Kategorier
Prisjakt

Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute

  • Typ av dammsugare: Skaftdammsugare
  • Dammbehållare: Utan påse
  • Ljudnivå: 84 dB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Dyson V11 Absolute

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
4.5 / 5
(50 omdömen)
5
(35)4
(10)3
(3)2
(0)1
(2)
Sorterat efter datum
noler
noler

54 omdömen

6 månader sedan
Suger.
v
voffen

11 omdömen

7 månader sedan*
Har haft min Dyson I ett par månader som jag främst i skaffade pga att den är sladdlös. Den suger betydligt bättre än min gamla som faktiskt var en ganska bra snabeldrake. Smidig då man bor på 2 plan samt har en sommarstuga vilket gör det smidigt att förflytta den. Bra batteritid och påslös mackapär. Den har redan gjort succé hos de som fått låna den. Styvt pris men det är nog enda nackdelen. De som klagar på att dammsugaren är tung kan ju fortsätta dra runt med den gamla så får man känna skillnaden 🤔
*Redigerades 7 månader sedan
I
IRONBERG

5 omdömen

9 månader sedan
Ett ord för denna lyxprodukten. Amazeballs!
F
Filmjölksmannen

12 omdömen

10 månader sedan
Förmodligen marknadens bästa sladdlösa dammsugare. Kan den ersätta min 12 år gamla Electrolux med sladd? Nej.
N
Neu

2 omdömen

10 månader sedan
Ser att vissa klagar på vikten. Kan verkligen inte hålla med... Du ska inte gå runt och bära på den utan den ska följa golvet och större delen av vikten avlastas på det viset. Riktigt enkelt att plocka fram den om man har några smulor på golvet. Vilket gör att jag håller efter smuts och damm på en helt annan nivå än tidigare. Det enda som går att klaga på är priset. Har du pengarna så skulle jag säga att det är ett solklart köp.
T
T.Nord

12 omdömen

ett år sedan
+ En dammsugare som verkligen gör sitt jobb. + Helt suverän när man har hundar som fäller. + Den dammsuger upp grus, utan problem. - Handtaget med motorn, är klumpig. - Att man måste hålla i på-knappen under dammsugningen. - I dyraste laget.
Y
Yorimitzu

2 omdömen

ett år sedan
Bästa sladdlösa dammsugaren på marknaden utan en tvekan. Kraftfull och enkel att hantera, grym batteritid som räcker länge och en display som visar tiden tills batteriet är slut. Tillbehör för alla situationer. Värt köpet!
2 år sedan
Troligtvis den bästa sladdlösa dammsugaren på marknaden. Utan en massa onödiga tillbehör som man aldrig använder. Snabb och kraftfull, superenkel att rengöra, lång batteritid och bra display över batterinivå. Enda negativa är att den inte går att förlänga vilket kan göra det svårt att komma åt längst in under sängen.
S
SaraKh83

7 omdömen

2 år sedan*
Suger upp skräp och hår väldigt bra. När man har två kaniner hemma kan päls vara ett stort besvär, speciellt när våran dammsugaren inte kan suga upp hår och päls. Men med dyson går det snabbt och smidigt. Det finns en variation av munstycken som ger möjlighet till en mer ordentlig städning med fokus på den slags yta man damsugar. Med andra ord är det än mer "professionell" städning. Men dock kan det framföra vissa problem också, majoriteten av ytan som vi damsugar hemma är matta och vanligt golv det är lite besvärligt att byta munstycke varje gång man går från ett rum till ett annat. De mindre munstycken är väldigt breda så det är svårt att komma åt mellan skåp, hyllor osv. Vi fick med en "hållare" för dyson. Man kunde hänga dammsugaren och två munstycken. Vi gillade den väldigt mycket, praktiskt och det tar lite plats. Men jag måste lägga till att vi skulle föredra mer plats för munstycken. Handtaget är otroligt tungt. Det är väldigt tungt och besvärligt för handen med en tungd ovanpå. Men vorre den lättare så är den i perfekt form ! Det finns något vi är lite osäkra på om vad vi bör tycka: Där skräpet samlas, behållaren är genomskinligt. På ett vis så är den otrolig unik och intressant. Men man kan typ se allt smuts och det är lite obehagligt Meningen med Dyson är väl att den ska vara en liten och till hands. Men ibland så vill man faktiskt dra ut längre på röret eller använda sladd som plan b när man glömt ladda den. Sist men inte minst, min absolut favorit egenskap: man kan damsuga i bilen !, tar av det långa röret, sätter i en munstycke. Och tada bästa lilla damsugar för bilen !
*Redigerades 2 år sedan
5 månader sedan
Fantastisk produkt, köpt i februari från. Harvey Norman Botany i februari. Problem med omkopplaren och slutade fungera. Återvände för reparation och väntar fortfarande över en månad för att komma tillbaka. Mycket dålig service.

Google

Sida 1