Prisjakt

Elite Screens Manual White Case MaxWhite 16:9 120" (265,7x149,4)

Elite Screens Manual White Case MaxWhite 16:9 120" (265,7x149,4)

  • Pris/tum: 12.42 kr/tum
  • Bildförhållande: 16:9
  • Duktyp: Manuell
Bevaka
Jämför

Elite Screens Manual White Case MaxWhite 16:9 120" (265,7x149,4)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
j
jonasknutson

4 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Bra duk! Gick dock sönder nu efter ca 5 år. Tyget lossnade från "rullen", men har åkt ner och upp säkert tusen gånger så är väl kanske inte så konstigt med tanke på priset. Köper nog en likadan igen!
JohnZoid
JohnZoid

6 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*
Det här är en riktigt bra duk, och med tanke på priset, jag betalade ca. 1400kr inkl. hemleverans, så är jag jättenöjd med den. Duken är, precis som Lord Vader skriver, är lite inåtvikt vid kanterna och min hade några mindre "streck" också mot mitten av duken, som jag kunde se tydligast på baksidan. Dessa försvann dock väldigt fort och kunde ha med transporten att göra. Tilläggas ska också att förpackningen är väldigt robust, och skyddar duken riktigt bra. Upphängningen, tyckte jag till en början, kändes lite dum, då dukar upp till 135" i denna serie kan bara hängas i tak, inte skruvas fast som när de hängs på vägg. Men jag satte upp två rejäla krokar i taket och hängde duken direkt i kroken, istället för att ha med en kedja emellan, som instruktionen rekommenderar. Jag ville nämligen inte att duken skulle hamna ännu längre ner mot golvet. Den hänger dock väldigt stabilt så upphängningen funkar bra även utan att duken är fastskruvad i taket. Själva duken är som sagt riktigt bra. Att kanterna är lite inåtvikta syns absolut inte när man tittar på film, kanske delvis för att det är mest de svarta kanterna som är lite vikta. Den luktar lite första gången man drar ut den. Jag hade den utdragen några gånger dagtid medan jag var på jobbet, och sedan var lukten borta. Sammanfattningsvis är det här en rejäl och stabil duk med bra kvalitét och ett riktigt bra pris.
*Redigerades 4 år sedan
Lord Vader
Lord Vader

151 omdömen

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Fantastiskt duk för det här priset. Duken känns kraftig. Lite inåtvikt vid kanterna men den hänger förhoppningsvis till sig. Rekommenderas!
*Redigerades 5 år sedan