Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute

(38)
4.5
(38 omdömen)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skaftdammsugare
 • Handdammsugare
 • Utan påse
 • 84 dB
 • 185 W
 • Typ av handdammsugare: Skaftdammsugare
 • Typ av dammsugare: Handdammsugare
 • Dammbehållare: Utan påse
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför

Dyson V11 Absolute

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Typ av handdammsugare: Skaftdammsugare
 • Typ av dammsugare: Handdammsugare
 • Dammbehållare: Utan påse

4.5 av 5 stjärnor

Baserat på 38 omdömen

Sorterat efter datum
2019-05-30
A
Alf(1 omdöme)
Troligtvis den bästa sladdlösa dammsugaren på marknaden. Utan en massa onödiga tillbehör som man aldrig använder. Snabb och kraftfull, superenkel att rengöra, lång batteritid och bra display över batterinivå. Enda negativa är att den inte går att förlänga vilket kan göra det svårt att komma åt längst in under sängen.
2019-05-28
R
Rebekka84(4 omdömen)
Har nu fått testa Dyson sammsugaren i några veckor. Den är tung och otymplig att använda pga att motorn och behållaren sitter högt upp på skaftet. Detta gör det svårt att städa hela lägenheten på en gång (87 kvm). Den har ett ganska tjockt grepp, vilket gör det svårt för en mindre hand då man måste hålla in knappen för att den ska gå. Den glider lätt på golv, men tar dessvärre inte upp kattsand speciellt bra, den föser det framför sig så flera drag på samma ställe krävs för att få rent. På mattor går det bara att dammsuga med Eco mode, då tar den effektivt bort smuts och damm (men fortfarande väldigt tung att köra), på Auto mode suger den bara fast och det går inte att köra mattor alls. Trots att det är väldigt lätt att tömma behållaren rakt ner i soporna så dammar det ganska mycket. Utblåset sitter uppe på skaftet vilket gör att den unkna luften blåser mot ansiktet, vilket är väldigt otrevligt när man går och städar. Enkel laddning och bra batteritid, fast det kan bero kanske på att vi inte kunnat städa mycket åt gången då den är för tung. De små munstyckena har vi inte ens testat, den väger för mycket för att det ska vara värt att städa t.ex. soffor, damma mm.
2019-05-17
S
SaraKh83(6 omdömen)
Suger upp skräp och hår väldigt bra. När man har två kaniner hemma kan päls vara ett stort besvär, speciellt när våran dammsugaren inte kan suga upp hår och päls. Men med dyson går det snabbt och smidigt. Det finns en variation av munstycken som ger möjlighet till en mer ordentlig städning med fokus på den slags yta man damsugar. Med andra ord är det än mer "professionell" städning. Men dock kan det framföra vissa problem också, majoriteten av ytan som vi damsugar hemma är matta och vanligt golv det är lite besvärligt att byta munstycke varje gång man går från ett rum till ett annat. De mindre munstycken är väldigt breda så det är svårt att komma åt mellan skåp, hyllor osv. Vi fick med en "hållare" för dyson. Man kunde hänga dammsugaren och två munstycken. Vi gillade den väldigt mycket, praktiskt och det tar lite plats. Men jag måste lägga till att vi skulle föredra mer plats för munstycken. Handtaget är otroligt tungt. Det är väldigt tungt och besvärligt för handen med en tungd ovanpå. Men vorre den lättare så är den i perfekt form ! Det finns något vi är lite osäkra på om vad vi bör tycka: Där skräpet samlas, behållaren är genomskinligt. På ett vis så är den otrolig unik och intressant. Men man kan typ se allt smuts och det är lite obehagligt Meningen med Dyson är väl att den ska vara en liten och till hands. Men ibland så vill man faktiskt dra ut längre på röret eller använda sladd som plan b när man glömt ladda den. Sist men inte minst, min absolut favorit egenskap: man kan damsuga i bilen !, tar av det långa röret, sätter i en munstycke. Och tada bästa lilla damsugar för bilen !
2019-05-27
Super sak! När du har "smakat" så kommer du inte tillbaka till en "vanlig" dammsugare! Det tar det mesta och kommer över allt. Undvik att tänka på ledningar som är i vägen eller inte tillräckligt långa och byta väskor. Helt strålande!

Google

2019-05-26
T
Thomassol
Har nu dammsugare i några veckor och är ganska nöjd med det. Det suger i grunden allt som måste komma i vägen, så länge krummen är för stora. Den enkla installationen gör det till en ersättning för vanligt dammsugare med sladd och slang från vår sida. Vi använder det varje dag för att vakuum brödsmulorna för barnen, men också för att ta hela huset. Dammsugaren reglerar hastigheten när den möter ytor med olika motstånd. Detta gör det också lätt att plocka upp krummer i tjocka mattor. Levereras också med en separat matta pensel med en styvare diet för att verkligen rengöra mattorna. Genialt! Dammsugaren är otroligt enkel att använda med enkla kopplingar och en genomskinlig samlingskammare, vilket gör att du faktiskt ser vad du får med dig. Dräneringssystemet har kanske inte varit enklare. Endast negativt jag måste säga om dammsugaren är att munstyckets höjd är lite för hög för att gå under några av köksinredningen och att den inte har ljus. Annars är strålande nöjd

Google

Sida 1