Kategorier
Prisjakt

Samsung Galaxy Watch Active

Samsung Galaxy Watch Active

  • Operativsystem: Tizen OS
  • Funktioner: Barometer, USB-kontakt, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung Galaxy Watch Active

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.4 / 5
(16 omdömen)
5
(7)4
(2)3
(2)2
(3)1
(2)
Sorterat efter datum
s
svintos

2 omdömen

4 månader sedan
Usel gps vid löpning.
peggen
peggen

56 omdömen

2 år sedan*
Edit: Sänker betyget då GPS:en har för dålig precision (även inställd på hög precision). Den har därmed svårt att matcha segment på Strava. /Slut edit Har haft klockan ett par dagar nu och är än så länge nöjd. Batteritiden är helt OK: Laddade fullt vid lunchtid på lördagen, körde ett MTB-pass i drygt en timme med Strava igång (GPS och pulsmätning på) hade den på till söndagen och mätte sömn mm. körde en 45 minuters promenad med Strava igång (GPS och pulsmätning på) på söndag eftermiddag. Hade sedan 23% laddning kvar. Spotify finns visst och fungerar både online och offline. Enda minuset hittills är att Google Assistant inte finns och Bixby suger (klarar inte ens svenska).
*Redigerades 8 månader sedan
C
Christian

1 omdöme

ett år sedan
Bra klocka för det priset. Har haft den knappt 2 månader nu och batteriet är helt ok. Har laddat på kvällen, sedan åkt skidor i 2 hela dagar och har ca 20 % kvar på morgonen dag 3. Tycker det är bra i och med ca 6 timmar träning i kyla båda dagarna. Tyvärr finns inte skidåkning i appen utan fick använda cykling istället. Simning fungerar väldigt bra, känner av simsätt och längden på bassängen samt antal simtag/längd. Registrera antal längder och tider. Även under simning tycker jag pulsmätningen fungerar bra. Det jag saknar är högtalare, hade en Gear S3 innan och när man åker skidor är det bra att kunna svara i telefon direkt i klockan. Nu måste man ta av vanten och fiska upp telefonen. Glaset är även mer utsatt på denna, gamla klockan hade boettringen som skyddade glaset något. Kan tänka mig att det lätt kan bli repor och ev skador på denna över tid.
magpe824
magpe824

51 omdömen

ett år sedan*
Den marknadsförs som en klocka för de aktiva. Men är snarare för de passiva. Den fungerar bra för att läsa notifieringar från mobilen, som vibrerande och tyst väckarklocka på morgonen, någorlunda bra som stegräknare. Men inte alls för träning. Åtminstone inte om man vill hålla koll på pulsen. Jag har relativt seniga armar och handleder, men den är ändå usel på att känna min puls, även när hjärtat bultar och jag är över 140 bpm. Med det jag vet idag skulle jag nog tänkt en extra gång innan jag köpte den. Jag är egentligen nöjd med det mesta i övrigt dock. Edit: Använt den i ett halvår cirka. Edit 2: Har märkt att pulsmätaren fungerar betydligt bättre om jag drar åt armbandet ordentligt. Höjer till 7/10.
*Redigerades ett år sedan
rexzei
rexzei

11 omdömen

ett år sedan
Funkar ej med Android 10
r
redsmoke

1 omdöme

ett år sedan
Jag har nu ägt den omkring 3 månader. Batteritiden är urusel trots auto på wifi. Igår kväll låg den på 78% batteri då jag startade airplane mode för att spara batteri, nu idag (utan att ha haft den på mig) så är den nere på 36%. Trots dessa batterisparande åtgärder har den alltså slukat 42% batteri. Helt uruselt. Appen Galaxy watch är okej. För att ta del av steg, kcal, sömnstatistik osv använder man appen SamsungHealth. Jag har hört att appen skulle fungera bättre i Android telefoner och jag hoppas verkligen det för i Iphone X så är den helt värdelös. Steg osv syncar den hyffsat ofta men sömnstatistik fungerar 1 av omkring 30 gånger (trots att apparna kan få ligga igång och man refreshar massvis av gånger så vill den inte uppdatera sömnstatistik). Absolut inte en premiumklocka och med det sagt är den enligt mig maximalt värd 1000 kr (om man kan leva med att funktioner som finns inte fungerar, typ någonsin). Dåligt Samsung, mycket dåligt.
c
creiij

34 omdömen

2 år sedan
Väldigt smidig att ha på sig och verkligen något som har uppmanat mig att röra mig oftare vilket var avsikten med köpet. Batteritiden är ok och ligger på ca 36-48 timmar, mer åt det låga hållet om du tar flera promenader under dagen. Aviseringarna fungerar bra och i övrigt är jag väldigt nöjd med köpet. Haft klockan en månad och använder den dagligen. Lite osäker på sömnregistreringen eftersom klockan oftast visar att jag har 0-15 minuters djupsömn per natt vilket jag tvivlar på stämmer. Över lag otroligt nöjd.
m
mat_hias

14 omdömen

2 år sedan
Min första smartklocka så har inte så mycket erfarenhet av det. Men den visar alla mina notifikationer utan problem vilket jag var ute efter. Ett plus att ha Samsung Pay med och det funkar utmärkt fast man inte har en Samsung telefon, vilket vissa recensioner jag läste innan sa var ett krav. Pulsmätningen och stegräknaren är inte helt perfekt så är det viktigt för dig är det här inte den perfekta klockan. Kanske kan en framtida uppdatering förbättra det. För mig räcker batteriet 2 dygn vanligtvis så har inget att klaga på där. Så länge man klarar en hel dag utan problem är jag nöjd.
d
df9517

52 omdömen

2 år sedan
Säkert bra som smart watch men dålig som träningsklocka eftersom den inte funkar med externt pulsbälte vilket krävs för flera typer av träningspass för att pulsen skall bli rätt. Tvingades lämna tillbaka klockan pga detta.
2 år sedan
Har haft min Samsung Galaxy watch Active i fyra dagar nu är jättenöjd! Det är min första smartklocka så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Hittills så har jag inget negativt att säga. Det finns massa olika träningsprogram, pulsmätare, sömnmätare, stegmätare stressmätare osv. Spännande att se hur stressmätaren säger till att det är dags att ta en paus på jobbet eller när man suttit stilla för länge och behöver röra på sig. Jag rekommenderar den verkligen både till aktiva personer och mindre aktiva (som mig själv).
Sida 1