Kategorier
Prisjakt

Nikon D3S

Nikon D3S

  • Sensorformat: Fullformat (35mm)
  • Typ av kamera: Spegelreflex
  • Sensorupplösning: 12.1 megapixlar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Nikon D3S

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
d
dj

2 omdömen

10 år sedan*
Har haft kameran i en månad nu och kan bara säga: fantastisk! Välbyggd och tar suveräna bilder i dåliga ljusförhållanden.
*Redigerades 10 år sedan
10 år sedan*
Efter att ha använt mig av D3s under den senaste månaden har jag bara positiva tankar om denna modell. Likson föregångaren D3 är D3s snabb, konsekvent och lättarbetad i sitt menysystem. Sekvenstagningen är bättre än föregångaren D3, detta på grund av större buffertkapacitet. D3s presterar oerhört bra (läs: "extremt" bra) i dåliga ljusförhållanden, nu slipper jag "pressa" filmen till att prestera. För en tid sedan fotograferade jag i en mörk miljö, det var knappast så jag kunde fokusera ordentligt men D3s räddade situationen utan problem. Att använda sig av ISO-12800 är inga problem alls, med mycket lågt brusvärde och mörka rum, te.x teaterarrangemang eller inomhussport är D3s leverans av bilder säkrad! Blixten blir oftast liggades i fotoväskan och detta är positivt då det inte är varken populärt eller smidigt att använda sig av blixt vid konsert eller andra känsliga lägen för att få bra bilder. Har du råd eller behöver uppgradera din utrustning med ett nytt hus i FX-format är detta definitivt modellen du ska investera i.
*Redigerades 10 år sedan
e
epic67

2 omdömen

11 år sedan*
Grymt kamerahus med fantastisk prestanda, ger riktigt bra bilder även i dåliga ljusförhållanden. Kunde gärna haft högre upplösning, men det är väl en kompromiss för att få bättre ISO och 9 bps. Bästa kamerahus på marknaden just nu.
*Redigerades 11 år sedan