Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy Buds SM-R170

Samsung Galaxy Buds SM-R170

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: In-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Buds SM-R170

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
sweden721127
sweden721127

186 omdömen

3 månader sedan
Fantastiska på alla sätt, klassar Airpods på allt.
magkliarn
magkliarn

19 omdömen

4 månader sedan
Ett stabilt par hörlurar. Kan inte tillägga mycket mer än det andra redan sagt. Såhär 2021 kanske det är värt att kika på uppföljaren till dessa.
oobum
oobum

264 omdömen

4 månader sedan
Väldigt välfungerande true-wirelesshörlurar. Det medföljande fodralet gör att man snabbt kan få lite mer batteritid i sina lurar. De har en bra batteritid i förhållande till sin nätta storlek. Bra räckvid från telefonen, i en normal miljö så kan man vara en 5-8 meter ifrån telefonen utan att hörlurarna tappar kontakten. Det finns utbytbara pluggar som gör att man kan få till en riktigt bra passform. Tål fukt bra, jag har tränat, sprungit i regn samt duschat med dem utan några problem. Nackdelar är att ”Samsung Wearable” är en väldigt begränsande app som har dåliga inställningsmöjligheter för ljudet. Det gör inte ljudet sämre, men de olika lägena som man kan välja är dåligt inställda och ger en sämre ljudupplevelse. Kan uppleva att hörlurarna störs av bussar och andra stora fordon tex lastbilar. Överlag så är jag väldigt nöjd med detta inköp.
h
honung

4 omdömen

4 månader sedan
Helt ok. Ljudet funkar, inget märkvärdigt direkt. Batteritiden är godkänd men tar ofta slut. Riktigt sköna passar örat perfekt. Uppkopplingen är riktigt bra och snabb. Ibland, speciellt när jag jobbar utomhus så kan ljudet försvinna och sedan komma tillbaka igen från ingenstans. Vet inte vad det beror på men riktigt störande. Är absolut nöjd med köpet men verkligen inget wow.
K
Kent

1 omdöme

5 månader sedan
Väldigt bra. Användas till Iphone 7 utan några större problem. Ett eller annat fel har inträffat, men inget som inte åtgärdades efter att ha stoppat tillbaka hörlurarna i etuin. Jag har inte så höga krav på prylarna, så länge de fungerar, så jag är rätt så nöjd. Använder de nästintill varje dag, på bussen, när jag borstar tänderna etc. Använt i 6 månader utan problem.
SkopanMikaelNas
SkopanMikaelNas

23 omdömen

5 månader sedan
Riktigt smidiga men hade önskat mer volym
m
maaaakn

14 omdömen

7 månader sedan
Inte ens aptx? Lol.
A
Ali Baba

2 omdömen

8 månader sedan
Ca. 0.5 sekunders delay på ljudet. HEEELT värdelöst när det kommer till spel, twitch och flera andra appar då ljudet inte alls är synkroniserad med bilden. Väldigt besviken - kommer att returnera de på måndag.
W
Werner158

3 omdömen

9 månader sedan
.
Jason
Jason

16 omdömen

10 månader sedan
+ Snabb bluetooth-koppling med min Samsung S10e + Bra ljud överlag, bra bas + Trådlös laddning i casen + Passar alla öron
Sida 1