AOC CQ32G1

AOC CQ32G1

  • Max upplösning: 2560x1440
  • Bildstorlek: 32 tum
  • Uppdateringsfrekvens: 144 Hz
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

AOC CQ32G1

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.8 / 5
(10 omdömen)
5
(5)4
(1)3
(3)2
(1)1
(0)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
P
Prez

17 omdömen

en månad sedan
Har använt skärmen ganska mycket både vad gäller spel och i mitt arbete (jobbat hemifrån pga covid-19) de senaste 6 månaderna. Jag var lite orolig inför köp att den skulle vara för stor och att jag inte skulle tycka om att den är böjd, men när den väl var monterad och jag satte mig framför den var jag hur nöjd som helst med mitt köp. TL;DR: Tycker den är helt suverän och jag saknar den när jag sitter på kontoret med dubbla 27" skärmar :)
a
akaLuckyEye

8 omdömen

8 månader sedan*
Jag köpte den här skärmen juni 2019 och är inte nöjd. Skärmen har extremt mycket smearing and ghosting. Spelar du mycket first person spel med mycket rörelse så ska du leta efter en annan skärm. Det är inget fel på skärmen annars, färgerna och kontrasten är bra men för mig så är smearing and ghostingen väldigt distraherande.
*Redigerades en månad sedan
A
Andreas

6 omdömen

4 månader sedan*
Trevlig och prisvärd skärm men det blev en retur för mig. Suttit på en 1080 32" IPS i några år men den här panelen räcker tyvärr inte till. + Mycket skärm för pengarna + bra byggd, känns inte plastig som många andra har en tendens att göra. - Dålig svärta, mörka området blir svarta och det går inte att fixa. - Färgerna är lite off oavsett hur man kalibrerar. - Den läker lite för mycket ljus runt kanterna.
*Redigerades 4 månader sedan
DaveXD
DaveXD

11 omdömen

7 månader sedan*
9/10 mest prisvärda skärmen utifrån specsen. -1440p -144hz -1ms responstid -32" -Stödjer freesync även g-sync -inbyggd crosshair knapp -Ej höj och sänkbart ställ. Om du väl köper denna skärmen behöver du en GPU som klarar att hantera 1440p och 144hz, annars rätt värdelöst köp. Med det inbyggda crosshairet kan du noscopa som en gud med scout och bli kallad för fuskare på cs.
*Redigerades 7 månader sedan
ElmoTLK
ElmoTLK

22 omdömen

ett år sedan
Jag har haft den i dryga 4 månader nu. Väldigt nöjd med den! +32 tum +Va panel +144hz +G-syncen fungerar fint! +Väldigt snygg med tunna kanter +Ljus skärm med vibranta färger +Vesa fäste -+ Böjd skärm -Icke höjdjusterbar -Ghosting är märkbar
f
fr4zze

13 omdömen

ett år sedan*
Helt underbar skärm har absolut ingenting att klaga på efter en veckas frekvent användande. Kan tillägga att min tidigare skärm var platt med TN-panel och var endast 75 Hz så det var minst sagt en rejäl uppgradering för min del.
*Redigerades ett år sedan
ErikSvensson
ErikSvensson

62 omdömen

ett år sedan*
Väldigt imponerad av denna skärm. Har alltid kört på dells IPS-skärmar men efter att jag köpt en VA-panel TV så tänkte jag att det kunde vara dags att prova en likadan till datorn. Måste även berömma AOC för packningen av skärmen. Att fot och hållare ligger separat ovanpå i förpackningen och som man sedan monterar medan skärmen ligger kvar i kartongen är en väldigt smart design. + Svärtan är mycket bättre på denna än på en IPS-panel och även färgerna är närmre en IPS än en TN-panel. Däremot upplever jag att den har mer clouding men då främst när man startar datorn och inte när man har massa färger/eller aktivt gör saker på den. + Storleksmässigt var det ett kliv från 27" till 32" men upplever att texten fungerar bättre i 2560x1440 på en 32" då jag personligen tyckte den blev lite väl liten på min gamla 27" dell. - Går bara att vinkla stativet, inte höja och sänka. Spelar dock ingen roll då skärmen ska vara under ögonhöjd. Tips! Kör med display port istället för HDMI om ni ska upp i 144hz, körde HDMI först men kunde bara välja 75 hz som max medans den andra kabeln visade hela vägen upp till 144hz. Skärmen kommer även med vissa förinställningar för t.ex. spel men upplever att färgerna blev extremt saturerade så kör själv utan. Uppdatering: Det är trots allt en hel del clouding och BLB på denna, och det är även några horizontala väldigt osynliga streck på vissa bitar av skärmen så får se om jag behåller eller ej. Uppdatering två: Denna åker tillbaka då jag valde att köpa en Asus pg279q istället.
*Redigerades ett år sedan
z
zilip

4 omdömen

ett år sedan
Har haft skärmen 1-2 månader och är riktigt nöjd. Hade varit nice med 4k/större upplösning då det är en 32" men den fungerar klockrent, väntar på min andra så fort den kommer tillbaka i lager så ska jag ha 2 st likadana. Otroligt prisvärd! Aldrig haft en så pass bra skärm för det priset.
Kniff
Kniff

143 omdömen

2 år sedan*
9/10, mest prisvärda spelskärmen i denna storlek? + 1440p + VA-panel + Freesync (fungerar utmärkt med G-Sync men man bör hålla sig över 60 Fps / Hz i alla lägen när man spelar, kom även ihåg att sätta FPS limit på 141!) + 32" + 144 Hz + Curved/Kurvad/Krökt - Stativet, ej höj/sänkbart +- Menyn, har sett bättre men har också sett sämre.
*Redigerades 2 år sedan
ett år sedan
Först och främst, om din enda användning för denna bildskärm är spel behöver du inte läsa längre. Det är helt bra för vad det försöker uppnå. Men om du syftar till att använda den för mer än detta, läs vidare. CQ32 lider av BLB som kan vara ett problem beroende på vilken typ av innehåll du konsumerar. Det märks mycket på innehåll som mest är svart. Eftersom den här skärmen inte är UW behöver du dessutom ordentligt avstånd för att undvika oklarhet. Även på ungefär en meters avstånd varierar texten i topp och botten mycket i skarphet. Om du planerar att använda detta för att skriva dokument, surfa på textrika webbplatser eller göra bildarbete kommer du snabbt att märka skillnaden. Till och med en vit sida visar färgskillnader längst upp och botten. Detta mildras något genom att ytterligare öka avståndet till skärmen. På cirka 2 meter är det inte så märkbart, men ingen har ett skrivbord som är djupt och försöker göra något allvarligt arbete. I den meningen fungerar det bättre som TV-ersättare. Texten är vanligtvis den mest tydliga i de övre 33% av skärmen och ser något suddig eller oklar nära botten. Detta är absolut oacceptabelt för något arbete angående text eller bilder. Så för det första: För spel kommer du inte att märka mycket (om inte alls) av BLB och du lider inte så mycket av oklarhet. Gör något annat än det, och jag rekommenderar starkt att du letar någon annanstans.

Google

Sida 1