Kategorier
Prisjakt

Samsung QLED QE55Q70R

Samsung QLED QE55Q70R

  • Pris/tum: 145.4 kr/tum
  • Bildstorlek: 55 tum
  • Upplösning: 3840x2160 (4K Ultra HD)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung QLED QE55Q70R

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
t
theguru

14 omdömen

7 månader sedan
Varnar för att köper man en Samsung tv får man räkna med att dom visar reklam som man ej kan ta bort. Att betala kring 10.000 för att få reklam visad i programvaran (reklamrutor i menyn) i tvn är inte ok. Aldrig mer en Samsung produkt.
Dr Nick
Dr Nick

13 omdömen

ett år sedan*
Väldigt bra gaming tv. Lite synd bara att 120hz+4k inte stöds men 1440p+120hz funkar och ser bra ut allafall.
*Redigerades ett år sedan
o
ovespink

11 omdömen

ett år sedan
Bra bild och snabb i menyerna. Men den tappar ljudet till min Yamaha reciver när man byter mellan tv kanal och Netflix. (HDMI ARC) Tydligen vanligt problem. Provat med nya HDMI kablar och uppdatering av tv utan framgång. Min Samsung TV från 2014 funkar utan problem.
L
Lennart S

2 omdömen

ett år sedan
Bra bild och ljud. Klarar snabba rörelser i bilden. Finns appar som Spotify, SVT-play, Youtube, fotogalleri, konstverk, webbläsare, etc. En del andra utländska film-appar är bra. Det verkar inte gå att köra annan webbläsare än Samsungs, dåligt. Det kan bero på att Samsung har ett eget operativsystem. Man önskar mer svenska appar. Fjärrkontrollen har få knappar vilket gör att det blir ett himla knäppande på den även om den här en del smart genvägar. Fjärren har direktlänk för Netflix och två till - Men om man inte vill ha dessa ? Det hade varit bättre att göra dessa knappar programerbara. Svensk stavningskontroll saknas också. Mejlprogram saknas.
Z
Zettermalm

1 omdöme

ett år sedan*
Stod och vägde mellan denna modell och en 55 tums oled från LG som kostade 3000 mer. Köpte den utan kalibrering trots påtryckningar från försäljaren tycker personligen att det känns fel att behöva betala extra för att kalibrera en helt ny tv, visst är lite starkare färger än verkligenheten men det stör mig inte bra svärta, snabba menyer och appar klockrent köp för 9000kr!
*Redigerades ett år sedan
G
GalvenD

1 omdöme

ett år sedan
För alla er som väger mellan OLED och QLED med funderingar kring svärtan. Svärtan är grym på denna tv’n!
Emibos85
Emibos85

4 omdömen

ett år sedan
TV som TV är bra, men varför Samsung gick supersnålt och inte har support för eARC eller DTS fattar ingen
K
Kushter

36 omdömen

ett år sedan*
Grym TV köpte med kalibrering 11k
*Redigerades ett år sedan
linkhouse
linkhouse

73 omdömen

2 år sedan*
Valde länge mellan en OLED och QLED. Men det blev Samsungs senaste QLED TV. Q70R. Vilken fantastisk bra bild. Färgerna, svärtan, kontrast och detaljer. Bästa bild jag sett på en tv. Att titta på 4K material på Netflix eller Youtube är en dröm. Jag spelar mycket tv spel och datorspel och det fungerar mycket bra på denna tv. Spelen ser otroligt bra ut. Bra flyt. Låg responstime. Denna tv har till och med FreeSync. Med quantum ai processorn ser 720/1080p material fantastiskt bra ut när tvn skalar upp till 4K. Rekommenderas starkt.
*Redigerades 2 år sedan
ett år sedan
Fantastisk TV

Google

Sida 1