år sedan*
Inget att rekommendera om man har en hyfsad stereo i bilen och gillar ljud. Brusar, men värre än så är själva ljudkvalitén som låter som i ett rör och verkar starkt beskuren. Tänker lämna tillbaka den efter två korta färder med bilen.
*Redigerades 4 år sedan
StarZinger55
StarZinger55

117 omdömen

4 år sedan*
Helt ok, den gör vad den ska. Men vid bilköer när det är andra bilar i närheten så blir det ofta brus, vilket kanske inte är så konstigt. En av de bättre FM-sändarna jag har använt för detta priset i alla fall.
*Redigerades 4 år sedan
t
thwomp

36 omdömen

5 år sedan*
Liksom föregående talare så kan jag intyga att det finns ett irriterande bakgrundsbrus samt att så fort jag försöker ladda något genom uttaget på kontakten så dör sändaren efter en kort stund. Precis som om strömmen inte räcker till... Kommer lämnas tillbaka... Annars gillar jag skarpt den automatiska frekvenssökningen. Den är underbar och fungerar klockrent men det väger dessvärre inte upp tillräckligt. Särskilt inte som denna produkt är i jämförelse ganska dyr.
*Redigerades 5 år sedan
N
Niklas1232

163 omdömen

5 år sedan*
Evigt pipande ljud samt brus. Sitter du i bilkö så går den inte att använda då den får fnatt. Annars ok men kommer inte köpa igen efter att den gick sönder efter ett år.
*Redigerades 5 år sedan
5 år sedan*
Håller med om vad som skrivits här. Setupen är enkel, bara koppla in och köra igång, men det är ett ständigt bakgrundsbrus som gör sig påmint. Har ofta fått vifta runt med den, hänga upp den i spegeln, dra den över instrumentbrädan etc. för att hitta en plats där bruset avtar. Tack och lov har alla jobbets bilar nu blåtand.
*Redigerades 5 år sedan
emil_119
emil_119

28 omdömen

7 år sedan*
Dyr som satan för de du får, är okey ljud men ett svargt pipande hörs hela tiden i bakgrunden.. Rekommenderas inte. (Kan även meddela att jag bor i nordligaste norrland så vi har inte så många radiokanaler som kan störa ut den så är inte de som är felet)
*Redigerades 7 år sedan
n
nikwid

45 omdömen

7 år sedan*
Har du ett bra ljudsystem i bilen skall du inte köpa denna. Även med "pro mode" så hörs ett svagt brus som stör. På en sämre stereoanläggning kanske det kan duga. Jag lämnade tillbaka min.
*Redigerades 7 år sedan
caanol
caanol

18 omdömen

7 år sedan*
Rätt skaplig faktiskt. Cd:n i bilen är väldigt kinkig när det gäller brända skivor och jag har varken bluetooth eller aux-ingång på stereon. Som ett av totalt tre alternativ där de andra två, köpa ny stereo eller installera aux, båda för onödigt mycket pengar, är detta en riktigt bra lösning. Bra med usb för laddning. Litet minus för sladdarna som ligger och skräpar. Borde följt med något slags upphängningsanordning. Ljudet då? Tja, kan inte klaga. Kanske lite, lite burkigt men inga störningar eller knaster på överföringen.
*Redigerades 7 år sedan
i
isk_bjth

5 omdömen

7 år sedan*
Förvånansvärt bra ljud och enkel att använda. Volvo V70 -04 & Samsung Galaxy S3.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1