Kategorier
Prisjakt

Jays a-Seven Wireless

Jays a-Seven Wireless

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: On-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Jays a-Seven Wireless

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
V
Verithros

1 omdöme

9 månader sedan
Fungerat bra i ca ett år, men Bluetooth har börjat krångla och glappar ofta så funderar på att byta till något annat märke!
zablot
zablot

12 omdömen

ett år sedan
Köpte dessa för att ha och svettas lite i för att undvika göra det på mina QC35. Ljudmässigt är dom helt okej ändå. Batteritid är bra, jämför med mina QC35. Men komforten på mina öron är helt katastrofalt dåligt. Jag har ett ganska stort huvud så kanske sitter bättre på mindre men har jag dom på längre än 1 timme så börjar öronen att pina. Inget som händer med Sennheiser hd25. Kuddarna såg djupa och sköna ut men låt inte skenet bedra er.
E
Erik

1 omdöme

2 år sedan
+ bra ljud inte så bra bass och mid bra för all musik lång batteritid bra bygg kvalitet - kuddarna är lite tunna får ont i öronen efter 30 mins användning, men stoppade in 3mm tjocka skum ringar under kuddarna det löste problemet åker av när jag lutar huvudet framåt För 500 är dom värda pengarna om du sätter i skumringarna
G
Geek82

39 omdömen

2 år sedan
- Ljud - Tight bas, men inte mycket djup. Mellanregistret är återhållsamt, akustisk musik och röster låter instängt. Diskanten är vass och gör det jobbigt att lyssna på under längre tid. Volymstegen på dessa lurar är alldeles för stora. Svårt att få lagom nivå på volymen. - Ljudisolering - Musiken läcker ut en del, men värre är att ljud omkring dig läcker in som ett såll, vilket gör att man måste höja volym ordentligt för att överrösta det. - Komfort - Hörlurarna klämmer med lagom kraft på mitt mediumstora huvud. Kåporna är tunt vadderade, vilket gör att högtalarelementen trycks direkt mot öronen. Det tar inte lång tid innan öronen säger ifrån pga. smärta. Huvudbygeln är bra vadderad men är hal. Kraftig rörelse med huvudet gör att bygeln glider på huvudet. Lutar du framåt ramlar hörlurarna av. - Signalstyrka - Har inga problem med tappad signalstyrka, men den har sämre räckvidd än mina gamla Sony SBH60 som är mer än 5 år gamla (får en att tänka att vi verkar inte har kommit längre i bluetooth-teknologin). - Mikrofon - One word - Burkljud. - Sammanfattning - Hörlurar som är mer design än funktion. Acceptabel ljud för vissa genre av musik. ljudisolering och komforten är en svaghet. Betalade 500kr för dessa lurar, är tyvärr inte nöjd för vad jag får för pengarna. Gav bort dessa lurar till någon som inte är kräsen när det gäller ljud eller komfort.
L
Linus_92

18 omdömen

2 år sedan
Skräp headset enligt mig. Har haft dem i två dagar, och ljudet konstant hackar, särskilt när jag går ut, då blir det flera gånger per minut. Som att bluetooth har en ytterst låg räckvidd, det blir även värre om jag lägger telefonen i min ficka. Håller jag telefonen PRECIS vid headsetet så är det hackfritt. Under min joggingtur hackade det nog ca 60-70 gånger om jag skulle estimera det. Har testat 2 olika telefoner, Samsung och Apple. Ingen defekt på sändaren alltså. Ljudet var mycket sämre än förväntat också på headsetet, hörde många sa det skulle vara riktigt bra. Ett inear för 100kr var ganska bra liknelse förutom att det här kanske har lite bättre bas. Men ljudet overall var en 2/5. Jag har köpt ett headset förr från Wish, för 150kr som var längder bättre än det här. Riktigt skräp. Blir att köpa ett för ca 2k istället
z
zakon999

2 omdömen

2 år sedan
Super bra. Riktigt nöjd!
swebarb
swebarb

110 omdömen

2 år sedan
För 500 spänn är dom grymt prisvärda. Sitter väldigt bra o ger bra tryck i ljudet för sitt pris. Batteritiden på cirka 25 timmar måste jag säga om den är i närheten så är det riktigt bra.
P
Poolis

21 omdömen

2 år sedan
Köpte för o ha på löprundorna. Sitter helt perfekt och rör sig inte. Bra bas och smidigt med byta låt genom att hålla in volym + på sidan. Provat handsfree och ingen har klagat på att dom inte hört. Dom överlevde Göteborgsvarvet så jag är väldigt nöjd. Köpta på teknikmagasinet för 499kr
F
Felinelin

2 omdömen

2 år sedan
Riktigt bra ljud! Har själv en xiaomi-telefon med Spotify som jag kopplar med, basen är fantastiska på dessa! Dock! När jag hämtade mina, alldeles nya/oöppnade a-sevens, såg jag att den högra sidan - var repig och hade ett jack i kanten. Antagligen något problem med den maskin som tillverkar dessa, och ingen som arbetar såg skavanken när de paketerades. Jag orkar inte byta till ett par nya, då jag gymmar väldigt ofta och är beroende av musik. - enligt mig sitter de något löst, för att leva ett liv på gym. Metallen gör de tunga. + Den goda kvalitén. Helt KLART värd pengarna! Och dessutom 25 timmars speltid! Helt underbart.
M
Merdique

66 omdömen

2 år sedan
För 400 pistoler (Ica Maxi) är det ljudmässigt ett kap, och med min Androidtelefon har det varit problemfritt. De är förhållandevis bekväma men trots memoryskum på bygeln blir jag ändå öm på hjässan efter ett tag. Jag måste dock dra bort en stjärna på grund av hur problematiska de är att använda med en Windowsenhet. Om lurarna varit anslutna till mobilen och jag sen vill ansluta dem till min PC måste jag varje gång först ta bort enheten (lurarna) från bluetoothinställningarna, göra en ny parning OCH starta om datorn eftersom enheten får ett utropstecken i enhetshanteraren, vilket bara löses genom omstart. Detta måste jag alltså göra vid varje tillfälle. Det är Broadcom som tillhandahåller drivaren så felet ligger väl egentligen hos dem men Jays har ju ändå valt att använda deras chip så det är deras ansvar i slutändan. Slutsats, riktigt bra för Android, men dåliga för Windows.
Sida 1