Kategorier
Prisjakt

Melitta Caffeo Solo

Melitta Caffeo Solo

  • Typ: Helautomatisk
  • Kaffekvarn
  • Funktioner: Värmehållning, Automatisk avstängning, Rengöringsprogram, Avkalkningsprogram, Display, Dubbelbryggare, Vattenfilter, Justerbar höjd på kopphållaren
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Melitta Caffeo Solo

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4 / 5
(25 omdömen)
5
(15)4
(6)3
(1)2
(1)1
(2)
Sorterat efter datum
M
Mops

24 omdömen

10 år sedan*
Funkar jättebra, har haft min ett tag nu och den brygger gott kaffe. Enkel att sköta och lätt att rengöra. Har den svarta varianten och den är jättesnygg trots att den är av plast. Den startar upp relativt snabbt, låter visserligen en del men det gör alla maskiner jag sett hittills. På minussidan är att den saknar ångfunktion men jag är ingen större lattedrickare så det kvittar mig, bara en sak mindre att rengöra. Ska tillägga att jag köpte ett serviceex. på NoN så problemen nämnda i de andra recensionerna är kanske redan fixade/utbytta på min. Edit 200614: Idag la den av efter 9 års daglig användning. Ska begrava den i trädgården och köpa en ny så fort sorgen gått över.
*Redigerades 7 månader sedan
P
Peter_ker

3 omdömen

ett år sedan
Jag köpte min hösten 2011 och den håller ihop ännu! Trots att jag har fuskat med avkalkning och rengöring och vi har väldigt mycket kalk i vattnet i Uppland. Händer ibland att den tömmer ut vattnet på bänken om man inte satt i vattenbehållaren ordentligt.
ErikSvensson
ErikSvensson

63 omdömen

2 år sedan
Trasig direkt ur box. Fick hem den, körde en första bryggning som vart kanon, lät en halvliter stå kvar över natten och när jag vaknade hade allt läckt ut på diskbänken genom ett hål under maskinen. Det ser ut som detta hål är en "failsafe" så läckage inte stannar kvar i maskinen så min gissning är att det är fel på en packning där den tar in vatten i maskinen. Blir tyvärr retur på en annars fin maskin och kommer inte chansa på en ersättare av samma märke. De negativa omdömen som finns handlar just om tekniska problem i maskinen och inte kaffet i sig. Synd att Melitta inte har högre kvalitetskontroll än detta.
e
erikleveau

4 omdömen

2 år sedan
Jag är supernöjd med denna maskin! Har funkat utmärkt i drygt 3 år nu och lagar fortfarande mycket gott kaffe.
f
forza1971

40 omdömen

3 år sedan*
Riktigt gott kaffe. Lite minus för att den fyller spillkoppen fort. Men till priset så är den ett kap.
*Redigerades 3 år sedan
i
internik

2 omdömen

4 år sedan*
Fantastisk maskin. Det är min tredje helautomatiska kaffemaskin. Tidigare Krups och en tidig Melitta men denna maskin håller jämna steg med betydligt dyrare maskiner. Den gör grymt bra kaffe. Vi kör oftast Zoegas men även andra bönor blir bra. Efter 4 år ganska många tusen koppar börjar min nu bli lite sliten i bryggenheten(blöt sump). Kommer sannolikt köpa en ny likadan och ställa den "slitna" på landet. En ny apparat kostar ju mindre än vad en service på en dyrare maskin kostar.
*Redigerades 4 år sedan
J
JayPhizzt

33 omdömen

5 år sedan*
Riktigt prisvärd espressomaskin som är mycket bra på de viktigaste punkterna! +Gör ett fantastiskt gott kaffe(speciellt med bra bönor). +Snygg och smidig design. -Ganska högljudd. -Den är ganska plastig och kunde gärna haft lite fler delar av metall istället(den har dock ändå relativt gedigen byggkvalité).
*Redigerades 5 år sedan
M
Mr_White

5 omdömen

6 år sedan*
Jag har haft min i 2år nu, och är fortfarande supernöjd. Så min rekommendation är köp!
*Redigerades 6 år sedan
B
Balut

406 omdömen

6 år sedan*
Mycket nöjd med denna. Den är lite plastig men med tanke på priset så är jag jätte nöjd. Enkel att dosera hur mycket kaffe man vill ha.
*Redigerades 6 år sedan
l
lopec

16 omdömen

6 år sedan*
Nog för att jag säljer denna i butik själv och ofta har rekommenderat den till kunder tack vare användarvänlighet, design, smidighet osv... Men nu kan jag ju lugnt lägga till att den är tyst, vibrationsfri (nästan) snabb och lättrengjord oxå! Enda nackdelen är väl att det är liite för liten bönbehållare, men hur jobbigt är det att fylla på den egentligen... ;)
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1