Prisjakt

Amazon Kindle Paperwhite 4 8GB (2018)

Amazon Kindle Paperwhite 4 8GB (2018)

  • Textfiler som stöds: TXT, HTML, PDF, DOC, RTF, MOBI
  • Displayteknik: E-ink
  • Bildstorlek: 6 tum
Bevaka
Jämför

Amazon Kindle Paperwhite 4 8GB (2018)

Användaromdömen

Sorterat efter datum
n
nilesp

10 omdömen

Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
en månad sedan
Good riddance. Skyller verkligen inte rekommendera denna. Har haft den i ungefär två år och bytte äntligen till en Kobo Libra H20. Bokstavligen allt är bättre nu. Kobo Libran har: + Bättre skärm +Är mer responsiv + Superbra format med knapparna. + Power/lås-knappen sitter mycket mycket bättre. På Kindlen trycker man ofta av misstag på låsknappen eftersom den sitter där man naturlig har handen och den hålls dessutom in och rebootar helt om man ställer den på högkant för att kunna läsa utan händer. + Ingen reklam för skräplitteratur som stör och drar batteri vid refresh. + Mycket öppnare och stödjer lån från bibliotek. Åh - som en bonus slipper man ju köpa böcker från ett av de osoftaste företagen i världshistorien.
_hetfield_

51 omdömen

Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Köpte Letto Frontlight 3 istället som fungerar bättre, mer ergonomisk och väldig smidig att ta med på resan. Kindle-plattan skickades tillbaka.
T
Toadi

1 omdöme

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan
Min första läsplatta. Otroligt nöjd efter 3 månaders användning. Den behändiga storleken har gjort att läsplattan har fått följa med på det mesta. På skidåkningen för att nyttjas på uteserveringen och skidliften, följt med i poolen på spa-resan, tjänsteresorna, släktträffar, bastukvällar. Blir helt klart mer läst nu när man inte är beroende av externt ljus eller att det måste vara torrt. Batteritiden är godkänd. Med flygplansläget och bakgrundsbelysningen i gång så räcker en laddning 3-4 böcker (2.5-3 veckor) vilket räcker för mig. Utformningen av läsplattan gör att den ligger bra i handen och det går bra att läsa flera timmar i streck. Det enda minuset är att av/på-knappen sitter i botten och att man ibland av misstag stänger av plattan när man lutar den i handen. Var lite pyssel i början i uppstarten för att lyckas konvertera böcker för att fungera i kindlen men nu flyter det på snabbt och smidigt.