DJI Osmo Action

DJI Osmo Action

  • Stödda videoformat: 720p, 1080p (Full HD), 2160p (4K Ultra HD)
  • För action/sport-bruk
  • Bildstabilisator
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

DJI Osmo Action

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.1 / 5
(8 omdömen)
5
(5)4
(2)3
(0)2
(0)1
(1)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
10 dagar sedan
Mycket bra actionkamera. Älskar frontdisplayen. + Snabb i menyerna. + Antiskakfunktionen + Bildkvallitet i bra ljus + bra vidvinkel med "anti fisheye" funtion. - Bildkvallitet i lite sämre ljusförhållanden blir snabbt dåligt. Även om alla lampor är tända inomhus kvällstid. - Fast apperture på 2.8. Dock inget jätteproblem. Tips är att köpa till batteriladdare och nån slags tripod och ev ett extrabatteri.
4 månader sedan
Efter två defekta GoPro Hero 5 sedan 2016 reklamerade jag den sista GoPro-kameran och återförsäljaren täckte det den gången. Bytet till Osmo action var inget misstag. Det som fick mig att byta var recensioner och en ”teardown” som indikerade på passiv kyling med kylpasta och ”heatpipes” (se https://youtu.be/TWm4i0bzYFs). Klarar 4K, klarar slowmotion, har Hyperlapse-alternativ men framför allt, man missar inget. Kameran stänger inte av sig, startar inte om, blir konstigt varm, visar inga artifakter i bilden, har inga plötsliga ljudbortfall, inga fall av batterier som töms på 2 min när kameran är avstängd, ingen app som kopplar från sig från kameran plötsligt. Ska eventuellt fått ha livestreaming som jag inte hunnit testa ännu. Helnöjd! Minus: - Appen är inte fullt lika bekväm och snabbjobbad för bearbetning som GoPro men den är driftsäkert. - App kräver registrering. - Lite mattare färger i platt färgprofil och vanlig. Kräver oftast redigering, men det är möjligt i appen och kan göras på desktop med DaVinci Resolve. - För mig maxar videon vid 4k c:a 90 MB/s i H264 (vad några av de bästa minneskorten klarar). Så det det räcker inte riktigt hela vägen för 4K i vissa actionsekvenser. Till exempel downhill i skog, eller sjö med mycket vågor. Då får man dra ner på upplösningen. - Klarar inte H265. - Stabilisering är binärt. På eller av. Inga grader av stabilisering att välja mellan.
8 månader sedan
Fösta känslan är att den är minst lika bra som GoPro Hero7. Var lite orolig efter att ha läst massa tester att den skulle kännas som ett billigare alternativ, men nej inte alls. Självklart spelar priset roll. Den var rejält mycket billigare än motsvarande GoPro när jag köpte den så väger jag in det också lite eftersom GoPro nästan aldrig reas ut. +Robust, Inte alls plastig som en del har påpekat. Känns verkligen som en premiumprodukt +Fantastiskt bra stabilisering. Utan den hade kameran varit värdelös +Bra batteritid. +Lätt att använda filter +Lättnavigerade menyer +Bra app -Inte så vidvinklig som GoPro när man använder Rocksteady -Lite större än GoPro. Inte mycket men ändå. -Inte touchscreen på främre skärmen, men den har iallafall en skärm :-) -Ingen HDMI utgång och inte stöd för USB-C -> HDMI heller. -Dyr adapter för att få ljudingång på kameran. Samma sak på GoPro dock Total sett är jag väldigt imponerad.
ett år sedan
Helt underbar! Tycker denna är mycket bättre än Go pro Hero 7 Black! Enkel att lära sig och enkel att använda. Alla funktioner funkar hur bra som helst. Att den går att kontrollera med röst kommandon är grymt och funkar bra. Skärmen fram är kanon när man ska vlogga så man vet att man alltid är i bild. Stabilisatorn i kameran är super! Allt flyter på fast man skakar och hoppar. Bilden var super bra redan ur förpackningen men finns många funktioner så man kan få bilden ännu bättre. Blir mycket bra timelapse med denna och slowmotion i 240fps är hur coolt som helst. Har inte hittat något negativt med denna kamera.
6 månader sedan
Köpte den i november 2019 när den kostade cirka 2800, -, och är mycket nöjd. Hade verkligen övervägt att köpa GoPro 8, men priset på Osmo Action gjorde detta till ett enkelt val. Att det är vattentätt utan extra tillägg är ett mycket stort plus. Köpte också CPL (Polarisationsfilter) för bättre kontroll av ljuset under filmning. Quickswitch-knappen är lysande, så du kan ställa in exakt dina mest använda val. Osmo Action är också otroligt snabb att starta, jämfört med GoPro.

Google

7 månader sedan
Inköpt 2019-09-13
Mycket bra kamera jag filmar mina flygningar i lätta flygplan med. Bildstabilisering och kvalitet finns.

Google

9 månader sedan
Köptes först i juli 2019 men återvände inom två veckor på grund av ett felaktigt lock på SD-kortet / laddningsporten. Ersatt av säljaren utan tvist. Första utflykt i havet med utbytet och vatten som läckte in genom samma SD-kort / laddareöverdrag trots att det till synes var stängt. DJIs kundservice i NL säger att den inte kan repareras och inte täcks av garantin. Denna kamera är inte lämplig för ändamål med otillräcklig vattentäthet för interiören. Fortsatte en dykresa till Sao Tomé och Principe utan en undervattenskamera. Stor skam eftersom funktionaliteten verkade bra och fungerar bra under torra förhållanden. Kunde aldrig lita på det under vattnet. Köp inte. Inte passande för det syfte det var avsett.

Google

10 månader sedan
Helt anständigt actionkamera. Här är du mycket mer för pengarna än gopros modeller.

Google