Kategorier
Prisjakt

TP-Link KC200

TP-Link KC200

  • Max upplösning: 1920x1080
  • Nätverksanslutning: Wi-Fi
  • IR-belysning (Mörkerseende)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

TP-Link KC200

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(11 omdömen)
5
(5)4
(3)3
(1)2
(2)1
(0)
Sorterat efter datum
t
tobpes1988

1 omdöme

2 månader sedan
Grymt bra bildkvalitet, även vid night vision. Enkel installation och riktigt bra app för att styra och ändra inställningar (som vanligt med tp-links produkter) Siren och möjlighet att tala genom kameran är också en kul funktion. Installationen av kameran kräver dock att man borrar ett ca 15mm hål genom väggen för att kunna ansluta strömförsörjningskabeln inomhus då man måste få igenom strömkabelns usb-kontakt. 48h fri lagring av inspelade händelser är ett plus. Rekomenderas som ett bra alternativ till Arlos kameror då man bland annat slipper batteribyten ett par gånger per år.
magpe824
magpe824

50 omdömen

10 månader sedan*
Vi har två stycken sedan ett halvår ungefär. En inne för att övervaka husdjuren och en ute som täcker bilen och entrén. Det mesta fungerar bra, men en rytmisk störning hörs i ljudet från båda kamerorna. Inget stort problem. Synd att man inte kan logga in på webben utan måste ha appen. Som är ganska buggig. Får starta om den flera gånger i veckan. Gäller på både Android, Iphone och Ipad. Skulle max betala 1200 för den. Vänta hellre tills någon har kampanj. Får se hur kameran ute klarar vintern. Om det blir någon. 2020-07-20: Har snart körs första kameran i ett år. Fungerar bättre nu. Appen är mindre buggig numera. Utekameran överlevde den milda vintern. Saknar fortfarande en webbsida.
*Redigerades 4 månader sedan
l
liljeberg82

2 omdömen

6 månader sedan
Kanonbra kameror till ett hyfsat pris. Har 4st som är runt fastigheten. De kan vara lite känsliga om man har något som fladdrar eller vid ev skuggor, men absolut inget som stör. Går även att ställa in områden var/när kameran ska skicka notifikationer. Bra bild, lätta att montera och känns prisvärd. Enda negativa var väl när jag bytte router, då fanns det ingen enkel lösning att bara byta nätverk. Var bara att gå runt och installera alla kameror igen, men men.. Rekommenderar dem!
E
Eikei7

3 omdömen

7 månader sedan
Jag har ägt en KC200 sedan ett år tillbaka och har bara varit nöjd. Har haft den mot uppfarten. Givetvis har man fått ställa in känslighet och övervakningszoner allt eftersom, så första veckorna blev det mycket "fellarm" vilket egentligen berodde på inställningarna. Det är händigt att slå på larmsignal via mobilen, och även röst-till-högtalar-funktionen. Någon sekunds fördröjning, men inget som stör. 1080p-strömmen fungerar utan problem, har man ett stabilt nätverk hemma och en snabb internetuppkoppling så är det en rekommendation för att kunna tyda ansikten eller bilskyltar. Då jag köpte den kostade den 995:-, och den har varit otroligt prisvärd.
Z
Zeb83

17 omdömen

9 månader sedan*
Uppdatering: Kameran försätts i offlineläge allt oftare. Oftast de gångerna då man verkligen behöver den. Drar av en till stjärna. Uppdatering: Kameran försätts i offline läge till och från. Oklart varför. Drar av en stjärna för detta. För runt 1000-lappen så är den riktigt bra! Mycket bra bild dagtid. Mörkerseendet är ok. Grym ljudupptagning. Enkelt att använda appen. Motion zonerna är riktigt bra, enkelt att ställa in. Får inga fejklarm. Har dock inga träd, buskar eller liknande i bilden.
*Redigerades 8 månader sedan
DistantHoller
DistantHoller

113 omdömen

ett år sedan
Bra bild/film och smidig app. Möjlighet att ställa in känslighet och område som ska bevakas. En del fellarm blir det men betydligt bättre efter trimning av känslighet.
L
LukasE

2 omdömen

ett år sedan
Bra bild och väldigt lätt att installera. Förvånansvärt bra mörkerseende. Det som drar ner betyget är att den larmar för nästan allt. Jag har inte sett om man kan ställa in känsligheten än dock. Sen är inte sirenen så kraftfull som jag hade tänkt. Men bra bild och tillhörande app
t
tevell

8 omdömen

ett år sedan
Jättebra bild. Bra app där flera kameror hanteras samtidigt. Bra mörkerseende. Flera bra inställningar för att få bra rörelsedetektion. Har använt den i ett år nu, har tre stycken.
Zark
Zark

135 omdömen

ett år sedan
Enkel att installera och använda i Kasa-appen. Lagrar två dagar av inspelat material med bra kvalité. Den här kameran fungerar lika bra/dåligt som andra kameror som läser av rörelse i bilden. Det enda sättet att undvika falsklarm är att skaffa en kamera med PIR eller en snordyr kamera med AI som Nest
a
ad72

13 omdömen

ett år sedan
Bilden i sig är helt ok, appen funkar ok, 2 dagars lagring är gratis. Men om du sätter på notifieringar till mobilen kommer du bli galen, så oerhört mycket 'falsklarm' den reagerar på allt, träden som blåser lite, skuggan med träden som blåser, små flugor som flyger nära linsen, tja mer eller mindre allt som man inte vill se. Därför blir det enkelt så att man inte orkar gå in och kolla något över huvud taget. Det är enkelt att skicka vidare en notis om du vill att någon annan ska se. Också knas att kontakten till strömförsörjningen är såpass stor, ska du ha strömförsörjningen inomhus får du borra ett jättehål till den lilla tunna kabeln. Lått att sätta upp & vinkla som du vill ha den & ett väldigt bra synfält, brett och bra så man ser allt man vill se. Det går att ställa zoner den ska reagera på i appen men det verkar inte hjälpa?. Nä det här är ingen bra utekamera, det måste finnas bättre än detta.. bara nu under morgonen, 2 timmar har kameran spelat in 10 ggr & inte fångat något vettigt på bild mer än att det blåser i ett träd, som dessutom är avmaskad i zonen! +för ok pris 995kr & wifi på båda banden är bra.
Sida 1