Kategorier
Prisjakt

Pioneer SE-MS9BN

Pioneer SE-MS9BN

  • Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth
  • Hörlursdesign: Over-ear
  • Trådlös
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Pioneer SE-MS9BN

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
j
jaktgurra

6 omdömen

9 månader sedan*
+ De låter riktigt bra och det är ju alltid något. + Lurarnas konstruktion dämpar ganska mycket ljud utan brusreduceringen aktiverad (se minus för brusreducering nedan). + Kan vara ansluten till flera enheter samtidigt via blutooth så man t.ex. kan lyssna på musik från datorn och ljudet kopplas automatiskt om till telefonen om man får ett samtal i telefonen. - Brusreduceringen går inte alls att jämföra med t.ex. Bose där det blir knäpptyst i lurarna. Här blir det bara aningen mindre ljud än utan aktiverad brusreducering. Som tur är finns pluset ovan att de är ganska tysta ändå. - Det finns ingen mikrofon på sladdanslutningen så utan laddat batteri i lurarna blir det inga telefonsamtal med dem som vilket godtyckligt headset som helst klarar. - Brusreduceringen fungerar bara när bluetooth används, ej med kabel. - Med kabel fungerar inga knappar på lurarna som volym, starta/stoppa/byta låt. All elektronik i lurarna är bortkopplad så man kan inte samtidigt lyssna på musik via kabel och få omkoppling till telefonen via BT om den skulle ringa. - Appen man kan ladda ned till telefonen kunde vara en parodi på ett aprilskämt. Med den kan man bara aktivera brusreducering, öka bas (blir ganska bullrigt burkigt ljud) och starta senast spelade låt. Man kan t.ex. inte göra något så grundläggande som att uppgradera FW i lurarna. För att göra det måste man installera google assistant om man inte har det och slita sitt hår innan man hittat rätt undermeny där uppgraderingen kan startas. Utan uppgraderingen kan appen bara aktivera brusreduceringen. - Lurarna går inte vika ihop på något sätt utan tar gott om plats när de ligger i medföljande konstläderpåse (som mest liknar svart galon). - De "läderklädda" skumgummiringarna på lurarna är ganska hårda så har man glasögon trycker lurarna tämligen hårt på skalmarna och släpper in ganska mycket av omgivande ljud i glipan som uppstår. - Ganska ofta klagar andra änden av ett telefonsamtal att min röst låter väldigt svagt. Köprekommendation? Tja vill man ha ett par lurar som låter bra, inte vill använda annat än bluetooth och inte bryr sig om listade minuspunkter ovan så fungerar de bra.
*Redigerades 5 månader sedan
d
d96ez

19 omdömen

ett år sedan
Pioneer levererar bra ljudkvalité, ett neutralt, klart och krispigt ljud. Inget för basdårar. Jag köpte inte lurarna i första hand för NC men visst hade jag önskat mig lite bättre NC. Jag köpte lurarna utan att ha provlyssnat så i det stora taget är jag nöjd men om ni är ute efter lurar med både bra ljud och bra NC får ni fortsätta leta.
M
Michael08

19 omdömen

ett år sedan
Bra hörlurar. Använder dom främst vid resor flyg/tåg för anti buller funktionen i hej hemma då har jag andra lurar. Jag är audiofil med höga krav på ljud och dessa är bra - hyffsat neutrala, spelar naturlig bas men när inte ända fram i musikalitet och upplevs lite tråkiga av mig därav fyra stjärnor - köpte dom på rea för 1300 och för det priset är svårt att hitta bättre för dom pengarna. Positivt att dom även har NFC samt Gogge assistent samt sitter mkt skönt på även vid längre resor. Negativt NC är inte lika bra som mina JBL 65nc jag hade tidigare. Jämför dessa med JBL som jag avverkat 3 par som går sönder väldigt fort o Pionner verkar ha betydligt högre kvalitet men det får tiden visa, gillar annars JBL lurarna ljudmässigt bättre även om dom inte är lika neutrala så är dom mer musikaliska tyvärr dålig komponent kvalitet. Har aldrig testat Bose pga för dyra för det lilla jag använder dom så kan inte göra jämförelser mellan dom. Slutsats mkt bra lurar som rekommenderas, vill du ha audiofil lurar så måste man upp till dyrare lurar
P
Patrik Gårdewall

39 omdömen

2 år sedan*
Köpte dom här för några veckor sen och kan bara säga att dom är är dom bästa lurarna jag har ägt. Pioneer levererar kvalitet som vanligt och till ett pris som borde vara högre. Ljudet är otroligt klart och naturligt jämfört med Sony MDR-1A som jag hade innan och som också är en av dom bättre lurarna i samma prisklass. Tung bas skriver en del om Sonys lurar men den är boostad och ej naturlig. Dom här lurarna "kan" ha en grym bas men bara när materialet ska ge det. i vissa filmer så går basen djupare med dom här är än Sony lurarna. resurser finns alltså. Ljudet är inte lika burkigt som MDR lurarna och låter mycket mer öppet. (sladdanslutning måste användas för att få ut alla nivåer 5 - 40.000 Hz) man hör "mer" ljud med dom är lurarna från alla möjliga håll som man inte hörde annars. är ingen ljudexpert men ljudet låter som det har högre precision i sig jämfört med Sony lurarna som var mer diffusa. mer grötigt? ljud med Sony lurarna om man kan använda det uttrycket. Andra fördelar är att dom är otroligt lätta att ha på sig. Hög räckvidd vid bluetooth uppkoppling. Bra batteri som håller långt över 1 dag om man streamar trådlöst. Lurarna dämpar även omgivningsljud riktigt bra även utan brusreduceringen påslagen. Dom sitter riktigt bra och är inga problem att ha på sig längre tider. Som jag ser det så är dom här för billiga jämfört med vad dom levererar. jag hade nog köpt dom om dom hade kostat 4K. Spring och Köp!
*Redigerades ett år sedan