Kategorier
Prisjakt

Philips Hue Outdoor Sensor

Philips Hue Outdoor Sensor

  • Kommunikationsstandard: ZigBee, HomeKit
  • Typ av sensor: Rörelse, Ljus
  • Strömförsörjning: Batteri
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Philips

Philips Hue Outdoor Sensor

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
u
ullmark

5 omdömen

3 månader sedan
Har haft en uppsatt i några månader nu och batteriet säger fortfarande 100%. Gör det som utlovas utan några som helst problem. Var även smidigt att montera.
t
teqnet

116 omdömen

4 månader sedan
Många funktioner (ljuskänslighet, rörelse och temperatur) Allt dyker upp i HASSIO från Hue bryggan. Varför bara en 3a: lamporna återgår inte till sitt ursprungläge efter en triggad händelse. Det blir lite fel färgtemperatur och mer nerdimmat än vad det var innan. Detta känns som en ful bugg i bryggan, och jag får förmodligen styra det från HASSIO istället.. Normalt tycker jag Hue står för kvalitet och stabilitet, men här går de bet..
2 år sedan
Bra kvalitet, gick lätt att installera och har nu rullat på fint i några veckor! + Lätt att konfigurera i Hue-appen + Temperatursensor finns inbyggt, kan se tempen utomhus med andra ord. + smart fäste gör att den är enkel att montera på tex husfasaden även inne i hörn och på knutbrädan om så önskas. + Rörelsesensorn verkar fungera mycket bra utifrån de enkla tester jag själv gjort. + Dayligt sensitivity och Motion sensittivity går att justera i Advanced settings så det är inget problem så som användaren "samirhamzic" här nedan skriver. - Möjligen något dyr men inte dyrare än motsvarande med Z-wave + standard tex. Rekomenderas!
s
samirhamzic

1 omdöme

2 år sedan
Köpte denna efterlängtade produkt direkt när den kom ut på svenska marknaden 4 feb 2019. Installationen gick mycket bra, enkelt och smärtfritt i Hue appen. Många inställnings möjligheter. Blev positiv överraskad när jag såg att den har även temperatur visaren. Man ser i appen hur mycket varmt/kallt är ute. Nice! Det enda nackdelen som jag har hittat hittills är att man inte kan ställa in känsligheten på sensorn. Med andra ord, den reagera på allt som rör sig. I mitt fall tex. har jag en kruka under sensorn, varje gång det blåser tänds belysningen (måste flytta på krukan). Därav inte alla stjärnor i betyg. Rekommenderar produkten verkligen!