Kategorier
Prisjakt

Samsung HW-Q76R

Samsung HW-Q76R

  • Typ av hembiopaket: Soundbar
  • Utförande: 3.2
  • Streaming-standarder: Spotify Connect
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung HW-Q76R

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
k
krille_ro

42 omdömen

en månad sedan
Väldigt bra ljud, och gott om bas. Har kompletterat med trådlösa bakhögtalare som verkligen gör sitt till. + Lätt att placera. Fästen för vägg följer med + Endast en fjärrkontroll om man har en samsung-tv + Väldigt bra ljud + Diskret. Väldigt viktigt om man har en petig sambo. - Känslig på HDMI kabel. Har fått köpa en ny bättre trots att den gamla hade ARC - Inte så många inställningsmöjligheter. - Ingen möjlighet att kalibrera ljudet. Hade varit smutt att kunna göra det via sin Samsung telefon. Något att tänka på till nästa generation
p
prt

29 omdömen

9 månader sedan
Bra ljud, bra bas. Riktigt smidig och enkel installation trådlöst till The Frame 65” 2019
L
Leenuz76

1 omdöme

ett år sedan
Helt kanon! Hade nog dock inte betalat fullpris (7500-8000:-), då finns kanske bättre soundbars därute för ytterligare en liten slant, men Samsung kan sin sak vill jag nog påstå. Jag betalade 4500:- vid tillfälligt passa-på-pris, vilket gör det till en otroligt prisvärd limpa. Om man som jag, är ute efter bra ljudkvalitet i det helt vanliga tv-rummet i den helt vanliga familjen, så bjuder den här limpan på riktigt bra ljud! Det tog inte lång stund att installera och få igång det hela, vilket kanske kan vara stökigt om man inte har Samsungs miljö för övrigt, men jag hade inga som helst problem att få den att snacka med min Samsung tv.
G
Grzzly76

4 omdömen

ett år sedan
Enkel installation och klart ljud. Lite tunn bas. Spotify connect som fungerar magiskt enkelt. Jag har en Samsung TV så fjärren från Tv:n tog över direkt. Men den ska kunna styras av andra märken också.