Kategorier
Prisjakt

Xiaomi Box S 4K HDR

Xiaomi Box S 4K HDR

  • Användningsområde: TV/film & foto, Musik
  • Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 480i, 576i, 2160p (4K Ultra HD)
  • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Xiaomi

Xiaomi Box S 4K HDR

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter
3.9 / 5
(55 omdömen)
5
(28)4
(13)3
(5)2
(7)1
(2)
Sorterat efter datum
s
ssk

26 omdömen

15 dagar sedan
Prisvärt alternativ för att uppgradera den 10 år gamla TVn som Smart-TV. + Enkel installation + Android så det går att ladda ner de flesta apparna man behöver + Bra bild + Upplever den som snabb + Inbyggd Cromecast Ultra som funkar utmärkt + Fjärrkontrollen - Ljudet. Väldigt låg volym. Sätter man det på högsta i boxen blir det burkigt ljud, dubblar man det ljud man normalt har på TVn (eller förstärkaren) och sätter det på mellannivå i boxen blir det ändå acceptabelt. Bättre ljud och det hade blivit 5 poäng. - Det finns en lampa som lyser när den är på men det är väldigt svårt att upptäcka den. Men det går att justera tiden för automatiskt avstängning om man skulle glömma stänga av den.
B
Bortle

4 omdömen

en månad sedan
Grym android box Tro mig, för 500:-, du ska aldrig kunna hitta sån fantastisk box Testat 4k i flera timmar, den laggar inte som andra säger. Kanske några små lag då o då i själva systemet, men inte ens märkbart. Mikrofon som sitter på fjärrkontrollen är skit, helt ärligt, totalt skit, den tolkar vad jag säger 90% fel. Med usb och aux 3.5mm, denna är den bästa för pengarna. Cheers!
jebee
jebee

14 omdömen

en månad sedan
Funkar bra. Stabil och app-lösningen ger bra stöd för olika TV-leverantörer. Har endast haft AppleTV tidigare men den var mycket mer opålitlig med krascher och svårt att strömma från iPad et.c. I jämförelse är Xiaomin avsevärt bättre på detta område. Det enda negativa jag kan komma på är att det saknas nätverksuttag, men det löste jag med ett USB-nätverkskort.
f
frogus

21 omdömen

en månad sedan
Köpte denna för att ha till barnens tv. Efter några år med Nvidia Shield av olika versioner så känns denna boxen seg och laggig. Men det är inte så konstigt med tanke på skillnad på hårdvara. Största problemet med den här boxen är dock avsaknad av högupplöst flerkanals ljud. Den kan således inte skicka vidare ljud till en förstärkare. Som PCM signal funkar det men då är signalen nedskalad i upplösning och antal kanaler. Detta missade jag vid köp. En stor nackdel om man tänker använda boxen med ett flerkanalssystem. Annars funkar väl den behjälpligt. Om man orkar med segheten. Känns ungefär som en snabb smart tv. (Android TV)
G
Green Hornet

5 omdömen

2 månader sedan
Har bara kört Apple TV som i jämförelse är en bättre enhet men också dyrare. Xiaomin duger och är prisvärd men min dotter kommer få denna då jag upplever den som lite för långsam samt att casta till den krånglar ibland. Men som extra enhet i gästrum, sommarstuga etc är den perfekt.
G
Grön49

143 omdömen

ett år sedan*
Jag hade från början problem vid uppspelning från usb men efter att ha ändrat inställning för HDMI försvann problemen. Uppdatering efter 2 månader:Allt fungerar utan några problem. Man får mycket för pengarna... Vlc fungerar dåligt så jag laddade ner MX-player som fungerar utan några problem. Tyvärr har boxen börjat krångla och fryser mycket ofta. Det är ju bara att dra ut och sätta i nätsladden så kommer den igång men det är irriterande... Uppdatering: Laddade ner en ny uppdatering som fixade en del buggar som att Chromecast hade sluta fungera mm. Uppdatering: Den har slutat frysa och jag antar att det fixades vid en uppdatering. Boxen är ju otroligt prisvärd.
*Redigerades 2 månader sedan
Picco
Picco

108 omdömen

2 månader sedan
Du får det du betalar. Som enhet funkar den bra och gör det den skall. Men har en nVidia shield också som kostar 2000 kr mer men är betydligt mycket rappare. Denna känns lite seg i menyerna jämfört med nvidian. Ger den ändå fyra stjärnor för att den gör sitt jobb
TheWierd
TheWierd

19 omdömen

7 månader sedan*
Jätte bra meny och den funkar väldigt bra för vad jag behöver göra om man ser till priset. MEN den hade behövt en kraftfullare CPU och med den senaste Android versionen så blev den väldigt instabil. Den har uppdaterats och vissa problem har åtgärdats, med det finns fortfarande vissa saker kvar, som att menyn inte funkar när man klickar på menyn och den fryser i svart bild när man går bakåt från en app vilket är väldigt trist och Kodi kan hänga sig när ett avsnitt är klart vid enstaka tillfällen.
*Redigerades 2 månader sedan
L
Lud78

46 omdömen

2 månader sedan*
Har två stycken. En i barnens allrum och en i sovrummet. Fungerar suveränt och alla appar jag eftersökt finns Tycker det är otroligt skönt att den har en smartfjärr i klass med Samsung. Lyfter hela användarupplevelsen. För priset är det en no brainer. Lådan är android certifierad så jag hoppas det kommer kontinuerliga uppdateringar.
*Redigerades 2 månader sedan
K
Kelimutu

36 omdömen

3 månader sedan
Fantastiskt bra för pengarna, rapp och smidig, de som klagar på seghet eller påstår att det behövs trådat wlan har nog dåligt wifi, jag har 200 mbp på 5ghz och inget laggar, allt flyter på i högsta kvalitet och byte mellan appar går snabbt och smidigt. Ljudet funkar också klockrent Dolby DTS genom min Yamaha-receiver så där är heller inga problem, fjärrkontrollen smidig med blåtand och helt rätt antal knappar - till min lycka är högra direktknappen Amazon Prime, i alla tester och youtube-videos har den knappen hetat "Live" vilket jag inte har nån nytta av, på de senaste svenska batcherna verkar det som om det är uppgraderat till denna fjärr för jag har sett den andra i svenska butiker med, hursomhelst en positiv överraskning då jag mest kollar Prime och Netflix! Röststyrningen funkar som den ska, styr Philips Hue och annat utan problem. Mycket nöjd. Its a keeper!
Sida 1