Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T725 64GB

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T725 64GB

  • Skärmstorlek: 10.5 tum
  • Operativsystem: Android 11
  • Internt lagringsutrymme: 64 GB
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 SM-T725 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
2.6 / 5
(5 omdömen)
5
(0)4
(2)3
(1)2
(1)1
(1)
Sorterat efter datum
C
Ceden

2 omdömen

3 månader sedan
Betydligt sämre wifi än äldre modeller, dessutom kan man dämpa antennsignalen ytterligare beroende på hur man håller i plattan. Bytte till S6 vars wifi var som förväntat och har dessutom mycket bättre prestanda. Uppgraderingen var värd varenda krona, inga problem att byta på Elgiganten snabbt och enkelt i butik.
t
testare

38 omdömen

5 månader sedan*
krav oled skärm lätt android snabbhet. 3.5 audio jack usb-c laddning vridbar skal/skydd billig verklighet + oled skärmen är vacker + den är lätt + den är snabb + bra pris nackdelar - saknar 3.5 audio jack, vägrar att köpa nästa tablet om den saknar 3.5 audio jack - man måste ha en adapter om man vill ha hörlurar. - skalet/skyddet saknar vrid funktion så att man kan välja olika vinklar - skalet ingår inte i paketet. - power knappen är för låg och man hittar inte den - saknar wireless charging - saknar inverterad wireless charging - tror att den saknar HDR slutsats den är bra men den saknar några viktiga funktioner. som borde ingå får priset. tål inte adaptrar, vill kunna vinkla skalet i olika vinklar, saknar 3.5 audio jack.
*Redigerades 5 månader sedan
E
Erland Sommarskog

10 omdömen

ett år sedan*
Jämfört med min gamla Lenovo-platta är skärmen klarare och skarpare, och den fungerar lite bättre i skarpt solljus. Den är också smalare och smidigare. Å andra sidan så kostar den det dubbla. Minus-prylar: * Samsung kastar in mög man inte vill ha som Bixby home. Man måste inte använda, men det är lite irriterande. * Batteritiden är inte helt fantastisk. Möjligen hänger det ihop med nästa punkt. * WiFi är inte klockren. Den kan tappa WiFin när jag sitter i soffan och bara är några meter från routern. Är det för att man håller handen på fel ställe? Tillägg efter att haft den ett tag: jag drar ner betyget till en trea. WiFi:n är verkligen för svag. Om jag håller handen i fel hörn, tappar den kontakten med routern som bara är några meter bort. Och batteritiden är undermållig. Den klarar två dagar om jag har allt påslaget. Eftersom jag mest använder den för att läsa tidningen på PDF, så har jag den mestadels i flygläge, och då räcker batteriet längre. Skärmen är fortfarande bra, men för det här priset kan förvänta sig bättre, åtminstone med så grundläggande saker som WiFi.
*Redigerades ett år sedan
M
MeSaber

19 omdömen

ett år sedan
Vill informera om att denna produkt är defekt från fabrik. WiFi antennen för 5 GHz kan med lätthet täckas över med din tumme i landscape mode och ger därmed problem med din signal. Kan inte hitta att detta skulle va fixat än. Och om det är fixat så vet man inte om man köper den defekta eller ej. Det är en jättebra produkt i övrigt. Tyvärr används 5 GHz för ofta för att skippas.
ErikLtz
ErikLtz

22 omdömen

2 år sedan
Haft plattan några dagar, känns lätt, smidig och tillräckligt snabb. Surf, epost och diverse appar, bara att köra. Kameran och ljudet verkar så bra som flera rescensioner säger. Även kört den som skärm till drönaren (DJI Phantom 4), passar i hållaren och ger stor tydlig bild. Inte märkt av nedsatt Wifi-signal om man håller den i nedre vänstra hörnet heller.